Dezinfectanti

Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat. Dezinfectarea – procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli. In procesul de dezinfectie, sporii bacteriilor nu sunt distrusi. Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice, spre deosebire de antiseptice, folosite pe tesuturi vii.
Tabel:

Apa Oxigenata 3%, 100ml

(0)
4.27 lei

Este singurul agent compus numai din apa si oxigen, care are rol la distrugerea agentilor patogeni prin oxidare. Mod de Utilizare: Apa oxigenata 3%,are utilizari multiple,fiind utiliza..

BIONET S – Servetele dezinfectante pentru suprafete 150 buc

(0)
43.99 lei

BIONET S - Servetele dezinfectante pentru suprafete  in cutie dozatoareAviz Nr. 2979BIO/02/12.24Se folosesc ca atare, pentru stergerea suprafetelor.Servetelele umede BIONET S se pot fol..

Bionet Sanidor - 500ml spray

(0)
29.00 lei

Dezinfectant suprafete Bionet  Sanidor - 500ml spray  - Elimina 99.99% din bacterii, fungi si levuri.  - Pentru dezinfectia de rutina rapida a locurilor publice. - Dezinfecteaza, s..

Dezinfectant HEXID 500 ml - dozator

(0)
27.00 lei

UTILIZARE: Produsul Hexid este un dezinfectant rapid care se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului di..

Dezinfectant rapid Hexy Spray 500 ml

(0)
33.00 lei

Desfasurarea activitatii in conditii maxime de igiena este esentiala pentru orice tehnician. Dezinfectantul Hexy Spray este produsul de care ai nevoie pentru a putea realiza acest lucru. Dez..

Dezinfectant suprafete Bionet Sanidor 1L

(0)
40.00 lei

Dezinfectant gata de utilizat destinat pentru dezinfecția suprafețelor prin pulverizare sau ștergere. Este indicat pentru dezinfecția suprafețelor și a materialului după fiecare persoana în cabine..

Hexid - Dezinfectant cu dozator - 1 litru

(0)
41.00 lei

Dezinfectant maini si tegumente HEXID cu alcool - 1 litru cu pompita dozatoare Dezinfectant si Antiseptic pentru maini si tegumente Hexid - solutie preparata Specificatii Produsul..

Hexy Spray: Dezinfectant rapid pentru suprafete

(0)
40.00 lei

Se foloseste ca atare, nediluat prin pulverizare sau stergere.Produsul HEXY SPRAY se poate folosi pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din domeniul medical.Produs biocid TP2, gata preparat, p..

HexyGel - Dezinfectant - 1 litru

(0)
41.00 lei

    Dezinfectant gel pentru maini - HexyGel - 1 litru cu pompitaProdusul HEXYGEL se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.Este indicat pentru d..

HexyGel - Dezinfectant 500 ML

(0)
27.00 lei

Produsul HEXYGEL se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale si cabinete medicale, din indust..

Clean-Foss - bioactivator fose septice sub forma de pulbere - 1kg

(0)
79.17 lei

Produsul este recomandat pentru biodegradarea continutului foselor septice, elimina mirosurile neplacute si contribuie la mentinerea sistemului sanitar curat.Zona de aplicare: vas WC, tevi canal..

Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor - Bionet A 15 (1L)

(0)
44.05 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Bionet A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se d..

Exit - alcool izopropilic - agent de curatare, degresare si igienizare pentru diverse suprafete - 1l

(0)
54.83 lei

Agent de degresare si curatare diverse suprafete, industria biocidelor: insecticide, dezinfectanti, tipografie: tusuri, cerneala.Concentratie: 85%Alcoolul izopropilic este un solvent puternic fo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pastile de clor cu actiune imediata si totala pentru suprafete si materiale de orice fel

(0)
0.00 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Pastilele clorigene sunt produse care va pot ajuta in protejarea dumneavoastra impotriva factorilor de risc existenti la care suntem expusi ( Gripa Tip A - H1N1, H5N1, H..

Bioxisept spray dezinfectant pentru maini, fara clatire, cu efect antiseptic, 750ml

(0)
27.77 lei

Bioxisept este un produs antiseptic cu rol dezinfectant bio fara alcool, gata de utilizare, prevazut cu aplicator tip spray, pentru mentinerea igienei mainilor si a tegumentelor. Bioxisept prezin..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

OFERTA 2 BUCATI - Zivax Micro solutie antiseptica igienizanta pentru suprafete, cu rol dezinfectant, 5l pet

(0)
145.99 lei

Este un produs igienizant si dezinfectant bio fara alcool, gata de utilizare, ideal pentru igienizarea tuturor suprafetelor casnice si industriale, cum ar fi: suprafetele din lemn, suprafetele vopsite..

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)