Capcane adezive rozatoare

Capcanele adezive contra rozatoarelor precum soareci si sobolani, sunt cartoane adezive cu diferite arome pentru capturarea rozatoarelor, fara a fi necesara utilizarea de otrava. Adezivul de pe capcana este eficient si la temperaturi joase si la conditii dificile de mediu. Aceste capcane adezive sunt usor de utilizat si foarte practice.
Tabel:

Capcana cu lipici pentru soareci si sobolani rif

(0)
3.15 lei

Aceasta capcana pentru soareci nu este toxic si este ideala pentru utilizarea in gospodarii, depozite sau magazii, avand in compozitie o substanta speciala ce atrage daunatorii, astfel capturarea a..

Capcana cu lipici soareci MouseBook 1buc. Vaco

(0)
4.00 lei

Capcana adeziva pentru soareci, MouseBook este ideala pentru monitorizarea si combaterea daunatorilor, nefiind necesara utilizarea raticidelor (momeli/ otrava). Poate fi folosita si pentru insec..

Capcana cu lipici soareci, sobolani RatBook 1buc. Vaco

(0)
5.00 lei

Mod de utilizare:Dupa ce a fost indepartata folia protectoare a capcanei, se amplaseaza cu partea adeziva orientata in sus in apropierea usilor, pe langa peretii depozitelor/garajelor, birouri, ..

Capcana adeziva cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor - Stop Mini Plastic

(0)
4.03 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Stop Mini (atractant alimentar, aroma banane) de unica utilizare, este ideala pentru mentinerea controlului asupra urmatoarelor specii de soareci: domesticus Mus (soarecel..

Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea rozatoarelor - Ultra Stop

(0)
4.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Ultra Stop (aromatizat) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra soarecilor din interiorul cladirilor. Utilizarea raticidelor (otrava/momelii..

Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - Glue Rat Trap (2buc)

(0)
19.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana cu adeziv Glue Rat Trap cu atractant este pregatita pentru utilizare. Pachetul contine 2 capcane de plastic. Combate cu eficienta soareci si sobolani. Capcana are in compo..

Capcana adeziva din carton cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor - Stop Mini

(0)
4.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra urmatoarelor specii de soareci: domesticus Mus (so..

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru capturarea soarecilor - Topi Stop

(0)
3.56 lei

 DESCRIERE PRODUS: Capcana Topi Stop (din carton) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra soarecilor din interiorul cladirilor. Utilizarea raticidelor (otra..

Capcana adeziva din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - Glue Rat Wood

(0)
29.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana cu adeziv este pe suport din lemn si contine doua placi separate, pregatite pentru utilizare. Combate cu eficienta soareci si sobolani. Capcana contine atractant f..

Capcana adeziva pentru capturarea rozatoarelor, reptilelor - Book Rat Nera

(0)
14.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana Book Rat Nera de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra rozatoarelor de marime medii si mici, a reptilelor. Produsul este r..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor - CAM 172

(0)
4.99 lei

 MOD FUNCTIONARE: I. Mod de capcana "plat": Capcana CAM 172 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de soareci (rozatoare mici), spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor - TOP35

(0)
10.52 lei

MOD UTILIZARE: Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de rozatoare (ex: de-a lungul peretilor, in mobilier, aproape de d..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor - Pro Glue

(0)
3.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Capcana Pro Glue are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozitiona in locurile cel ..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolani Glue Twin

(0)
3.49 lei

 CUM FUNCTIONEAZA: Capcana cu lipici Glue Twin are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozition..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - CAM 173

(0)
6.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: I. Mod de capcana "plat": Capcana CAM 173 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de catre soareci si sobolani, spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lun..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - TOP34

(0)
10.52 lei

CUM FUNCTIONEAZA: I. Mod de capcana "plat": Capcana adeziva se plaseaza in locurile frecventate de soareci si sobolani (ex: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a luungul peretilor, langa ghena..

Gel atractant contra soarecilor - PR2092

(0)
47.75 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala eficienta, 100% nontoxica pe baza de atractivi alimentari speciali contra soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile. Permite atragerea mai multor soareci neavand te..

Gel atractant pentru toate tipurile de rozatoare - Pestmaster - 300 gr

(0)
48.89 lei

GEL ATRACTANT este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de intoxicare. Prdusul ..

Lipici anti soareci si sobolani non-toxic Biostop (135 gr)

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipici anti rozatoare nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor si sobolanilor. Poate fi utilizat in casa, in aer liber si in zone..

Lipici netoxic pentru rozatoare - BIO-GLUE (135 gr.)

(0)
8.05 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipiciul Bio Glue pentru rozatoare este un lipici nontoxic, fara miros, transparent, neinflamabil,ce se utilizeaza de catre populatie, cu succes pentru eliminarea soarecilor si a ..

Lipici netoxic pentru rozatoare - K.O.trap (135gr)

(0)
9.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul K.O.trap pentru rozatoare este un lipici nontoxic, fara miros, transparent, neinflamabil, se utilizeaza de catre populatie, cu succes pentru eliminarea soarecilor si ..

Lipici pentru soareci - Amia (135 gr)

(0)
12.57 lei

   DESCRIERE PRODUS: Produsul de la Amia, lipiciul pentru soareci, este o pasta rodenticida ne-otravitoare, poate fi folosita in deplina siguranta. Are un aspect transparent, fara m..

Lipici pentru soareci - Prison (5 capcane)

(0)
18.77 lei

 DESCRIERE PRODUS: Capcana pentru soareci Prison nu este otravitoare, deci foarte sigura de folosit in orice loc unde isi fac aparitia neplacutele rozatoare. Capcana contine substante atracta..

Lipici pentru soareci - TOP10 (135 gr.)

(0)
6.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipiciul pentru sobolani este un lipici nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea sobolanilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la infiltrare..

Lipici pentru soareci si sobolani - TOP GUM (135 gr.)

(0)
14.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipiciul Top Gum pentru rozatoare este un lipici nontoxic, fara miros, transparent, neinflamabil, ce se utilizeaza cu succes pentru eliminarea soarecilor si a sobolanilor. Calitat..

Momeala gel atractant pentru rozatoare (soareci, sobolani) - RATTRACT GEL - 300 gr

(0)
48.99 lei

RATTRACT GEL este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare (soareci si sobolani) ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de into..

Placa adeziva pentru soareci - TOP11

(0)
19.43 lei

DESCRIERE PRODUS:   Se indeparteaza folia protectoare de la capcana adeziva, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de rozatoare (ex: de-a lungul peretilor, in m..

Placi adezive pentru soareci si sobolani - TOP09 (2 buc)

(0)
13.76 lei

MOD UTILIZARE: - Se indeparteaza folia protectoare de la capcana si se aseaza cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de soareci si sobolani (ex: de-a lungul peretilor, in mob..

Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)