Ingrasaminte si fertilizanti

Ingrasamintele sunt substante organice sau minerale, obtinute natural sau artificial, folosite in agricultura pentru fertilizarea solului. Aceste ingrasaminte hranesc plante si ii furnizeaza acesteia elemente pentru dezvoltare precum: azot, calciu, fosfor, potasiu.
Tabel:

Biopon,: Ingrasamant gel pentru orhidee, 0,25 L

(0)
15.00 lei

    Biopon gel pentru orhidee reprezinta un fertilizant mineral inovator, cu o eficienta exceptionala, special conceput pentru sustinerea cultivarii tuturor tipurilor de orhidee. Acesta furn..

Biopon: BioHumus natural Ingrasamant sticks, 30 buc.

(0)
9.00 lei

     Biohumusul natural de la Biopon, un fertilizant organic 100%, reprezinta solutia ideala pentru imbunatatirea solului si infuzarea acestuia cu substante nutritive esentiale. Proveni..

Biopon: BioHumus natural pentru legume-plante aromatice, 0.5L

(0)
11.00 lei

   Biohumus Biopon, un fertilizant organic 100%, reprezinta alegerea perfecta pentru cultivarea legumelor si verdeturilor. Produs din vermicompost, acest ingrasamant natural imbunatateste se..

Biopon: BioHumus natural pentru orhidee, 0.5L

(0)
11.00 lei

         Biohumus natural pentru orhidee de la Biopon reprezinta un fertilizant organic, 100% natural, ce aduce imbunatatiri solului si il imbogateste cu substante nutritive e..

Biopon: BioHumus natural, universal, 0.5L

(0)
11.00 lei

   Biohumus universal de la Biopon, un fertilizant organic 100%, reprezinta solutia ideala pentru imbunatatirea calitatii solului si imbogatirea acestuia cu substante nutritive esentiale. Ac..

BIOPON: Compost, 1 kg

(0)
25.00 lei

      Biopon Compost este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii. Se prezinta sub forma unei substante inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta p..

BIOPON: Elixir DUO - Regenerare Orhidee, 35 ml

(0)
6.00 lei

    BIOPON - Elixir DUO pentru Regenerare Orhidee reprezinta solutia ideala pentru promovarea dezvoltarii armonioase si infloririi bogate a orhideelor. Deosebit de eficient in tratarea probl..

BIOPON: Elixir DUO Universal, 35 ml

(0)
6.00 lei

    Biopon Elixir Duo Universal este un preparat bicomponent utilizat pentru revitalizarea tuturor tipurilor de plante ornamentale. Este perfect pentru florile din interior sau de pe balcon,..

BIOPON: Ingrasamant de colorare pentru hortensie, 200 g

(0)
15.00 lei

    Fertilizantul specializat pentru hortensii asigura o colorare vibranta a florilor in nuante de albastru. Formula sa bogata in sulf faciliteaza mentinerea unui pH acid al solului, esentia..

BIOPON: Ingrasamant de gazon cu buruieni, 3 kg

(0)
49.70 lei

   Biopon pentru gazon cu control al buruienilor reprezinta un fertilizant complex, perfect adaptat intretinerii gazonului, oferind beneficii duble: fertilizare si combatere eficienta a buru..

BIOPON: Ingrasamant de gazon cu muschi control, 1 kg

(0)
22.00 lei

    Biopon pentru gazon cu control al muschilor este un fertilizant special conceput pentru a oferi gazonului dvs. o doza optima de azot si fier, esentiale pentru mentinerea unui colorit vib..

BIOPON: Ingrasamant de gazon cu muschi control, 10 kg

(0)
119.00 lei

    Biopon pentru gazon cu control al muschiilor reprezinta un ingrasamant deosebit conceput pentru a conferi gazonului dvs. o doza optima de azot si fier, ingrediente esentiale pentru pastr..

BIOPON: Ingrasamant de toamna pentru conifere, 1 kg

(0)
22.00 lei

     Ingrediente bogate in minerale pentru un sol fertil, Biopon de toamna este partenerul ideal pentru coniferele si arbustii tai. Formula sa multi-minerala, cu un continut crescut de ..

BIOPON: Ingrasamant de toamna pentru gazon, 1 kg

(0)
22.00 lei

     Biopon, ingrasamant de toamna pentru gazon, este solutia recomandata pentru toate tipurile de gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.Mod de utilizar..

BIOPON: Ingrasamant de toamna universal, 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon de toamna, un fertilizant universal, este recomandat pentru toate tipurile de plante: de interior, de pe balcon și de pe terase. Compozitia speciala a acestui Biopon stimuleaza o crestere inten..

Biopon: Ingrasamant gel pentru citrice, 0,25 L

(0)
15.00 lei

     Ingrasamant gel pentru citrice in cantitate de 0,25 l. Este un produs mineral, inovator si extrem de eficient pentru toate tipurile de plante citrice. Continutul de potasiu ajuta c..

BIOPON: Ingrasamant gel pentru muscate, 0,5 L

(0)
19.00 lei

    Biopon gel pentru muscate reprezinta un fertilizant mineral inovator, recunoscut pentru eficienta sa exceptionala in ingrijirea tuturor tipurilor de muscate. Acest ingrasamant indeplines..

Biopon: Ingrasamant gel pentru plante aromatice, 0,25 L

(0)
15.00 lei

   Biopon gel pentru plante aromatice este un fertilizant mineral inovator si extrem de eficient, special creat pentru plantele cultivate in scopuri culinare si medicinale. Acest ingrasamant..

BIOPON: Ingrasamant gel pentru plante de ghiveci, 0,5 L

(0)
19.00 lei

    Biopon gel pentru plante de ghiveci este un fertilizant mineral inovator potrivit pentru intreaga durata a anului, destinat plantelor cultivate in ghivece, cutii sau lazi. Acest ingrasam..

BIOPON: Ingrasamant gel pentru trandafiri, 0,5 L

(0)
19.00 lei

   DESCRIEREA PRODUSULUI:    Biopon gel pentru trandafiri este un fertilizant mineral inovator si de o eficienta exceptionala, pentru toate tipurile de trandafiri. Ingrasamantul sa..

BIOPON: Ingrasamant gel universal, 0,5 L

(0)
19.00 lei

   Biopon gel universal este un fertilizant mineral inovator si extrem de eficient, creat pentru a raspunde nevoilor plantelor ornamentale din ghivece, de pe balcon si terase pe tot parcursu..

Biopon: Ingrasamant lichid pentru gazon, 1 L

(0)
22.00 lei

    Biopon, un ingrasamant lichid dedicat gazonului, se recomanda pentru toate tipurile de peluza. Compozitia sa speciala accelereaza dezvoltarea plantelor in mod intens.Instructiuni de Util..

BIOPON: Ingrasamant pentru gazon anti-ingalbenire,1 kg

(0)
22.00 lei

   Biopon pentru gazon anti-ingalbenire este un ingrasamant complex pentru intretinerea gazonului ce are dublu efect: fertilizare si impiedicare ingalbenire. Are o longevitate de 2-3 luni. I..

BIOPON: Ingrasamant pentru gazon cu buruieni, 1 kg

(0)
22.00 lei

    Bioponul pentru gazon cu control al buruienilor este un fertilizant special conceput pentru a gestiona in mod eficient aparitia buruienilor in mod daunator pe gazon. Acest ingrasamant co..

BIOPON: Ingrasamant pentru afine, 1 kg

(0)
22.00 lei

    Fertilizantul Biopon pentru afine reprezinta o solutie organo-minerala avansata, alcatuita dintr-o combinatie inovatoare de componente nutritive esentiale pentru plante. Formula sa unica..

BIOPON: Ingrasamant pentru begonii, 0,5 L

(0)
15.00 lei

   Biopon pentru begonii este un ingrasamant multi-mineral conceput special pentru a ingriji begoniile. Compozitia sa echilibrata asigura o crestere intensiva, iar continutul de fosfor prelu..

BIOPON: Ingrasamant pentru bonsai, 0,5 L

(0)
19.00 lei

   BIOPON, fertilizantul multi-mineral dedicat tuturor tipurilor de bonsai, se distinge prin continutul sau ridicat de azot, garantand o culoare vibranta si sanatoasa a frunzelor. Acest prod..

BIOPON: Ingrasamant pentru cactusi, 0,5 L

(0)
15.00 lei

   Biopon pentru cactusi este un fertilizant multi-mineral adaptat pentru toate speciile de cactusi. Cu o cantitate optima de azot, acesta sustine culoarea luxurianta a frunzelor, iar ingred..

BIOPON: Ingrasamant pentru capsuni si fragi, 1 kg

(0)
22.00 lei

   Biopon pentru capsuni si fragi reprezinta un fertilizant granulat cu o compozitie minerala complexa, perfect adaptata nevoilor plantelor din cultura de pamant. Formula sa echilibrata cont..

BIOPON: Ingrasamant pentru conifere, 0,5 L

(0)
15.00 lei

    Biopon pentru conifere reprezinta un fertilizant multi-mineral special conceput pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigura o culoare sanatoasa a ace..

Afişare 1 - 30 din 87 (3 pagini)