Capcane adezive rozatoare

Capcanele adezive contra rozatoarelor precum soareci si sobolani, sunt cartoane adezive cu diferite arome pentru capturarea rozatoarelor, fara a fi necesara utilizarea de otrava. Adezivul de pe capcana este eficient si la temperaturi joase si la conditii dificile de mediu. Aceste capcane adezive sunt usor de utilizat si foarte practice.
Tabel:

Amia (135 gr): Lipici pentru soareci

(0)
12.57 lei

DESCRIERE PRODUS:   Amia va prezinta lipiciul pentru soareci, un produs inovator si sigur pentru combaterea rozatoarelor nedorite. Pasta rodenticida este formulata astfel incat sa ofere o so..

BIO-GLUE: Lipici non-toxic pentru rozatoare, (135 gr.)

(0)
8.05 lei

DESCRIERE PRODUS:   Lipiciul Bio Glue pentru rozatoare reprezinta o solutie avansata si non-toxica, caracterizata de lipsa mirosului, transparenta, si incombustibilitate. Este un instrument ..

Biostop: Lipici anti soareci si sobolani non-toxic, (135 gr)

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS:   Lipici antirozatoare nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor si sobolanilor. Poate fi utilizat in casa, in aer liber si in ..

CAM 173: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
6.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA:I. Mod de capcana "plat":Capcana CAM 173 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de catre soareci si sobolani, spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lungul peretil..

Capcana RIF cu lipici pentru soareci si sobolani

(0)
3.15 lei

   Capcana non-toxica pentru soareci si gandaci reprezinta solutia ideala pentru controlul daunelor in gospodarii, depozite sau magazine. Formula speciala atrage cu succes rozatoarele, facil..

K.O.trap, 135 gr: Lipici non-toxic pentru rozatoare

(0)
9.98 lei

DESCRIERE PRODUS:    K.O.trap pentru rozatoare este un lipici non-toxic, lipsit de miros, transparent si neinflamabil, dezvoltat pentru a fi utilizat cu succes de catre populatie in lupta ef..

PR2092: Gel atractant contra soarecilor

(0)
47.75 lei

DESCRIERE PRODUS:     Momeala eficienta, 100% nontoxica, formulata pe baza de atractivi alimentari speciali, destinata combaterii soarecilor. Aceasta solutie nealergica este perfecta pe..

Prison: Lipici pentru soareci (5 capcane)

(0)
18.77 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana pentru soareci Prison este o solutie non-toxica, oferind o alternativa sigura pentru a gestiona prezenta rozatoarelor nedorite in orice mediu. Aceasta capcana utilizeaza o for..

Pro Glue: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor

(0)
3.99 lei

    Capcana Pro Glue contine un atractant alimentar special, conceput pentru a maximiza eficacitatea in capturarea rapida a rozatoarelor. Plasati capcana adeziva in locurile frecventate de s..

Stop Mini: Capcana adeziva din carton pentru capturarea soarecilor

(0)
4.47 lei

OPREȘTE INVADAREA ȘOARECILOR CU CAPCANA STOP MINI: SOLUȚIE EFICIENTĂ PENTRU CASA TACapcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar), de unică folosință, este partenerul ideal pentru a controla și..

TOP GUM, 135 gr - Lipici pentru soareci si sobolani

(0)
14.00 lei

Descrierea produsului Top Gum pentru combaterea rozatoarelor   Lipiciul Top Gum este solutia ideala si sigura pentru eliminarea eficienta a rozatoarelor. Este un lipici nontoxic, transparent..

TOP11: Placa adeziva pentru soareci

(0)
19.43 lei

DESCRIERE PRODUS:Indepartati cu grija folia protectoare de pe capcana adeziva TOP11, apoi plasati-o strategic cu partea adeziva orientata in sus, in zonele infestate de rozatoare (de exemplu, de-a lun..

Vaco: MouseBook - Capcana cu lipici impotriva soarecilor, 1buc

(0)
4.00 lei

Capcana adeziva pentru soareci, MouseBook, este solutia ideala pentru monitorizarea si combaterea daunatorilor, eliminand necesitatea utilizarii raticidelor sau altor momeli otravitoare. Versatilitate..

Vaco: RatBook: Capcana cu lipici pentru soareci, sobolani, 1buc.

(0)
5.00 lei

Mod de utilizare:    Dupa indepartarea foliei protectoare a capcanei, plasati-o cu partea adeziva orientata in sus in proximitatea usilor, langa peretii depozitelor, garajelor, birourilor, c..

Book Rat Nera: Capcana adeziva pentru capturarea rozatoarelor si a reptilelor

(0)
14.00 lei

Capcana pentru Rozatoare "Book Rat Nera": Protectie Fiabila impotriva DaunatorilorDescopera o metoda eficienta si sigura de a tine sub control rozatoarele cu capcana Book Rat Nera de la producatorii d..

CAM 172: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor

(0)
4.99 lei

MOD DE FUNCTIONARE:I. Mod de capcana "plat":Capcana CAM 172 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de soareci (rozatoare mici), spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lungul pereti..

Capcana Din Plastic WaterproofTrap Utilizata Pentru Monitorizarea Soarecilor Si A Insectelor Taratoare, Fara Lipici

(0)
9.52 lei

DescriereCapcana este ideala pentru capturarea si monitorizarea soarecilor si a insectelor taratoare, precum gandacii, nefiind necesara utilizarea raticidelor (momeli/ otrava).Dupa indepartarea captur..

Gel atractant pentru toate tipurile de rozatoare - Pestmaster - 300 gr

(0)
48.89 lei

GEL ATRACTANT este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de intoxicare. Prdusul ..

Glue Rat Trap (2buc): Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
19.92 lei

DESCRIERE PRODUS:    Capcana cu adeziv Glue Rat Trap, echipata cu atractant, este pregatita pentru utilizare imediata, oferind un pachet continand 2 capcane din plastic. Eficienta in combate..

Glue Rat Wood: Capcana adeziva din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
29.89 lei

DESCRIERE PRODUS:Aceasta capcana cu adeziv pe suport din lemn contine doua placi separate, pregatite pentru utilizare imediata, oferind o solutie eficienta impotriva infestarii cu soareci si sobolani...

Glue Twin: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
3.49 lei

CUM FUNCTIONEAZA:  Capcana cu lipici Glue Twin este echipata cu un atractant alimentar pentru a asigura capturarea rapida a rozatoarelor. Se va plasa in locurile frecventate de soareci si gandaci..

Momeala gel atractant pentru rozatoare (soareci, sobolani) - RATTRACT GEL - 300 gr

(0)
48.99 lei

RATTRACT GEL este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare (soareci si sobolani) ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de into..

Stop Mini Plastic: Capcana adeziva cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor

(0)
4.03 lei

DESCOPERA EFICIENTA CAPCANEI STOP MINI PLASTIC IMPOTRIVA SOARECILOR: SOLUTIE INOVATOARE PENTRU PROTEJAREA CASEI TALE!Capcana Stop Mini (aromatizata cu aroma de banane) reprezinta alegerea perfecta pen..

TOP09 (2 buc): Placi adezive pentru soareci si sobolani

(0)
13.76 lei

MOD UTILIZARE:Indepartati cu atentie folia protectoare de pe capcana si asezati-o cu partea adeziva orientata in sus, in zonele infestate de soareci si sobolani (de exemplu, de-a lungul peretilor, in ..

TOP10 (135 gr.): Lipici pentru soareci

(0)
6.37 lei

DESCRIERE PRODUS:Lipiciul TOP10 pentru sobolani reprezinta o solutie eficienta si non-toxica, fiind transparent, fara miros si neinflamabil. Acest lipici este conceput pentru eliminarea sobolanilor si..

TOP34: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
10.52 lei

CUM FUNCTIONEAZA:I. Mod de capcana "plat":Capcana adeziva se plaseaza in locurile frecventate de soareci si sobolani (ex: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lungul peretilor, langa ghena de gunoi, e..

TOP35: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor

(0)
10.52 lei

MOD UTILIZARE:   Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de rozatoare (ex: de-a lungul peretilor, in mobilier, aproape..

Topi Stop: Capcana adeziva din carton cu atractant pentru capturarea soarecilor

(0)
3.56 lei

OPRESTE INVADAREA SOARECILOR CU CAPCANA TOPI STOP: SOLUTIE EFICIENTA PENTRU CASA TACapcana Topi Stop (din carton), de unica folosinta, este partenerul de incredere pentru a controla si elimina soareci..

Ultra Stop: Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea rozatoarelor

(0)
4.47 lei

DESCRIERE PRODUS:   Capcana Ultra Stop (aromatizata), de unica utilizare, reprezinta solutia perfecta pentru a mentine controlul asupra infestarii cu soareci in interiorul cladirilor. Cu o f..

Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)