Ingrasaminte specializate granulate

Tabel:

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 4kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 4kg DESCRIERE: Este un ingrasamant de inalta calitate recomandat pentru t..

Ingrasamant universal si repelent anti cartita 1kg. Vaco

(0)
29.00 lei

Descriere Produsul este un ingrasamant cu efect repelent impotriva cartitelor ce contine substante aromatice care impiedica formarea de musuroaie de cartie pe supr..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg

(0)
148.48 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg DESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vege..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kg

(0)
46.95 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegeta..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg

(0)
76.42 lei

 Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in ..

Florovit Garden Complex Universal 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit  Garden Complex Universal  1 kg DESCRIERE:Ingrasamantul Florovit Garden Complex contine siliciu si substante nutritive în proportiile potrivite necesare pentru cresterea si dezv..

Florovit Garden Complex Universal 5 kg

(0)
60.05 lei

Florovit  Garden Complex Universal  5 kg DESCRIERE:Ingrasamantul Florovit Garden Complex contine siliciu si substante nutritive în proportiile potrivite necesare pentru cresterea si dezv..

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg DESCRIERE: Florovit impotriva acelor maro la conifere aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii, reduce decolorarea frunzelor in peri..

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg

(0)
42.58 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg DESCRIERE: Florovit pentru combaterea acelor maro la conifere daca este aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii si reduce in perioa..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame(20 bastonase)

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE:Ingrasamintele  bastonase sunt adaptate special pentru a satisface cerintele orhideelor (în special Phalaenops..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame(20 bastonase)

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE:Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi , 20 grame(20 bastonase)

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi , 20 grame(20 bastonase)DESCRIERE:Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de nutrienti este adaptata la ce..

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este recomandat pentru necesitatile nutritionale pentru toa..

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 8kg

(0)
111.36 lei

               Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 8kg DESCRIERE:Gazonul  cu crestere intensiva,care..

Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon(antimuschi) 1 L

(0)
18.56 lei

                       Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon(antimuschi) 1 L DESCRI..

Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon(antimuschi) 1kg

(0)
18.56 lei

                                  F..

Florovit ingrasamant pentru rhododendroni si hortensii, 3 kg

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant pentru rhododendroni si hortensii, 3 kg  DESCRIERE:Florovit pentru rhododendroni este destinat aplicarii prin imprastiere a ingrasamantului pentru fertilizarea rhododendr..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant pentru trandafiri are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru trandafiri prezinta o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
18.56 lei

 Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se p..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg

(0)
46.95 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure este un i..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg DESCRIERE: Florovit pentru capsuni, fructe de padure si fragi este un ingrasamant mineral multicomponent..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg DESCRIERE: Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este t..

Florovit Ingrasamant Thuja (arborvitae) –Tuia 1kg

(0)
18.56 lei

                             Florovit Ingrasamant Thuja (arb..

Florovit Ingrasamant Thuja (arborvitae) –Tuia 4kg

(0)
56.77 lei

                  Florovit Ingrasamant Thuja (arborvitae) –Tuia 4 kg DESCRIERE:Ingrasamantul Thuja (arborvitae) d..

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg

(0)
28.38 lei

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg DESCRIERE:Varul pentru copaci și arbuști de la Florovit este un produs de inalta calitate destinat utilizării toamnei si iernii. Nu este necesa..

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr

(0)
2.73 lei

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex special..

Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr

(0)
2.73 lei

     Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr    DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor de..

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 gr

(0)
2.73 lei

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 grDESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex s..

Afişare 1 - 30 din 48 (2 pagini)