Aparate ultrasunete

Aparate pe baza de ultrasunete ce alunga eficient insectele din casa dumneavoastra. Principiul functionarii este emiterea de sunete de inalta frecventa, provocand disconfortul auditiv al insectelor.
Tabel:

Anti tantari pentru uz interior si exterior pe o suprafata de 20 mp - SC 27

(0)
86.38 lei

DESCRIERE PRODUS: Studiile clinice au aratat ca numai femelele musca sau sug sangele cald in perioada lor de gestatie cu scopul de a se hrani. Atunci cand sunt in aceasta stare, femelele tantar..

Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire 700mp

(0)
597.35 lei

DESCRIERE PRODUS: Pestmaster I70-aparat profesional impotriva rozatoarelor, a insectelor si a pasarilor. Aria de acoperire 700mp    Solutie Ecologica & Eficienta  Aria de acop..

Aparat contra tantarilor cu ultrasunete (20 mp) - Radarcan SC2

(0)
48.23 lei

DESCRIERE PRODUS: Tantarii ataca tot timpul, in mod special femela tantar. Muscatura tantarului este destul de dureroasa si suntem predispusi la diverse alergii sau chiar boli infectioase. Apar..

Aparat impotriva tantarilor (30mp) - Isotronic Ultra Stichfrei

(0)
56.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul Isotronic Ultra Stichfrei este ideal pentru eliminarea tantarilor din casa dvs. Acest aparat emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa re..

Aparat industrial cu ultrasunete anti insecte, Pestmaster I40

(0)
399.00 lei

  DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul I40 produs de catre Pestmaster este conceput pentru a combate daunatori, precum: pasarile, insectele, soareci, sobolani si alte rozatoare.   Pentru..

Aparat ultrasunete cu frecvente variabile, anti insecte (40mp) - Vario Schutz

(0)
57.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti insecte emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar a..

Combate eficient insectele cu ultrasunete (25 mp) - Biometrixx S1

(0)
58.06 lei

DESCRIERE PRODUS: BioMetrixx S1 emite sunete la o frecventa inalta de 7000 Hz, prin intermediul unei boxe speciale. Aceste sunete extrem de neplacute sunt percepute de catre insecte (tantari si..

Control insecte cu ultrasunete si purificator de aer (450mp) - Pest Repel 5in1

(0)
96.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Pest Repeller 5in1 este un aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice, destinat alungarii soarecilor si sobolanilor. Aparatul alunga daunatorii cu ajutorul ultras..

Dispozitiv portabil cu ultrasunete impotriva tantarilor (6mp) - Isotronic Anti Stich

(0)
62.19 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparat portabil antiinsecte emite ultrasunete ce vor tine la distanta tantarii, pe o suprafata de pana la 6 mp. Isotronic Anti Stich functioneaza cu o singura baterie AA, ce poate..

Dispozitiv solar anti insecte daunatoare (25 mp) - Biometrixx S4

(0)
125.80 lei

DESCRIERE PRODUS: Acum aveti posibilitatea sa combateti mai multe tipuri de insecte cu un singur aparat. Aparatul anti insecte este solar si produce sunete de inalta frecventa, care abia sunt perce..

Free Mobile 70626 dispozitiv portabil cu ultrasunete pentru alungarea insectelor (40 mp)

(0)
159.79 lei

DESCRIERE PRODUS: Free Mobile 70626 este un dispozitiv portabil, ce functioneaza pe principiul ultrasunetelor, cu un design minimalist, de ultima generatie. Creat pentru alungarea  insectelor d..

Isotronic M&M 77010 dispozitiv portabil anti insecte cu ultrasunete si UV Led, anti soareci/sobolani 30mp

(0)
128.93 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M 77010 este un aparat portabil foarte util in combaterea insectelor dar si a rozatoarelor (aplicare universala). Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile un..

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)