Granule anti melci

Solutii si remedii in eliminarea melcilor. Produsele sunt ideale pentru combaterea tuturor tipurilor de melci: cu cochilie sau fara cochilie de pe plantele ornamentale, salata si varza. Substantele active nu dauneaza omului sau mediului inconjurator.
Tabel:

Vaco: Ingrasamant universal si repelent impotriva melcilor, 1 Kg

(0)
41.00 lei

Descriere:Ingrasamant regenerator cu rol de protectie impotriva melcilor, avand un amestec de micronutrienti. Pe langa proprietatile sale de fertilizare, datorita ingredientelor selectate corespunzato..

Optimol 300 gr : Moluscocid selectiv sub forma de granule

(0)
36.29 lei

Descriere Substanta activa: Metaldehida 4%Moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule, omologat pentru combaterea melcilor din culturile de legume si tutun rasad.Mod de actiune..

Optimol 30 gr : Moluscocid pentru combaterea melcilor

(0)
7.96 lei

Descriere: Substanta activa: Metaldehida 4% Optimol este un moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule, omologat pentru combaterea melcilor din culturile de legume si tutun ras..

Optimol 1 kg- Moluscocid anti melci

(0)
89.42 lei

Substanta activa: Metaldehida 4%Moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule, omologat pentru combaterea melcilor din culturile de legume si tutun rasad.Mod de actiune: Optimol ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP46 (1000 ml): Granule impotriva melcilor

(0)
28.39 lei

Granulele anti melci, formulate din filosilicat de magneziu hidratat, reprezinta o bariera naturala eficienta impotriva melcilor si melcilor fara cochilie. Aceasta specie de gasteropode produce o secr..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)