Aparate cu ultrasunete

Cand mergeti intr-o drumetie sau intr-un camping, cea mai grava problema sunt animalele salbatice. Sunt periculoase si va pot ataca oricand. Nu ezitati sa folositi aparate sau generatoare cu ultrasunete, care vor tine la distanta cu succes aceste animale salbatice.
Tabel:

Pestmaster: UAF03 - Dispozitiv cu ultrasunete, alarma acustica si flash anti animale salbatice

(0)
187.26 lei

DescriereAparat anti pasari, rozatoare, animale, caini, pisici. Cinci moduri diferite de functionare. 70 mp acoperiti de senzorul infrarosu. Pret promotional!          Solutie..

Animal Away Plus: Dispozitiv impotriva animalelor salbatice (100 mp)

(0)
156.76 lei

Produs nou 2014 Dispozitiv impotriva cainilor, pisicilor, pasarilor - Animal Away Plus DESCRIERE: Animal Away Plus 100 mp reprezinta o metoda umana, ecologica, eficienta si nelimitata d..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat cu ultrasunete anti animale salbatice, cu incarcare solara

(0)
246.05 lei

   Produsul "Anti animale salbatice" de la Isotronic este un dispozitiv inovator destinat alungarii animalelor salbatice, precum vulpi, porci mistreti, jderi, caprioare, cerbi, caini, și alt..

FG015, 200 mp: Generator ultrasunete profesional impotriva animalelor salbatice

(0)
302.46 lei

Descriere Produs:Experimentati linistea si confortul in spatiul dvs. cu Dispozitivul Ultrasunete FG015 de la Kemo, proiectat pentru a va proteja impotriva invaziei animalelor nedorite. Echipat cu un d..

Isotronic 60068: Water-Blaster - Dispozitiv solar impotriva animalelor, cu jet de apa si senzor de miscare

(0)
269.99 lei

       Alungati animalele nedorite din gradina dvs. cu Solar Water-Blaster! Water-Blaster este un repelator de animale inteligent care va ajuta sa va protejati gradina si proprieta..

M161, 300 mp: Generator ultrasunete contra animalelor salbatice

(0)
127.79 lei

DESCRIERE PRODUS:    Generatorul cu ultrasunete M161 de la Kemo ofera o solutie eficienta pentru alungarea animalelor salbatice din gradinile si terenurile arabile. Difuzorul reda ultrasunet..

M175: Aparat cu ultrasunete anti animale salbatice

(0)
109.37 lei

GENERATOR: Generatorul anti-jderi, dihori si alte animale salbatice emite ultrasunete puternice si agresive, pulsate, extrem de inconfortabile pentru diverse specii de animale. Cu aceste caracter..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)