Produse bio anti cartita

Combaterea cartitelor din gradinile dvs. se poate realiza prin diverse metode ecologice. Aceste solutii sunt non-toxice ptr om si ecologice pentru mediul inconjurator (nu va afecteaza gazonul, gradina cu flori sau legume). Aceste produse sunt ecologice si cel mai important sunt rezistente la intemperii sau irigatii abundente.
Tabel:

Ingrasamant universal si repelent anti cartita 1kg. Vaco

(0)
29.00 lei

Descriere Produsul este un ingrasamant cu efect repelent impotriva cartitelor ce contine substante aromatice care impiedica formarea de musuroaie de cartie pe supr..

Granule contra cartitelor, soarecilor de camp si aricilor (1000 ml) - REP96

(0)
47.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Granulele anti cartita, anti soareci de camp, anti arici creeaza o bariera olfactiva in locurile unde sunt aplicate, astfel incat va tine la distanta cartitele, soarecii de camp s..

Pulbere solubila anti cartite si alte rozatoare (900 gr) - REP 64

(0)
204.08 lei

DESCRIERE PRODUS: Este o pulbere solubila anti cartite, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru cartita este foarte deranja..

Repelent impotriva cartitelor, cainilor si pisicilor, Bros, 450ml. (027)

(0)
28.00 lei

Produsul se regaseste sub forma de pulbere, confera protectie naturala si siguranta in utilizare, respingandu-se  astfel animalele de companie si cartitele datorita mirosului puternic emana..

Lichid impotriva cartitelor, Bros, 500ml. (103)

(0)
29.24 lei

Solutie repelenta impotriva cartitelor ce ofera protectie naturala si siguranta in utilizare, produsul alunga cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa ce este folo..

BROS Carbid pelete, impotriva cartitelor 500gr. (235)

(0)
24.99 lei

Produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru alungarea cartitelor.Carbid Bros se aseaza in galerii, se uda, iar acesta emana un gaz cu miros insuportabil pen..

Pestmaster Carbid Granulat, 500gr

(0)
35.11 lei

Descriere Carbura de Calciu Granulata Pestmaster - Carbid Impotriva Cartitelor 500 gr. este un produs ce reprezinta o solutie rapida si sigura in a va proteja famili..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Cartuse fumigene anti cartite si alte rozatoare subterane (4 buc) - REP100

(0)
39.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs este adecvat pentru tratarea tunelurilor (galeriilor) construite de rozatoarele subterane, in special de catre cartite. REP100 degaja un fum prin aderea lui, in i..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)