Produse fitosanitare

Produsele fitosanitare sunt pesticide pentru protectia plantelor, sunt tratamente utilizate in agricultura conventionala si organica, menite pentru a pastra culturile sanatoase, protejandu-le de daunatori, buruieni si alte boli.
Tabel:

Combate buruienile dintre dalele de ciment cu erbicidul Roundup (100 ml)

(0)
11.75 lei

  DESCRIERE PRODUS: Roundup este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Erbicidul are o actiune sistemica, absorbit prin frunze este..

Elimina buruienile din culturile agricole si gradina cu erbicidul total Clinic 360 SL (1L)

(0)
37.74 lei

CARACTERISTICI: Este un erbicid total cu actiune sistemica, se absoarbe prin frunze si este translocat in intreaga planta, inclusiv in radacini. Este un erbicid fara remanenta in sol, acesta pi..

Erbicid + Fertilizant pentru un gazon fara buruieni NPK 9-3-6 DCM (20 Kg)

(0)
307.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Materiile active continute de fertilizant asigura indepartarea buruienilor nedorite din gazon, precum: papadia, scaieti, trifoiul, pirul etc. NPK 9-3-6 DCM fertilizantul ..

Erbicid pentru eliminarea buruienilor din culturile agricole - Glyphogan 480 SL (1L)

(0)
38.70 lei

DESCRIERE: Produsul este un erbicid total, neselectiv, nerezidual, cu actiune asupra unui spectru larg de buruieni mono si dicotiledonate, anuale si perene, inclusiv specii rezistente la rizomi..

Erbicid total contra buruienilor din culturile si gradina dvs. (1L) Roundup

(0)
43.20 lei

DESCRIERE PRODUS: Roundup este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Erbicidul are o actiune sistemica, absorbit prin frunze este transloca..

Fertilizant + Erbicid cu actiune impotriva buruienilor NPK 9-3-6 DCM (3 Kg)

(0)
68.96 lei

  DESCRIERE PRODUS: NPK 9-3-6 DCM fertilizantul peluza+erbicid este un ingrasamant organic ce actioneaza contra buruienilor, este adecvat utilizarii pentru un gazon curat si sanatos. ..

Fertilizant + Erbicid pentru un gazon curat fara buruieni NPK 9-3-6 DCM (1.5kg)

(0)
37.98 lei

  DESCRIERE PRODUS: Fertilizantul peluza+erbicid este un ingrasamant organic ce actioneaza contra buruienilor, este adecvat folosiri pentru un gazon curat si sanatos. Amestecul de ma..

Fertilizant cu materii organice pentru intretinerea peluzei NPK 8-6-7+3 MgO DCM (25 Kg)

(0)
259.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest fertilizant organic ofera gazonului pe tot parcursul anului, toate elementele nutritive necesare unei cresteri continue, cu radacini solide si o culoare verde profund. Da..

Fertilizant cu materii organice pentru intretinerea peluzei NPK 8-6-7+3 MgO DCM (5 Kg)

(0)
60.57 lei

DESCRIERE PRODUS: Pe tot cursul anului, acest fertilizant organic ofera gazonului toate elementele nutritive necesare unei cresteri continue, cu radacini solide si o culoare verde profund. Dato..

Fertilizant Peluza+Erbicid cu actiune contra buruienilor NPK 9-3-6 DCM (3.5 Kg)

(0)
79.99 lei

  DESCRIERE PRODUS: Amestecul de materii active asigura indepartarea buruienilor nedorite din gazon, precum: papadia, scaieti, trifoiul, pirul etc. NPK 9-3-6 DCM fertilizantul peluza+erb..

Fertilizant special pentru orhidee (800 ml)

(0)
21.57 lei

DESCRIERE PRODUS: NKP 4-4-7 BSI este ideal pentru orhidee, ingrasamantul lichid are un continut de oligo-elemente si chelati. Inflorirea va fi stimulata in combinatie cu un continut ridicat de..

Fertilizant universal (1 l)

(0)
21.57 lei

DESCRIERE PRODUS: Ferilizantul universal NKP 6-5-6 BSI este un ingrasamant lichid profesional, are un continut de oligo-elemente, ideal pentru plantele verzi si plantele cu flroi. Reteta echil..

Afişare 1 - 12 din 96 (8 pagini)