Dezinfectanti

Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat. Dezinfectarea – procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli. In procesul de dezinfectie, sporii bacteriilor nu sunt distrusi. Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice, spre deosebire de antiseptice, folosite pe tesuturi vii.
Tabel:

Dezinfectant antiseptic, gata preparat - SKIN-DES (1l)

(0)
55.20 lei

  DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul Skin-Des nu necesita preparare, deoarece este un lichid gata pentru utilizare, se foloseste in dezinfectarea pielii inainte de injectii, interventi..

Dezinfectant concentrat Desogerm SP (1l)

(0)
28.73 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Desogerm SP este un microbicid puternic, bactericid (bacterii gram pozitive si gram negativ), fungicid, algicid, virucid, necorosiv si stabil chimic. Dezinfectantul este ..

Dezinfectant concentrat pentru suprafete - Bionet AG (1L)

(0)
40.02 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Produs Bionet AG asigura o curatare si dezinfectare simultana a instrumentarului chirurgical, stomatologic si de diagnosticare la temperatura ambianta, se recomanda pent..

Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor - Bionet A 15 (1L)

(0)
39.95 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Bionet A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se d..

Dezinfectant gel (500ml) - Klintensiv

(0)
24.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru maini Klintensiv este un gel de coloare albastru deschis, ambalat intr-un pet de 500 ml, special creat pentru mainile sensibile/uscate. Produsul a fo..

Dezinfectant gel (sticla mica 28ml) - Klintensiv

(0)
4.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Klintensiv este un gel antibacterian si dezinfectant, ambalat intr-o sticluta de 28 ml, special creat pentru a fi usor de folosit, nu aluneca din mana, are formula de gel gro..

Dezinfectant instrumentar concentrat Ventisept (1l)

(0)
38.70 lei

  INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul se utilizeaza in dezinfectia si curatarea manuala a instrumentelor. Produsul are aspect transparent (verde), nu are in compozitie fenoli, clor, i..

Dezinfectant pentru instrumentele medicale (1000ml) - Klintensiv

(0)
54.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru instrumente Klintensiv este o solutie concentrata de culoare albasta, ambalata intr-un flacon de 1l, destinat uzului profesional, special creat pentru dezinf..

Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv

(0)
0.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru instrumente Klintensiv este o solutie concentrata, ambalata intr-un flacon de 1l, destinat uzului profesional, special creat pentru dezinfectarea instru..

Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv

(0)
19.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru suprafete Klintensiv este o solutie de culoare galben deschis, ambalata intr-un flacon de 750 ml, special creat pentru utilizarea pe suprafete delicate s..

Dezinfectant puternic pentru instrumentele chirurgicale - Desogen (1L)

(0)
41.00 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul se utilizeaza pentru dezinfectarea sau sterilizarea la temperatura ambianta, prin imersie, a instrumentului chirurgical, stomatologic si de diagnostic con..

Dezinfectant rapid de maini, gata preparat - Manorapid (1l)

(0)
55.20 lei

   INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul Manorapid nu necesita preparare, deoarece este un lichid gata pentru utilizare, se foloseste in domeniul chirurgical pre si post operator, ..

Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)