Căutare - Insecticid

Tabel:

INSEKTUM PULBERE 450g, Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare

37.79 lei

Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare INSEKTUM PULBERE, in noua sa formula face parte din categoria insecticidelor profesionale, pentru combaterea insectelor taratoare (gandaci, furni..

Oferta pentru capturarea mustelor din exterior, RedTop si insecticid Insektum 50ml.

58.75 lei

Fly Catcher RedTop este un produs ecologic si simplu de utilizat in prinderea mustelor. Se utilizeaza doar in aer liber, pentru gradina, terase, plaje, grajduri si alte zone unde mustele cauzeaza disc..

Insecticid concentrat Getox CT+, 1 l

125.00 lei

Biocidul GETOX CT+ este un insecticid concentrat cu efect de soc, deosebit de eficient in combaterea gandacilor de bucatarie, viespilor si furnicilor,mustelor, puricilor, plosnitelor, moliilor, et..

Insecticid concentrat Getox CT+, 5 l

605.00 lei

Biocidul GETOX CT+ este un insecticid concentrat cu efect de soc, deosebit de eficient in combaterea gandacilor de bucatarie, viespilor si furnicilor,mustelor, puricilor, plosnitelor, moliilor, etc..

Insecticid concentrat Supertox 1 litru

270.00 lei

Insecticid concentrat Supertox 1litruCompozițieCypermethrin 3.2%, Tetramethrin 5%, Butoxid de piperonyl 21.2 %, coformulanți.Activitate biocidăProdusul a fost testat și dovedit eficient de către Insti..

Insecticid concentrat Supertox 5 litri

1350.00 lei

Insecticid concentrat Supertox CompozițieCypermethrin 3.2%, Tetramethrin 5%, Butoxid de piperonyl 21.2 %, coformulanți. Activitate biocidăProdusul a fost testat și dovedit eficient de către ..

Insecticid ecologic anti insecte - Pertox 8 50ml

9.75 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2012  DESCRIERE PRODUS: Tip insecticid: Pertox 8 este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de a..

Insecticid universal Forttox GP 500 ml

24.00 lei

Forttox GP este un insecticid gata de utilizare, insecticid de soc si remanenta. Este ambalat in flacon de 500 ml cu pulverizator. Compozitie: Cypermethrine , permethrine, esbiothrine, co-formulant..

Insektum Forte 15ml. Insecticid concentrat emulsionabil cu efect de soc si remanenta indelungata impotriva mustelor, tantarilor, moliilor, gandacilor, purecilor, furnicilor etc.

5.99 lei

INSEKTUM FORTE, Insecticid Universal profesional pentru combaterea rapida a insectelor daunatoare (taratoare/zburatoare), cu remanenta indelugata, 90 de zile!Insektum este un produs au..

Combate plosnitele cu insecticid de soc - Cypertox 1L

98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Solutia Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa aceasta p..

CYPERTOX - Insecticid profesional universal de la Pestmaster - 5l

449.00 lei

Pachet avantajos Pestmaster CYPERTOX, Insecticid Universal pentru combaterea un spectru foarte larg de insecte!CYPERTOX, 5l. Cypertox este un produs destinat profilaxiei sanitar-umana, ..

Cypertox Forte - insecticid universal impotriva insectelor - 15 ml

5.99 lei

Cypertox Forte (15ml) cu spectru larg de actiune insecticida si efect deosebit de rapid („efect de soc”) pentru dezinsectia spatiilor cu grad ridicat de infestare: gandaci de bucatarie, muste, dar poa..

Cypertox Insecticid 1L - Bax 12buc

1175.99 lei

Pachet de 12 bucati la un pret foarte avantajos.Descriere:Substanta activa: Cypermethrin 7%; Permethrin 3%; Piperonil Butoxid 5%Mod de prezentare: 1l, 100 ml, 50 mlMod de actiune: Cypertox este un..

Dezinsectie cu insecticid profesional anti tantari si muste - Cypertox (1L)

98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Tantarii si mustele sunt insecte sacaitoare pe care le intalnim atunci cand ne punem la masa, ne relaxam in pat, stam pe terasa, etc. Eliminarea acestor insecte se realizeaza ..

Dezinsectie cu insecticidul profesional cu efect de soc si remanenta 60 de zile (100 ml) - Cypertox

18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insecticidul Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa ace..

Dezinsectie gandaci de bucatarie cu insecticidul ecologic Insektum (1L)

98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul insect..

Dezinsectie impotriva capuselor cu insecticidul ecologic - Insektum (1L)

98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul in..

Elimina tantarii si mustele cu insecticidul - Pertox 8 (1L)

98.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pertox 8 este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare. Acest insecticid se f..

GLOMAX GEL insecticid, 75g

35.99 lei

Descriere:Solutia foarte eficienta pentru combaterea insectelor taratoare GLOMAX, reprezinta cel mai rapid si mai sigur mod de combatere a daunitorilor, atat pentru uz casnic cat si industrial.Produsu..

harta einsecticide

0.00 lei

..

Insecticid Agita 400 gr

188.02 lei

Descriere: Substanta activa: Thiamethoxam  + 0.05 % Z-9 tricosen; Agita 10 WG este un insecticid ce se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maroniu deschi..

Insecticid anti plosnite cu remanenta 60 de zile - Pertox 8 (100 ml)

18.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Insecticid anti-cochenille pentru protectia plantelor cu efect lustrant (200 ml) - Perfect Plant

20.40 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul insecticid elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de aparatament, terasa, balcon, gradina. Protejeaza plantele de cochenille daunat..

Insecticid de contact contra plosnitelor - Pertox 8 (50 ml)

9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml ..

Insecticid de contact si ingestie anti insecte taratoare si zburatoare - Pertox 8

98.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pertox 8 este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare. Acest insecticid se f..

Insecticid ecologic anti insecte - Pertox 8 100ml

18.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Insecticid ecologic anti insecte 1400 mp - Pertox 8

98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de a..

Insecticid ecologic anti insecte 1400 mp - Pertox 8 1L

98.00 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2012 DESCRIERE PRODUS: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid..

Insecticid ecologic impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Insektum (50 ml)

9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se..

Insecticid Exit Forte Gel - 300 gr

110.98 lei

EXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, destinat combaterii insectelor taratoare de bucatarie (pentru exterior si interior, care este eficient impotriva gandacilor Baltta orientalis ..

Afişare 1 - 30 din 109 (4 pagini)