Pt. aparatele UV

Consumabile si accesorii pentru aparatele cu lampi UV (neoane cu lumina ultravioleta) destinate distrugerii si omorarii insectelor zburatoare precum muste, tantari, viespi, molii si altele. In acesta sectiune gasiti pentru aparatele dvs. pe care le-ati achizitionat de la einsecticide.ro, neoane UV de diferite marimi si puteri: 4W, 6W, 8W, 10W, 15W si 20W. Deasemenea, puteti gasi hartie autoadeziva pentru aparatele ce folosesc aceasta capcana pentru retinerea si distrugerea insectelor.
Tabel:

Lampa UV, 11W, pentru aparatele anti insecte

(0)
23.24 lei

DESCRIERE PRODUS:Lampa UV de 11W reprezinta un produs de calitate superioara, perfect potrivit pentru utilizarea in distrugatoarele de insecte. Aceasta lampa nu doar atrage, ci si distruge definitiv i..

Lampa UV de 15W pentru distrugatoare de insecte

(0)
28.19 lei

DESCRIERE PRODUS:Lampa cu ultraviolete de 15W reprezinta un produs de excepționala calitate, special conceputa pentru utilizarea eficienta in aparatul Pestmaster IK 30, dar poate servi si in alte mod..

Lampa UV de 20W pentru distrugatoare de insecte

(0)
35.53 lei

DESCRIERE PRODUS:Lampa UV de 20W reprezinta solutia ideala pentru dispozitivele Pestmaster IK 40, dar poate fi utilizata cu succes si in combinatie cu alte tipuri de distrugatoare de insecte, inclusiv..

Lampa UV de 6W pentru distrugatoare de insecte

(0)
21.08 lei

DESCRIERE PRODUS:Lampa cu ultraviolete de 6W reprezinta rezerva ideala pentru distrugatorul de insecte Isokat Aktiv, oferind o solutie eficienta si practica pentru combaterea tantarilor.CARACTERISTICI..

Lampa UV, 10W

(0)
24.78 lei

Descopera eficienta si durabilitatea Lampii Tub Fluorescent UV 10W, proiectata pentru a satisface cerintele modelului GC 20. Cu o putere de 10 W, aceasta lampa are o forma liniara si este ambalata int..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)