Aparate cu ultrasunete

Cand mergeti intr-o drumetie sau intr-un camping, cea mai grava problema sunt animalele salbatice. Sunt periculoase si va pot ataca oricand. Nu ezitati sa folositi aparate sau generatoare cu ultrasunete, care vor tine la distanta cu succes aceste animale salbatice.
Tabel:

Animal Away Plus dispozitiv impotriva animalelor salbatice (100 mp)

(0)
156.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Animal Away este un dispozitiv foarte eficient impotriva pasarilor. Tineti la distanta pasarile precum: vrabii, ciori, grauri, porumbei, pescarusi, etc. Este o metoda umana, usor ..

Aparat cu ultrasunete anti animale salbatice - M175

(0)
109.37 lei

DESCRIERE GENERTOR: Generatorul impotriva jderilor, dihorilor si altor animale salbatice produce ultrasunete foarte puternice, agresive, pulsatile, extrem de inconfortabile pentru numeroase spe..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat cu ultrasunete anti animale salbatice cu incarcare solara

(0)
246.05 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul anti salbaticiuni se alimenteaza cu cei 4 acumulatori speciali, inclusi in pachet, ce se reincarca cu ajutorul unor panouri fotovoltaice, direct de la Soare. Durata ..

Dispozitiv cu ultrasunete, alarma acustica si flash anti animale salbatice (70mp) - Pestmaster UAF03

(0)
187.26 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul anti animale salbatice Pestmaster UAF03 are cinci moduri de functionare. Pe o parte a aparatului sunt prezente 3 LED-uri colorate, galben, rosu si verde, fiecaruia co..

Generator ultrasunete contra animalelor salbatice (300 mp) - M161

(0)
127.79 lei

DESCRIERE PRODUS: Generatorul cu ultrasunete alunga animalele salbatice din gradinile si terenurile arabile. Difuzorul reda ultrasunetele sub forma de impulsuri. Ultrasunete nu sunt percepute de ca..

Nou! Generator ultrasunete profesional impotriva animalelor salbatice (200 mp) - FG015

(0)
302.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul este prevazut cu un difuzor incorporat, cu o membrana speciala protejata impotriva umiditatii. Acesta emite ultrasunete cu frecventa de 21 kHz, imperceptibile de ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)