Anti caini-pisici

Stim bine ca biciclistii, postasii, politistii, agentii, persoanele care lucreaza foarte mult pe strazi, ajung intr-un final sa fie muscati de cainii comunitari. Nu pot fi educati dar pot fi alungati printr-un mod uman. Dispozitivele cu ultrasunete sunt menite sa tina maidanezii la distanta de dumneavoastra. Sunt aparate ecologice si non-toxice, nu va afecteaza pe dvs. in nici un fel.
Tabel:

Animal Chaser dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea cainilor (200 mp)

(0)
169.32 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul odata introdus in priza, emite ultrasunete. Acestea sunt unde ultrasonice pe frecvente imperceptibile de urechea umana, dar care afecteaza sistemul nervos si auditiv al p..

Animal Stop - Dispozitiv anti rozatoare cu ultrasunete si flash-uri luminoase

(0)
163.54 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul Animal Stop este o metoda eficienta, ecologica si foarte simpla pentru protejarea suprafetei dorite de catre dvs. (gradini, curti) de rozatoare, veverite, vulpi, iepu..

Animal Stop - Dispozitiv anti rozatoare cu ultrasunete si flash-uri luminoase

(0)
163.54 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul Animal Stop este o metoda eficienta, ecologica si foarte simpla pentru protejarea suprafetei dorite de catre dvs. (gradini, curti) de rozatoare, veverite, vulpi, ..

Anti caini si animale cu ultrasunete, alarma acustica si flash (70 mp) - Pestmaster UAF03

(0)
208.07 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul anti animale salbatice Pestmaster UAF03 are cinci moduri de functionare. Pe o parte a aparatului sunt prezente 3 LED-uri colorate, galben, rosu si verde, fiecaruia coresp..

Anti pisici cu alarma acusitca (70 mp) - Animal Repeller

(0)
130.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Animal Repeller este un aparat cu senzor de miscare, destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva pisicilor. Are forma unui tar..

Anti pisici protejeaza gradina cu ajutorul apei (10 mp) - Water Blaster Solar

(0)
240.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Water Blaster este un dispozitiv ecologic impotriva pisicilor ce are incorporat un senzor de miscare. Cand acesta detecteaza miscare, porneste jetul de apa pentru 5 secunde. J..

Aparat Animal Repel cu senzor de miscare si alarma acustica anti caini (70 mp)

(0)
130.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Animal Repeller este un aparat cu senzor de miscare, destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva cainilor. Are forma unui taru..

Aparat anti caini portabil DogSTOP

(0)
66.77 lei

DESCRIERE PRODUS: DogSTOP emite sunete cu o frecventa de 25.000 Hertzi, sunete inaudibile pentru om dar insuportabile pentru caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se in..

Aparat caini cu ultrasunete (360 mp) - PR 220.6

(0)
173.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul emite ultrasunete si alunga vulpile intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. PR-220.6 emite ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva..

Aparat cu ultrasunete pt protejarea gradinilor si teraselor impotriva pisicilor (200 mp)

(0)
169.32 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul odata introdus in priza, emite ultrasunete. Acestea sunt unde ultrasonice pe frecvente imperceptibile de urechea umana, dar care afecteaza sistemul nervos si auditiv ..

Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva cainilor si a altor animale (120°, 10m)

(0)
178.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Alungati caini nedoriti din gradinile dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pasa..

Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva pisicilor si a altor animale (120°, 10m)

(0)
178.98 lei

DESCRIERE PRODUS:   Alungati pisicile nedorititesi alte animale din gradinile dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotr..

Afişare 1 - 12 din 56 (5 pagini)