Anti tantari-muste

Aparatele cu ultrasunete pentru alungarea tantarilor si distrugatoarele cu neoane UV va ofera o protectie si un confort maxim impotriva tantarilor, si a bolilor pe care acestia le pot raspandi. Insecticide profesionale elimina eficient tantarii si mustele din locuinta dumneavoastra. 
Tabel:

Aparat cu lampa UV impotriva tantarilor - Electric Mosquito Trap 55650

(0)
24.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana electrica este fabricata din ABS rezistent la foc pentru a asigura siguranta maxima. Acesta utilizeaza razele uv pentru atragerea insectelor zburatoare (tantari) spre..

Aparat cu ultrasunete impotriva tantarilor (20 mp) - Electric Mosquito Alarm

(0)
16.99 lei

DESCRIERE PRODUSE: Dispozitivul electric emite ultrasunete, sunete de inalta frecventa, care vor afecta sistemul nervos central al tantarilor. Ultrasunetele acestea nu sunt percepute de catre urec..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva tantarilor si purecilor - L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE PRODUS: L2 Beetle 70505 este un aparat cu alimentare de la baterii, este portabil, inlatura cu eficienta purecii si tantarii prin emisia de ultrasunete ce vor deranja si afecta sistemul n..

Aparat portabil impotriva tantarilor (30mp) - Isotronic Black White 25160

(0)
64.93 lei

    DESCRIERE PRODUS: Acest aparat portabil impotriva insectelor (tantarilor) utilizeaza lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare. Are incorporat un grilaj metal..

Aparat ultrasunete cu frecvente variabile, anti tantari (40mp) - Vario Schutz

(0)
57.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Micul dispozitiv emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de insecte si daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar..

Dezinsectie cu insecticid profesional anti tantari si muste - Cypertox (1L)

(0)
87.67 lei

DESCRIERE PRODUS: Tantarii si mustele sunt insecte sacaitoare pe care le intalnim atunci cand ne punem la masa, ne relaxam in pat, stam pe terasa, etc. Eliminarea acestor insecte se realizeaza ..

Dispozitiv anti tantari si muste cu lampa UV (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
96.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor zburatoare. Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati ..

Elimina tantarii si mustele cu insecticidul - Pertox 8 (1L)

(0)
87.38 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pertox 8 este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare. Acest insecticid se f..

Insecticid din gama profesionala pentru sanatate publica (solutie anti tantari) - Fendona 15SC 1L

(0)
127.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Fendona 15 SC combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de co..

Insecticid impotriva insectelor zburatoare (750ml) - Pestmaster Insektokiller

(0)
24.82 lei

DESCRIERE PRODUS: Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si..

Insecticid impotriva mustelor si tantarilor (1L) - Insektum 1000 mp

(0)
87.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Insektum prin actiunea de contact si ingestie elimina eficient tantarii si mustele. Eficacitatea insecticidului este data de faptul ca substanta activa formeaza p..

Insecticid profesional anti tantari si muste - (50 ml) Insektum

(0)
9.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Insektum prin actiunea de contact si ingestie elimina eficient tantarii si mustele. Eficacitatea insecticidului este data de faptul ca substanta activa formeaza p..

Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)