Pt. aparatele UV

Consumabile si accesorii pentru aparatele cu lampi UV (neoane cu lumina ultravioleta) destinate distrugerii si omorarii insectelor zburatoare precum muste, tantari, viespi, molii si altele. In acesta sectiune gasiti pentru aparatele dvs. pe care le-ati achizitionat de la einsecticide.ro, neoane UV de diferite marimi si puteri: 4W, 6W, 8W, 10W, 15W si 20W. Deasemenea, puteti gasi hartie autoadeziva pentru aparatele ce folosesc aceasta capcana pentru retinerea si distrugerea insectelor.
Tabel:

Bec albastru E27 25W

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Bec economic cu incandescenta albastra, creat special pentru aparatul de tantari Isokat Blue. Becul economic creaza o lumina albastra, ce atrage orice insecta. Soclul E27 asig..

Lampa cu lumina ultravioleta de 4 W

(0)
17.68 lei

DESCRIERE PRODUS: Rezerva pentru aparatul Isokat Design-UV (cod produs 62306). CE ESTE UN TUB FLUORESCENTE ? Este un tub de sticla, inchis ermetic, care are la fiecare capat cate un filament..

Lampa UV 11W pentru aparatele anti insecte

(0)
22.46 lei

DESCRIERE  PRODUS: Lampa UV de 11W este un produs de o calitate superioara, ideal pentru distrugatoarele de insecte. Distruge insectele daunatoare definitiv!  CE ESTE UN TUB F..

Lampa UV de 15W pentru distrugatoare de insecte

(0)
27.67 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa cu ultraviolete (15W) este un produs de o calitate superioara, destinat pentru aparatele Pestmaster IK 30, dar poate fi folosita si la alte tipuri de distrugatoare de insec..

Lampa UV de 20W pentru distrugatoare de insecte

(0)
37.40 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa UV de 20W este special conceput pentru aparatele Pestmaster IK 40, dar se pot utiliza si la alte tipuri de aparate distrugatoare de insecte, precum GC60.   Distruge i..

Lampa UV de 4W pentru distrugatoare de insecte

(0)
17.68 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metal..

Lampa UV de 6W pentru distrugatoare de insecte

(0)
22.19 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa cu ultraviolete de 6W se foloseste rezerva pentru distrugatorul anti tantari Isokat Aktiv. CE ESTE UN TUB FLUORESCENT: Este un tub de sticla, inchis ermetic, car..

Set 10 hartii lipici 50x20 cm pentru distrugatorul de insecte 2x15W

(0)
51.20 lei

DESCRIERE PRODUS: Setul contine hartii cu lipici pentru distrugatorul anti insecte cu lipici. Hartiile cu lipici pentru distrugatorul de insecte cu lipici au urmatoarele dimensiuni: (L) 50 x (l..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)