Căutare - Insecticid

Tabel:

INSEKTUM PULBERE 450g- pulbere insecticida profesionala pentru insecte taratoare

37.79 lei

Descriere: Insektum Pulbere este o pulbere insecticida profesionala eficienta impotriva insectelor taratoare, precum gandaci, furnici, purici si plosnite. Formula sa noua ofera o alternativa eficient..

Oferta pentru capturarea mustelor din exterior, RedTop si insecticid Insektum FORTE 50ml.

58.75 lei

Fly Catcher RedTop este un produs ecologic si simplu de utilizat in prinderea mustelor. Se utilizeaza doar in aer liber, pentru gradina, terase, plaje, grajduri si alte zone unde mustele cauzeaza disc..

Cypertox FORTE (100 ml): insecticid profesional cu efect de soc si remanenta 60 de zile

18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insecticidul Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Du..

Cypertox FORTE 50 ml- Insecticid profesional pentru eliminarea plosnitelor

9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:Solutia Cypertox FORTE isi desfasoara efectul in doua faze distincte. Initial, se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, generand hiperexcitabilitate si convulsii in insect..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid concentrat anti insecte

9.75 lei

Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune de soc, dezvoltat pentru a combate un spectru larg de insecte precum gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarien..

EVOSECT, 1 L - Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare

98.00 lei

DESCRIERE PRODUS:EVOSECT - Insecticid Universal pentru un Control EficientInsecticidul EVOSECT reprezinta o solutie universala, conceputa atat pentru uz casnic, cat si pentru aplicatii profesionale, f..

Insecticid concentrat Super G 1 litru

270.00 lei

Insecticid concentrat Super G 1litruCompozițieCypermethrin 3.2%, Tetramethrin 5%, Butoxid de piperonyl 21.2 %, coformulanți.Activitate biocidăProdusul a fost testat și dovedit eficient de către Instit..

Insecticid GLOMAX GEL, 75g

35.99 lei

Descriere: GLOMAX Gel este solutia ideala si eficienta pentru combaterea insectelor taratoare, oferind cea mai rapida si sigura modalitate de a gestiona daunatorii, atat in uz casnic, cat si in mediu..

Insektum FORTE (1L) - insecticid ecologic

98.00 lei

MOD DE ACTIUNE:    Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita deriva din faptul ca substanta a..

Insektum FORTE (1L): insecticid ecologic impotriva capuselor

98.00 lei

MOD DE ACTIUNE:Insektum FORTE ofera o combatere eficienta a insectelor prin dubla sa actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa remarcabila derivă din faptul ca substanta activa formeaza particul..

Insektum FORTE , 1L : Insecticid impotriva mustelor si tantarilor

98.00 lei

Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita deriva din faptul ca substanta activa formeaza particule care..

Insektum FORTE 50 ml- Insecticid pentru purici, tantari, muste, capuse

9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:  Insecticidul Insektum FORTE combat insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita se datoreaza faptului ca substanta activa for..

Insektum FORTE, 100 ml: Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si altor insecte

18.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza parti..

Insektum Forte, 15ml: Insecticid concentrat, emulsionabil, anti insecte

5.99 lei

INSEKTUM FORTE, Insecticid Universal profesional pentru combaterea rapida a insectelor daunatoare (taratoare/zburatoare), cu remanenta indelungata, 90 de zile!Insektum este un produs autorizat pentru ..

Insektum Pulbere (150gr) - Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare

17.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice), sub forma de praf de culoare alba. Insecticidul Insektum pulbere act..

Pertox 8 FORTE (1L) - Insecticid anti tantari si muste

98.00 lei

 DESCRIERE PRODUS:Pertox 8 FORTE este un insecticid de contact Si ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare. Acest insecticid se foloseste..

Pertox 8 FORTE (1L): Solutie insecticid de contact anti capuse

98.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa.-pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa;-pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie i..

Pertox 8 FORTE: Insecticid ecologic anti insecte 1400 mp

98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 m..

Pestmaster: Aquasektum, 750 ml - Insecticid rapid impotriva gandacilor

22.17 lei

    Aquasektum de la Pestmaster reprezinta un insecticid pregatit pentru utilizare imediata, avand un miros floral placut si fiind destinat uzului gospodaresc. Acest insecticid de ultima gen..

Pestmaster: Aquasektum, 750 ml- Insecticid rapid impotriva daunatorilor

22.17 lei

DESCRIERE PRODUS:Aquasektum de la Pestmaster este un insecticid gata de utilizare, conceput special pentru uzul gospodăresc. Cu un parfum floral delicat, acest produs oferă o soluție eficientă pentru ..

Super G: Insecticid concentrat, 5L

1350.00 lei

     Insecticidul concentrat Super G reprezinta o solutie eficienta pentru eliminarea insectelor nedorite, avand o compozitie puternica ce include Cypermethrin (3.2%), Tetramethrin (5%)..

Super Plant, 400 ml: Spray insecticid pentru plante

28.95 lei

DESCRIERE PRODUS:   Cu Spray-ul Insecticid Super Plant, planta ta va respira usurata, fiind protejata impotriva invaziei insectelor si parazitilor daunatori. Special creat pentru plantele or..

Agita - Insecticid 400 gr

204.94 lei

   Agita 10 WG este un insecticid eficient sub forma de granule hidrosolubile, avand o culoare maroniu deschis si continand substanta activa Thiamethoxam + 0.05% Z-9 tricosen. Cu o actiune d..

Cypertox FORTE (1L) - insecticid de contact anti capuse

98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALPRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu suc..

Cypertox FORTE (1L): Dezinsectie cu insecticid profesional anti tantari si muste

98.00 lei

PRODUS NOU 2012: CYPERTOX FORTE - INSECTICID UNIVERSALCypertox FORTE reprezintă un insecticid universal, lansat în 2012, cu o acțiune eficientă împotriva unei game largi de insecte, printre care gânda..

Cypertox FORTE (1L): Insecticid profesional anti acarieni

98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu succes o gama larga de insecte, cum ar fi gandaci, plosni..

Cypertox FORTE 100 Ml - Insecticid Igiena Publica Anti Insecte

18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Combate un spectru foarte larg de insecte:Gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, furnici, etc.MOD DE ACTIUNE:Cypertox FORTE – insectic..

Cypertox FORTE 1L - Insecticid de soc: combate plosnitele

98.00 lei

DESCRIERE PRODUS   Cypertox FORTE este un insecticid universal cu acțiune rapidă și un spectru larg, eficient în combaterea diverselor tipuri de insecte precum gandaci, plosnite, purici, mus..

Cypertox FORTE 1L: Insecticid igiena publica anti insecte

98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu succes o gama larga de insecte, cum ar fi gandaci, plosni..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid cu efect de soc impotriva gandacilor de bucatarie

9.75 lei

Cypertox FORTE - Insecticid Profesional cu Actiune de SocMod de Actiune:Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune rapida si eficienta, dezvoltat pentru a combate o gama larga de insecte..

Afişare 1 - 30 din 112 (4 pagini)