Pt. aparatele UV

Consumabile si accesorii pentru aparatele cu lampi UV (neoane cu lumina ultravioleta) destinate distrugerii si omorarii insectelor zburatoare precum muste, tantari, viespi, molii si altele. In acesta sectiune gasiti pentru aparatele dvs. pe care le-ati achizitionat de la einsecticide.ro, neoane UV de diferite marimi si puteri: 4W, 6W, 8W, 10W, 15W si 20W. Deasemenea, puteti gasi hartie autoadeziva pentru aparatele ce folosesc aceasta capcana pentru retinerea si distrugerea insectelor.
Tabel:

Lampa UV 11W pentru aparatele anti insecte

(0)
23.24 lei

DESCRIERE  PRODUS: Lampa UV de 11W este un produs de o calitate superioara, ideal pentru distrugatoarele de insecte. Distruge insectele daunatoare definitiv!  CE ESTE UN TUB F..

Lampa UV de 15W pentru distrugatoare de insecte

(0)
28.19 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa cu ultraviolete (15W) este un produs de o calitate superioara, destinat pentru aparatele Pestmaster IK 30, dar poate fi folosita si la alte tipuri de distrugatoare de insec..

Lampa UV de 20W pentru distrugatoare de insecte

(0)
35.53 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa UV de 20W este special conceput pentru aparatele Pestmaster IK 40, dar se pot utiliza si la alte tipuri de aparate distrugatoare de insecte, precum GC60.   Distruge i..

Lampa UV de 6W pentru distrugatoare de insecte

(0)
21.08 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa cu ultraviolete de 6W se foloseste rezerva pentru distrugatorul anti tantari Isokat Aktiv. CE ESTE UN TUB FLUORESCENT: Este un tub de sticla, inchis ermetic, car..

Lampa UV 10W

(0)
24.78 lei

 Tub fluorescent  UV 10W DATE TEHNICE:Putere :  10 WForma : liniaraAmbalaj :  cutie cartonTub adecvat pentru modelul GC 20.ALTE SPECIFICATII:Model: Lampa UV 10WCod produs:&nbs..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)