Ingrasaminte specializate granulate

Tabel:

Florovit : Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon, 10kg

(0)
111.36 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg     Ingrasamantul Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon se impune ca alegerea ideala pentru ingrijirea si stimula..

Florovit : Ingrasamant specializat granulat pentru gazon cu efect rapid, 1kg

(0)
18.56 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 1kg     Ingrasamantul granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid reprezinta solutia ideala pentru a satisface cer..

Florovit: Dolomita - Ingrasamant specializat granulat, 10kg

(0)
27.30 lei

 Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 10kg Dolomita este un ameliorator de sol, cu efecte benefice asupra solului, recomandat in cadrul tehnologiilor moderne de cultivare a legu..

Florovit: Ingrasamant granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali, 4kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit, 100 de zile, 4 kgDESCRIERE:Florovit este un ingrasamant de inalta calitate recomandat pent..

Florovit: Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon (antimuschi), 4kg

(0)
43.67 lei

Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon (antimuschi) Florovit 4kg  FLOROVIT de Urgenta pentru Gazon (Antimuschi) in galeata de 4kg este un ingrasamant ideal, potrivit pen..

Florovit: Ingrasamant specializat granulat pentru conifere, 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit pentru conifere 1kg     Florovit pentru conifere reprezinta un ingrasamant de exceptie, cu efecte remarcabile asupra plantelor, garantand o crestere intensiva si o coloratie vib..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit: Ingrasamant specializat granulat pentru gazon, 1kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 1kg     Ingrasamantul dedicat gazonului este alegerea ideala pentru orice tip de gazon; formula sa inclu..

Vaco: Ingrasamant universal si repelent anti cartita, 1kg

(0)
29.00 lei

     Produsul nostru, "Ingrasamant Universal si Repelent Anti Cartita 1kg," reprezinta solutia perfecta pentru mentinerea unei peluze frumoase si sanatoase, oferind un pachet complet de..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg

(0)
148.48 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg INGRASAMANT SPECIALIZAT GRANULAT FLOROVIT PENTRU TRANDAFIRI SI ALTI ARBUSTI ORNAMENTALI - CU EFECT PRELUNGIT, 100 ZILE, 4 KGDESCRIERE:Ace..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kg

(0)
46.95 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kgDESCRIERE:   Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in veg..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg

(0)
76.42 lei

 Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg   Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegetat..

BROS: Tratament Eko-Derma Pentru Copaci Si Pomi, 350gr. (402)

(0)
19.00 lei

Descriere:  BROS pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intem..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit : Ingrasamant granulat de toamna pentru gazon, 4kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 4kgDESCRIERE:     Gazonul cu crestere intensiva, care este taiat de mai multe ori în cursul anului, absoarbe cantitati mari de e..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit : Ingrasamant specializat granulat pentru gazon, 1kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 1kg      Ingrasamantul dedicat gazonului este alegerea ideala pentru orice tip de gazon; formula ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit : Ingrasamant specializat granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali, 1kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 1kg DESCRIERE:   Ingrasamant de inalta calitate recomandat pentr..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
18.56 lei

 Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se p..

Florovit: Dolomita - Ingrasamant specializat granulat, 5kg

(0)
16.37 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 5kg     Dolomita reprezinta un excelent ameliorator de sol cu impact durabil, avand beneficii remarcabile asupra calitatii solului...

Florovit: Garden Complex Universal, 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit  Garden Complex Universal  1 kg Ingrasamantul Florovit Garden Complex contine siliciu si substante nutritive in proportiile potrivite necesare pentru cresterea si dezvoltarea co..

Florovit: Garden Complex Universal, 5 kg

(0)
60.05 lei

Florovit  Garden Complex Universal  5 kg DESCRIERE:Ingrasamantul Florovit Garden Complex contine siliciu si substante nutritive în proportiile potrivite necesare pentru cresterea si dezv..

Florovit: Impotriva acelor maronii la conifere, 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg DESCRIERE:    Florovit, solutia ideala impotriva acelor maro la conifere, se dovedeste a fi un aliat de incredere in prevenirea aparitie..

Florovit: Impotriva acelor maronii la conifere, 3kg

(0)
42.58 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg DESCRIERE:    Florovit, solutia ideala pentru contracararea aspectului neplacut al acelor maro la conifere, se dovedeste a fi un aliat d..

Florovit: Ingrasamant (bastonase), pentru Orhidee, 20 gr - 20 buc

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE     Descopera secretul ingrijirii perfecte pentru orhidee cu Florovit Ingrasamant Bastonase - un produs ..

Florovit: Ingrasamant bastonase, pentru plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 gr - 20 buc.

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE OPTIMIZATA:Ingrasamantul sub forma de bastonase ofera o crestere robusta si sanato..

Florovit: Ingrasamant bastonase, pentru plante verzi , 20 gr - 20 buc.

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi , 20 grame(20 bastonase)DESCRIERE:   Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de nutrienti este a..

Florovit: Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon, 1kg

(0)
18.56 lei

   DESCRIERE:      Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este recomandat pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciile de iarba, in mod deosebit ..

Florovit: Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon, 8kg

(0)
111.36 lei

               Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 8kg DESCRIERE:   Gazonul cu crestere intensiva..

Florovit: Ingrasamant de urgenta pentru gazon (antimuschi), 1 L

(0)
18.56 lei

                       Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon(antimuschi) 1 L DESCRI..

Florovit: Ingrasamant de urgenta pentru gazon(antimuschi) 1kg

(0)
18.56 lei

                                  F..

Florovit: Ingrasamant granulat de toamna pentru gazon, 8 kg

(0)
121.18 lei

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 8 kg     Ingrasamantul granulat Florovit de toamna pentru gazon, ambalat in galeata de 8 kg, este solutia de ingrasare eficienta pentru p..

Afişare 1 - 30 din 49 (2 pagini)