Ingrasaminte specializate granulate

Tabel:

Impotriva acelor maronii la conifere (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit este recomandat  impotriva acelor maro la conifere aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii, reduce decolorarea frunzelor in perioada de iarna. La co..

Impotriva acelor maronii la conifere (3 Kg)

(0)
31.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Florovit este recomandat  impotriva acelor maro la conifere aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii, reduce decolorarea frunzelor in perioada de iarn..

Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit cu nivel de fier ridicat pentru gazon este un ingrasamant indicat pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciile de iarba, in mod deosebit pentru iarba reprez..

Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon (10 Kg)

(0)
84.95 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Florovit cu nivel de fier ridicat pentru gazon este un ingrasamant indicat pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciile de iarba, in mod deosebit pentru iarba r..

Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon (5 Kg)

(0)
44.94 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit cu nivel de fier ridicat pentru gazon este un ingrasamant indicat pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciile de iarba, in mod deosebit pentru iarba reprez..

Ingrasamant granulat pentru gazon cu efect prelungit 100zile (1 Kg)

(0)
54.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Produs ideal pentru tipurile de gazon, are in componenta elemente minerale ce au fost selectionate in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a ga..

Ingrasamant pentru conifere (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit este un ingrasamant pentru conifere, care in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in timpul iernii...

Ingrasamant pentru conifere (10 Kg)

(0)
89.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Florovit este un ingrasamant pentru conifere, care in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in t..

Ingrasamant pentru conifere (3 Kg)

(0)
31.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit este un ingrasamant pentru conifere, care in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in timpul ier..

Ingrasamant pentru trandafiri (1 Kg)

(0)
11.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit universal  se recomanda a fi folosit pentru compozitia mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale trandafirilor. Uti..

Ingrasamant pentru trandafiri (3 Kg)

(0)
29.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul Florovit universal este indicat a fi folosit pentru compozitia mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale trandafirilor...

Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon impotriva antimuschi (4 Kg)

(0)
39.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Adecvat pentru tipurile de gazon, are in alcatuire elemente minerale ce au fost selectionate in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a gazonulu..

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)