Produse bio anti cartita

Combaterea cartitelor din gradinile dvs. se poate realiza prin diverse metode ecologice. Aceste solutii sunt non-toxice ptr om si ecologice pentru mediul inconjurator (nu va afecteaza gazonul, gradina cu flori sau legume). Aceste produse sunt ecologice si cel mai important sunt rezistente la intemperii sau irigatii abundente.
Tabel:

Carbura de calciu-pentru indepartare cartite-500 gr

(0)
29.60 lei

Carbura de calciu-pentru indepartare cartite-500 gr Ingrediente Active:Carbura de Calciu: Soliditatea care, la contactul cu apa, emite acetilena si calciu hidroxid, avand o actiune repelenta ..

REP 3.0 – Repelent impotriva cartitelor si rozatoarelor - 1,5 kg

(0)
34.51 lei

REP 3.0 este o solutie inovatoare sub forma de pulbere, special conceputa pentru a descuraja si preveni prezenta cartitelor si rozatoarelor in zonele vizate. Acest repelent, fundamentat pe sulf,..

REP 3.0 – Repelent impotriva cartitelor si rozatoarelor - 4 kg

(0)
86.87 lei

REP 3.0 este o solutie inovatoare sub forma de pulbere, special conceputa pentru a descuraja si preveni prezenta cartitelor si rozatoarelor in zonele vizate. Acest repelent, fundamentat pe sulf,..

Vaco: Ingrasamant universal si repelent anti cartita, 1kg

(0)
29.00 lei

     Produsul nostru, "Ingrasamant Universal si Repelent Anti Cartita 1kg," reprezinta solutia perfecta pentru mentinerea unei peluze frumoase si sanatoase, oferind un pachet complet de..

Asfix, 50ml - Solutie anti cartite pe baza de sulf

(0)
8.48 lei

    Asfix reprezinta solutia ideala, sub forma de lichid pe baza de dioxid de sulf, pentru combaterea eficienta a cartitelor, avand si un impact benefic in controlul musculitei de otet.MOD D..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP 64 (900 gr): Pulbere solubila impotriva cartitelor si altor rozatoare

(0)
204.08 lei

DESCRIERE PRODUS:   Pulberea solubila anti-cartite, avand actiune olfactiva, constituie o solutie eficienta pentru a tine la distanta cartitele si alte animale nedorite. Datorita mirosului s..

REP96, 1000 ml: Granule contra cartitelor, soarecilor de camp si aricilor

(0)
47.99 lei

  Granulele anti cartita, anti soareci de camp, anti arici creeaza o bariera olfactiva in locurile unde sunt aplicate, astfel incat va tine la distanta cartitele, soarecii de camp si aricii, prot..

Bros,: Repelent impotriva cartitelor, cainilor si pisicilor, (027)

(0)
28.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Repelentul sub forma de pulbere reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru a tine animalele de companie si cartitele la distanta, datorita mirosului puternic emis. Produsul actio..

Bros: Lichid impotriva cartitelor, Bros, 500ml. (103)

(0)
29.24 lei

   Solutie repelenta impotriva cartitelor ce ofera protectie naturala si siguranta in utilizare, produsul alunga cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa..

BROS: Carbid pelete, impotriva cartitelor 500gr. (235)

(0)
28.99 lei

   Carbid Bros este solutia rapida si sigura pe baza de carbura de calciu pentru alungarea cartitelor din gradina sau curte. Acest produs inovator este conceput pentru a oferi o metoda efici..

Pestmaster: Carbid Granulat, 500gr, impotriva cartitelor

(0)
35.11 lei

Descriere:Carbura de Calciu Granulata Pestmaster - Carbid Impotriva Cartitelor 500 gr. reprezinta alegerea ideala pentru o protectie eficienta impotriva cartitelor, oferind o solutie rapida si sigura ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP100, 4 buc: Cartuse fumigene anti cartite si alte rozatoare subterane

(0)
39.98 lei

DESCRIERE PRODUS:  Acest produs eficient este conceput pentru tratarea tunelurilor create de rozatoarele subterane, in special de catre cartite. REP100 utilizeaza un mecanism de degajare a fumul..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)