Produse bio anti cartita

Combaterea cartitelor din gradinile dvs. se poate realiza prin diverse metode ecologice. Aceste solutii sunt non-toxice ptr om si ecologice pentru mediul inconjurator (nu va afecteaza gazonul, gradina cu flori sau legume). Aceste produse sunt ecologice si cel mai important sunt rezistente la intemperii sau irigatii abundente.
Tabel:

Cursa (capcana) mecanica anti cartita TTP94

(0)
35.98 lei

  DESCRIERE PRODUS: Aceasta cursa mecanica creata pentru uzul profesional, va oferi rezultate dorite. TTP94 este facil de instalat, cursa mecanica e solutia perfecta pentru capturarea cartite..

Cartuse fumigene anti cartite si alte rozatoare subterane (4 buc) - REP100

(0)
39.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs este adecvat pentru tratarea tunelurilor (galeriilor) construite de rozatoarele subterane, in special de catre cartite. REP100 degaja un fum prin aderea lui, in i..

Gel anti cartite, soareci de camp, vidre si arici rezistent la ploaie (1000 ml) - REP48

(0)
37.27 lei

DESCRIERE PRODUS: Capsule gel pentru vidre, veverite, soareci, cartite si arici, ce creeaza o bariera olfactiva persistenta si rezistenta la ploaie sau irigatii, tinand la distanta rozatoarele...

Granule anti cartita cu efect pe termen lung produs din materii prime naturale 2x50 gr

(0)
85.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Granulele anti cartita reprezinta o solutie naturala pentru alungare si prevenire. Aceasta protejeaza potecile, terasele si alte suprafete impotriva galeriilor si a musuroaiel..

Granule contra cartitelor, soarecilor de camp si aricilor (1000 ml) - REP96

(0)
42.59 lei

DESCRIERE PRODUS: Granulele anti cartita, anti soareci de camp, anti arici creeaza o bariera olfactiva in locurile unde sunt aplicate, astfel incat va tine la distanta cartitele, soarecii de camp s..

Ingrasamant organic folosit in agriculturi anti cartite 1.2 kg - CON17

(0)
47.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul anti cartita este 100% de origine vegetala, si este pe baza de ulei de ricin si fractiuni proteice de ricin. Este un ingrasamant organic de inalta calitate, cu e..

Pulbere solubila anti cartite si alte rozatoare (900 gr) - REP 64

(0)
204.08 lei

DESCRIERE PRODUS: Este o pulbere solubila anti cartite, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru cartita este foarte deranja..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)