OFERTA! Impotriva cainilor agresivi cu ultrasunete - Super Dog Chaser (12 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

87,08 RON cu TVA

OFERTA!  Impotriva cainilor agresivi cu ultrasunete - Super Dog Chaser (12 mp)

 

Denumire produs: Super Dog Chaser

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini, etc.
Alimentare: 9V (baterie neinclusa in pachet)
Dimensiuni: 121x45x24mm
Greutate: 55g (fara baterie)
Suprafata acoperita: 12m
Frecventa: 20.000 - 25.000 Hz
Nivel sonor max: 130dB
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Super Dog Chaser este un aparat portabil impotriva cainilor agresivi ce emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea sunete peste 20.000 Hertzi, prag de la care urechea omului nu mai aude. Aceste ultrasunete sunt foarte deranjante pt. caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se indeparteze de aparat. Dispune de doua leduri puternice, de culoare alba, ce vor speria animalul, suplimentand si mai mult eficienta aparatului. Va rugam sa conectati acumulatorul respectand polaritatea bornelor, asa cum este desenata si in interiorul aparatului.

Super Dog Chaser vine cu 3 functii:

1.Butonul din stanga va actiona doar ledurile frontale, ce vor ramane aprinse atata timp cat aveti degetul apasat pe buton. Poate fi folosit astfel si ca o lanterna pe timpul noptii, in masina sau in alte locuri intunecate.

2.Butonul din centru va activa modul LED intermitent + ultrasunete. Undele ultrasonice vor ataca sistemul auditiv al cainelui, iar LED-urile putenice vor amplifica panica animalului, fortandu-l sa se retraga.

3.Butonul din partea dreapta a aparatului functioneaza doar in modul ultrasunete, atata vreme cat este apasat.

Avantaje:

Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi. Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie cu ajutorul ledurilor, iar  ultrasunetele emise il vor obliga sa se retraga. Poate fi purtat foarte usor, intrucat are o greutate, precum si dimensiuni reduse. Intrucat nu foloseste substante toxice, si nu prezinta un pericol de electrocutare sau inhalare de otravuri, poate fi folosit chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente.