Ingrasamant specializat granulat Dolomita (5 Kg)

Ingrasamant specializat granulat Dolomita (5 Kg)

11.99 lei
Fără TVA: 10.08 lei
Cod produs: 460064_e2
Disponibilitate: Stoc epuizat

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi. Poti comanda si telefonic la 0758.101.501.

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Ingrasamant specializat granulat Dolomita (5 Kg) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Ingrasamant specializat granulat Dolomita (5 Kg) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Ingrasamant specializat granulat Dolomita (5 Kg) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere

DESCRIERE PRODUS:


E un bun ameliorator de sol pe termen lung, cu efecte benefice asupra solului, este recomandat in cadrul tehnologiilor moderne de cultivare a legumelor ecologice si conventionale.

Este recomandata aplicarea produsului toamna, insa poate fi utilizat si in alte momente ale dezvoltarii culturilor sau inainte de arat, la pregatirea terenurilor pentru culturile din primavara. Sub forma de praf se utilizeaza prin incorporare cu motosapa in timpul lucrarilor de pregatire a solului inainte de transplantare. Folosit regulat amelioreaza aprovizionarea cu Calciu si Magneziu a solului pe termen lung, retine anumite microelemente si le elibereaza lent pe parcursul dezvoltarii vegetale, corecteaza solurile cu reactie acida ridicand pH-ul din zona acida periculoasa pentru plante spre zona slab acida neutra.
In functie de pH-ul solului si de gradul de aprozivionare cu Calciu si Magneziu a solului, se recomanda 3t/ha la 3 ani. Nu este indicata administrarea daca pH-ul solului este mai mare de 7.
In cazul pomilor se utilizeaza, odata la 3 ani, 2-3kg la nivelul bazei radiculare a fiecarui pom. Este binevenita orice cantitate de Dolomita daca solul are reactie acida.

Poate fi utilizat si ca supliment alimentar in nutritie la animale. Administrarea se face in furaj, in nutret combinat, fainuri, tarate:
- la vaci de lapte 175gr/zi;
- taurine tinere (5-15 luni) 120gr/zi;
- pui de tara (1-150zile) 2gr/zi.

Nu se administreaza la vitei sugari si gaini in perioada de ouare.


ALTE INFORMATII:


Denumire produs: Florovit Ingrasamant specializat granulat Dolomita
Compozitie ingrasamant:
Oxid de Calciu (CaO) - 29 %, Oxid de Magneziu (MgO) - 19 %.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 17 LEI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.