Statii intoxicare

Statiile de intoxicare va ajuta la monitorizarea si eliminarea rozatoarelor din casa dvs. In aceste statii de intoxicare se instaleaza capcanele mecanice, lipiciul pentru soareci sau momeala raticida. Acestea sunt utile pentru cei mici sau animalele de companie, nu au acces la momeala din interiorul statiei de intoxicare.
Tabel:

Bait Station: Statie de intoxicare pentru soareci mici

(0)
2.20 lei

DESCRIERE PRODUS:   Statii de intoxicare accesibile, disponibile in variante din carton special concepute pentru combaterea eficienta a soarecilor. Asamblarea este simpla si se realizeaza co..

Pestmaster: LMC - Statie de intoxicare rozatoare: soareci, sobolani

(0)
20.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Statia Pestmaster LMC reprezinta o solutie robusta si rezistenta la socuri mecanice, fabricata din plastic negru durabil, avand o durata de utilizare foarte lunga. Aceasta dispune ..

Rodent Baiters: Statie de intoxicare anti soareci

(0)
24.06 lei

DESCRIERE PRODUS:Rodent Baiters reprezinta o solutie de varf pentru combaterea eficienta a rozatoarelor, oferind o statie de intoxicare inovatoare din plastic, echipata cu un sistem de inchidere cu fa..

Statie de intoxicare pentru soareci si sobolani - Rat Bait

(0)
3.20 lei

DESCRIERE INFORMATII: Aceste statii de intoxicare ieftine sunt disponibile in variante din carton pentru sobolani. Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta ..

Statie intoxicare rozatoare - TOP39

(0)
37.80 lei

CE SUNT STATIILE DE INTOXICARE: Container profesional de securitate cu accesorii pentru momeli raticide, utilizate in cazul interventiilor fara monitorizare. Aceste statii de intoxicare proteje..

TOP18: Statie intoxicare rozatoare

(0)
37.80 lei

CE SUNT STATIILE DE INOXICARE:Capcane profesionale de securitate cu accesorii pentru momeli raticide, folosite in cazul interventiilor fara monitorizare. Statii de intoxicare care protejeaza momeala d..

TOP19: Statie intoxicare rozatoare

(0)
37.80 lei

Containerul profesional de securitate cu accesorii pentru momeli raticide, denumit TOP 19, reprezinta o solutie eficienta in lupta impotriva daunatorilor precum sobolanii si soarecii. Acest dispozitiv..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)