Capcane gandaci

Aceste capcane sunt special concepute pentru eliminarea gandacilor de bucatarie si altor insecte taratoare din casa dumneavoastra. Capcanele contra gandacilor nu contin insecticid si nu are efect negativ asupra mediului inconjurator. Instalarea acestor capcane se face foarte usor, practic se plaseaza in locurile frecventate de gandacii de bucatarie.
Tabel:

Capcana pentru Silverfish (peste de argint), 2 buc. Vaco

(0)
16.23 lei

Capcana aceasta este folosita pentru a monitoriza prezenta pestilor de argint prin prinderea acestora. Reduce semnificativ populatia de pesti de argint si ii elimina definitiv. Mod de utili..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor ScaraTrap (4buc)

(0)
4.93 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pachetul capcanei cu adeziv pentru gandaci, este alcatuit din 4 capcane adezive cu dubla banda adeziva, care este utilizata pentru prinderea insectelor taratoare (ganda..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor si altor insecte taratoare - Book Rat Nera

(0)
14.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana Book Rat Nera de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra rozatoarelor de marime medii si mici, a reptilelor. Produsul este rezis..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor - Pro Glue

(0)
3.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Capcana Pro Glue are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozitiona in locurile cel ..

Isotronic CSP 77030 Capcana pentru interior cu lamele electrice anti gandaci si gandaci de canal 40mp

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana CSP 77030 este prevazuta cu lamele electrice impotriva insectelor, gandacilor, gandacilor de canal, aparat mobil si extrem de eficient, se foloseste numai in interior..

Placa adeziva anti contra gandacilor X-Trap Prison (2 buc)

(0)
6.99 lei

 DESCRIERE PRODUS: Cu aceasta capcana X-Trap Prison, scapati in mod eficient si sigur de problema gandacilor. Capcana cu feromoni (in forma de cutie) este o placa adeziva ce combate cu ef..

Placa adeziva anti gandaci Biostop (4 buc)

(0)
20.76 lei

 DESCRIERE PRODUS: Capcana este un produs nontoxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea unei stari liber..

Capcana pentru gandaci, Bros, 200g. (035)

(0)
6.62 lei

Capcana cu lipici BROS cu Feromox, prinde eficient atat gandacii cat si alte insecte taratoare. Formula unica a adezivului asigura eficacitatea capcanei timp de mai multe luni, nu contine ins..

Capcana pentru gandaci de bucatarie 2buc. Vaco

(0)
17.01 lei

Descriere ECO Capcana pentru gandaci si gandaci este complet sigura pentru oameni si animale de companie, nu contine substante biocide daunatoare sanatatii. Design..

Insecticid Exit Forte Gel, 300 gr

(0)
110.98 lei

Descriere EXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, destinat combaterii insectelor taratoare de bucatarie (pentru exterior si interior, care este eficient ..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)