Capcane gandaci

Aceste capcane sunt special concepute pentru eliminarea gandacilor de bucatarie si altor insecte taratoare din casa dumneavoastra. Capcanele contra gandacilor nu contin insecticid si nu are efect negativ asupra mediului inconjurator. Instalarea acestor capcane se face foarte usor, practic se plaseaza in locurile frecventate de gandacii de bucatarie.
Tabel:

Vaco- Capcana pentru Silverfish (peste de argint), 2 buc.

(0)
16.23 lei

Capcana pentru Silverfish - Eliminarea Eficienta a Pestilor de ArgintAceasta capcana a fost conceputa pentru a monitoriza si reduce semnificativ populatia de pesti de argint, asigurand eliminarea defi..

Biostop: Placa adeziva anti gandaci, 4 buc.

(0)
20.76 lei

 DESCRIERE PRODUS:   Capcana BioStop reprezinta o solutie non-toxica si eficienta pentru monitorizarea, eliminarea si controlul infestarii cu gandaci. Produsul se utilizeaza cu succes p..

Book Rat Nera: Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor si altor insecte taratoare

(0)
14.00 lei

Capcana pentru Rozatoare "Book Rat Nera" este solutia ideala pentru controlul eficient si sigur al rozatoarelor de dimensiuni medii si mici, reptilelor si altor creaturi nedorite. Iata cateva caracter..

Isotronic: CSP 77030 - Capcana pentru interior anti gandaci si gandaci de canal 40mp

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana CSP 77030 Isotronic - Control Eficient, Sigur și Mobil al Insectelor:Echipată cu lamele electrice pentru combaterea insectelor și gândacilor, CSP 77030 este un dispozitiv mobi..

Pro Glue: Capcana adeziva anti soareci si gandaci

(0)
3.99 lei

    Capcana Pro Glue contine un atractant alimentar special, creat pentru a spori eficacitatea in capturarea rapida a rozatoarelor. Se recomanda plasarea capcanei adezive cu atractant in loc..

Scar4trap P-04013 (4buc) - Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor

(0)
4.93 lei

Capcane Adezive ScaraTrap pentru Gandaci - Solutia Eficienta pentru Protecția Casei TalePachetul de capcane cu adeziv pentru gandaci ScaraTrap este compus din 4 capcane eficiente cu bandă dublă adeziv..

X-Trap Prison (2 buc) - Placa adeziva contra gandacilor

(0)
6.99 lei

 DESCRIERE PRODUS:   Cu capcana X-Trap Prison, scapati eficient si sigur de problema gandacilor. Aceasta capcana cu feromoni (sub forma de cutie) consta intr-o placa adeziva ce lupta ef..

Bros: Capcana pentru gandaci, 200g. (035)

(0)
6.62 lei

Descriere: Capcana cu Lipici BROS cu Feromox - Protecție Eficientă împotriva Gandacilor și Insectelor TaratoareCapcana cu lipici BROS, echipată cu Feromox, reprezintă soluția ideală pentru capturarea ..

Vaco: Capcana pentru gandaci de bucatarie, 2buc

(0)
17.00 lei

ECO Capcana Anti-gandaci: Soluție Sigură și Eficientă Capcana noastră ECO pentru gandaci și insecte este complet sigură pentru oameni și animale de companie, fără a conține substanțe biocide daunăt..

Exit Forte Gel, insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)