Anti caini agresivi

Metode si solutii pentru indepartarea cainilor agresivi. O gama diversificata impotriva cainilor de: spray anti caini, dispozitive cu ultrasunete, super dog chaser, etc. Toate produsele sunt in stoc, si se pot livra prin curier rapid in maxim 24 de ore oriunde in Romania.
Tabel:

Aparat anti caini portabil DogSTOP

(0)
66.77 lei

DESCRIERE PRODUS: DogSTOP emite sunete cu o frecventa de 25.000 Hertzi, sunete inaudibile pentru om dar insuportabile pentru caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se inde..

Aparat cu ultrasunete cu frecvente variabile anti caini - Kemo FG017

(0)
134.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest dispozitiv anti caini Kemo FG017 este un aparat portabil, pentru alungarea sau dresarea cainilor. Functioneaza cu o baterie de 9V, neinclusa in pachet. Bateria se instaleaza..

Dispozitiv electronic portabil pentru alungarea cainilor (10 mp) - Radarcan SC35

(0)
96.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul anticaini emite unde ultrasonice, menite sa tina la distanta cainii agresivi, sau pt. educarea celor de companie. Ultrasunetele emise de aparat sunt sunete de inalta ..

Dresaj canin si alungare caini agresivi cu ultrasunete (15 mp) - Pestmaster AG015

(0)
46.44 lei

DESCRIERE PRODUS: Este un aparat versatil, ce are o serie de functii utile. In primul rand, ultrasunete pentru alungarea cainilor agresivi, sau pt. antrenarea si imbunatatirea comportamentului cain..

OFERTA! Impotriva cainilor agresivi cu ultrasunete - Super Dog Chaser (12 mp)

(0)
87.08 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Dog Chaser este un aparat portabil impotriva cainilor agresivi ce emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea sunete peste 20.000 Hertzi, prag..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)