Solutii ecologice pasari

Pasarile pot provoca daune foarte importante in diverse zone cum ar fi: zone industriale, aeroporturi, acoperisul casei, blocuri, balcoane, etc. Solutiile propuse impotriva pasarilor sunt ecologice, nu dauneaza pasarilor si nici mediului inconurator.
Tabel:

Vaco: Spray impotriva pasarilor, 300 ml

(0)
31.93 lei

   Spray-ul Vaco, cu uleiuri esentiale naturale, creeaza o protectie eficienta impotriva pasarilor, descurajandu-le sa ocupe diverse spatii, precum terase, ferestre, glafuri, balustrade, aco..

Repelent Concentrat pentru Pasari – BIRD REPEL - 100ml

(0)
22.72 lei

Repelent Concentrat pentru Pasari – BIRD REPELDescoperiti secretul unui mediu linistit si curat cu Repelentul nostru Concentrat pentru Pasari BIRD REPEL. Formulat special pentru a descuraja prezent..

Kit anti-pasari - Banda pe suport de inox (60 tepi, 1m lungime)

(0)
31.70 lei

   Produsul nostru reprezinta o solutie inovatoare special conceputa pentru a preveni stagnarea pasarilor si formarea cuiburilor in zonele pe care doriti sa le protejati. Acest kit se instal..

Kit anti-pasari - Banda pe suport de inox (80 tepi, 1m lungime)

(0)
34.81 lei

DESCRIERE PRODUS:    Acest sistem inovator este creat special pentru a preveni stationarea pasarilor si formarea cuiburilor in zona pe care doriti sa o protejati. Kit-ul se monteaza cu ajuto..

Kit cu tepi pentru indepartarea pasarilor

(0)
22.09 lei

    Sistemul de protectie impotriva porumbeilor reprezinta un produs premium, fabricat cu mandrie in Romania, ce se distinge prin performanta si durabilitatea sa superioara.Cu o generoasa ra..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP29, 750 ml: Spray pentru pasari

(0)
37.27 lei

DESCRIERE PRODUS:Spray-ul impotriva pasarilor este un lichid sub forma de spray, non-toxic, ce se aplica pe toate suprafetele externe ce se pot curata. Pasarile, cu precadere porumbeii si liliecii, au..

PR 29 , 750 ml: Spray impotriva pasarilor

(0)
32.82 lei

Spray impotriva pasarilor – 750 mlDESCRIERE:    Pestmaster aduce solutia ideala impotriva invaziei pasarilor cu noul sau Spray non-toxic de 750 ml. Formulat cu arome naturale extrem de deran..

REP01, 150 gr: Praf solubil anti pisici si caini

(0)
51.46 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2015 DESCRIERE PRODUS:      Praful contra pisicilor si cainilor este recomandata pentru folosirea in aer libe..

REP01: Praf solubil anti pisici si caini (150 gr)

(0)
51.47 lei

DESCRICERE PRODUSPraful Repelent pentru Pisici și Caini - REP 01Praful Rep 01, fabricat de Mondo Verde (Italia), este solutia ideala pentru protejarea zonelor exterioare extinse impotriva animalelor n..

Sperietoare pasari tip balon, 40 cm

(0)
32.13 lei

Balon 3D – Momeala PradatorDESCRIERE:   Experimenteaza eficienta maxima impotriva daunatorilor cu noul Balon 3D – Momeala Pradator. Pachetul inclus contine ochi reflectorizati, cozile reflec..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)