Dezinfectanti

Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat. Dezinfectarea – procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli. In procesul de dezinfectie, sporii bacteriilor nu sunt distrusi. Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice, spre deosebire de antiseptice, folosite pe tesuturi vii.
Tabel:

Apa Oxigenata 3%, 100ml

(0)
4.27 lei

Apa oxigenata 3%, singurul agent compus exclusiv din apa si oxigen, reprezinta un dezinfectant eficient in combaterea agentilor patogeni prin procesul de oxidare. Aceasta solutie lichida, gata de util..

BIONET S – Servetele dezinfectante pentru suprafete, 150 buc.

(0)
43.99 lei

BIONET S reprezinta solutia ideala pentru dezinfectarea eficienta a diverselor suprafete, fiind disponibile sub forma unor servetele umede intr-o cutie practica cu dozator. Cu Avizul Nr. 2979BIO/02/12..

Bionet Sanidor - spray, 500ml

(0)
29.00 lei

    Dezinfectantul Bionet Sanidor în format spray de 500ml este solutia perfecta pentru eliminarea eficienta a 99.99% din bacterii, fungi si levuri de pe diverse suprafete. Cu un spectru lar..

Clean Foss Forte - Bioactivator pentru Fose Septice - 500gr

(0)
37.24 lei

Clean Foss Forte - Bioactivator pentru Fose SepticeDescriere:Clean Foss Forte este un bioactivator inovator si eficient conceput special pentru imbunatatirea performantei sistemelor de fose septic..

Hexid 1L - Dezinfectant cu dozator

(0)
41.00 lei

     Dezinfectantul si antisepticul pentru maini si tegumente Hexid, disponibil in sticle de 1 litru cu pompa dozatoare, reprezinta o solutie eficienta pentru dezinfectarea igienica si ..

Hexy , 500 ml: Dezinfectant rapid

(0)
33.00 lei

Desfasurarea activitatii in conditii optime de igiena reprezinta un aspect esential pentru orice tehnician profesionist.Hexy Spray, un dezinfectant de calibru, este solutia ideala pentru asigurarea un..

Hexy Spray: Dezinfectant rapid pentru suprafete

(0)
40.00 lei

Se foloseste ca atare, nediluat prin pulverizare sau stergere.Produsul HEXY SPRAY se poate folosi pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din domeniul medical.Produs biocid TP2, gata preparat, p..

HexyGel - Dezinfectant - 1L

(0)
41.00 lei

    Dezinfectantul sub forma de gel pentru maini, HexyGel, ambalat in sticle de 1 litru cu pompa, reprezinta alegerea ideala pentru dezinfectarea igienica si chirurgicala a mainilor prin fre..

HexyGel - Dezinfectant, 500 ML

(0)
27.00 lei

   HEXYGEL, un produs inovator, este dedicat dezinfectiei igienice si chirurgicale a mainilor prin simpla frecare, oferind beneficii semnificative in diverse medii, precum spitale, cabinete ..

Bionet A 15 (1L): Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor

(0)
44.05 lei

INDICATII DE UTILIZARE:Bionet A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se dezinfect..

Bionet Sanidor 1L: Dezinfectant pentru suprafete

(0)
40.00 lei

Dezinfectant Suprafete Gata de Utilizat - 1LFormula perfecta pentru dezinfectia rapida si eficienta a spatiilor publice si private, acest dezinfectant gata preparat este ideal pentru cabinetele de con..

Clean-Foss - bioactivator fose septice sub forma de pulbere - 1kg

(0)
79.17 lei

Produsul este recomandat pentru biodegradarea continutului foselor septice, elimina mirosurile neplacute si contribuie la mentinerea sistemului sanitar curat.Zona de aplicare: vas WC, tevi canal..

Dezinfectant HEXID - dozator, 500 ml

(0)
27.00 lei

Hexid - Dezinfectant Rapid pentru MainiHexid este solutia ideala pentru dezinfectarea rapida si eficienta a mainilor prin frecare, avand aplicatii atat pentru igiena zilnica, cat si pentru deplasarile..

Exit 1L- alcool izopropilic - agent de curatare, degresare si igienizare pentru diverse suprafete

(0)
54.83 lei

Agent de degresare si curatare pentru diverse suprafete, industria biocidelor: insecticide, dezinfectanti, tipografie: tusuri, cerneala.Concentratie: 85%Alcoolul izopropilic, un solvent puternic, este..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pastile de clor cu actiune imediata si totala pentru suprafete si materiale de orice fel

(0)
0.00 lei

INDICATII DE UTILIZARE:Pastilele Clorigene reprezinta un mijloc eficient de protectie impotriva diverselor riscuri la care suntem expusi, cum ar fi gripa tip A (H1N1, H5N1), hepatita B (HBV), virusul ..

Bioxisept: Spray dezinfectant pentru maini, fara clatire, cu efect antiseptic, 750ml

(0)
27.77 lei

    Bioxisept reprezinta un antiseptic revolutionar, fara alcool, conceput pentru a asigura o igiena eficienta a mainilor si a tegumentelor. Cu un aplicator sub forma de spray, acest produs ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

OFERTA 2 BUCATI - Zivax Micro solutie antiseptica igienizanta pentru suprafete, cu rol dezinfectant, 5L pet

(0)
145.99 lei

Produsul Zivax Micro reprezinta o solutie igienizanta si dezinfectanta bio, fara alcool, gata de utilizare, perfecta pentru curatarea diverselor suprafete casnice si industriale. Aceasta include, dar ..

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)