Produse fitosanitare

Produsele fitosanitare sunt pesticide pentru protectia plantelor, sunt tratamente utilizate in agricultura conventionala si organica, menite pentru a pastra culturile sanatoase, protejandu-le de daunatori, buruieni si alte boli.
Tabel:

Carto-Fert, 1 L: Fertilizant pentru cartofi

(0)
17.74 lei

  CARTO-FERT 25C  CARTO-FERT 25C reprezinta un fertilizant organic inovator, imbogatit cu acizi humici, acizi fulvici si microelemente, special conceput pentru stimularea cresterii si de..

Carto-Fert, 10L: Fertilizant pentru cartof

(0)
137.14 lei

CARTO-FERT 25C    CARTO-FERT 25C reprezinta un ingrasamant organic inovator, formulat pe baza de acizi humici, acizi fulvici si microelemente, special creat pentru a stimula cresterea si de..

Cerfert 25C: Ingrasamant foliar pentru orz, grau, ovaz - 10L

(0)
113.88 lei

CER-FERT 25CProdusul CER-FERT 25C reprezinta un biostimulator cu actiune deosebita asupra tuturor tipurilor de cereale, inclusiv orz, grau, ovaz, orzoaica, etc.Mod de actiune:CER-FERT 25C actioneaza ..

Cerfert 25C: Ingrasamant foliar pentru orz, grau, ovaz - 1L

(0)
17.74 lei

CER-FERT 25C   Produsul CER-FERT 25C este un biostimulator cu actiune benefica pentru toate tipurile de cereale, inclusiv orz, grau, ovaz, orzoaica, etc.Mod de actiune:CER-FERT 25C actioneaza e..

Fast Fert, 10 L: Dezinfectant ecologic pentru sere, gradini, solarii

(0)
127.06 lei

FAST- FERT      FAST-FERT este un produs pe baza de elemente de natura organica, 100% natural, avand un rol foarte important de mentinere a solului curat pentru dezvoltarea sanatoasa..

Fast Fert, 1L: Dezinfectant ecologic pentru sere, gradini, solarii

(0)
18.00 lei

FAST- FERT     FAST-FERT este un produs pe baza de elemente de natura organica, 100% natural, avand un rol foarte important de mentinere a solului curat, pentru dezvoltarea sanatoasa a ..

Florovit : Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon, 10kg

(0)
111.36 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg     Ingrasamantul Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon se impune ca alegerea ideala pentru ingrijirea si stimula..

Florovit : Ingrasamant granulat de toamna pentru gazon, 3kg

(0)
48.04 lei

 Florovit de toamna pentru gazon 3kg Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate fi folosit..

Florovit : Ingrasamant specializat granulat pentru gazon cu efect rapid, 1kg

(0)
18.56 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 1kg     Ingrasamantul granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid reprezinta solutia ideala pentru a satisface cer..

Florovit : Ingrasamant specializat lichid lustrant pentru frunze, 0.25L

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit lustrant frunze 0.25L DESCRIERE:    Ingrasamantul este recomandat pentru plantele de apartament, buchete si aranjamente florale; asigura o durata ..

Florovit: Dolomita - Ingrasamant specializat granulat, 10kg

(0)
27.30 lei

 Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 10kg Dolomita este un ameliorator de sol, cu efecte benefice asupra solului, recomandat in cadrul tehnologiilor moderne de cultivare a legu..

Florovit: Ingrasamant granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali, 4kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit, 100 de zile, 4 kgDESCRIERE:Florovit este un ingrasamant de inalta calitate recomandat pent..

Florovit: Ingrasamant solubil pentru flori de gradina, 200gr

(0)
14.20 lei

  Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr    Ingrasamantul reprezinta solutia ideala pentru a promova o gradina frumoasa, o..

Florovit: Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon (antimuschi), 4kg

(0)
43.67 lei

Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon (antimuschi) Florovit 4kg  FLOROVIT de Urgenta pentru Gazon (Antimuschi) in galeata de 4kg este un ingrasamant ideal, potrivit pen..

Florovit: Ingrasamant specializat granulat pentru conifere, 1kg

(0)
18.56 lei

Florovit pentru conifere 1kg     Florovit pentru conifere reprezinta un ingrasamant de exceptie, cu efecte remarcabile asupra plantelor, garantand o crestere intensiva si o coloratie vib..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit: Ingrasamant specializat granulat pentru gazon, 1kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 1kg     Ingrasamantul dedicat gazonului este alegerea ideala pentru orice tip de gazon; formula sa inclu..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru citrice, 0.25L

(0)
13.10 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru citrice 0.25L      Florovit lichid pentru citrice reprezinta un ingrasamant cu performante remarcabile, perfect adaptat pentru a susti..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru surfinii, 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 1L DESCRIERE:     Florovit Lichid pentru Surfinii este un ingrasamant mineral concentrat creat special pentru a satisface n..

Polenta Power, 1 L: Fertilizant pentru porumb

(0)
17.74 lei

   POLENTA POWER Polenta Power - Fertilizant Inovator pentru PorumbMod de Aplicare:Agitati bine recipientul timp de 20-30 de secunde inainte de utilizare pentru a asigura o distributie..

Polenta Power: Fertilizant pentru porumb - 10L

(0)
137.14 lei

POLENTA POWER POLENTA POWER este un fertilizant pe baza de carbon organic, NPK si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii sanatoase pentru cultura de porumb.MOD DE APLICARE:Se recomanda ag..

StimFlower, 1 L: Fertilizant foliar pentru floarea soarelui

(0)
17.74 lei

   STIM FLOWER            STIM FLOWER reprezinta un biostimulator organic de ultima generatie, formulat cu acizi humici si micro..

StimFlower, 10L: Fertilizant foliar pentru floarea soarelui

(0)
167.79 lei

STIM FLOWER             STIM FLOWER reprezinta un biostimulator organic de ultima generatie, formulat pe baza acizilor humici si micro..

Vaco - Spray impotriva afidelor si a plosnitei verzi, 300ml

(0)
19.91 lei

SPRAY PENTRU IGIENA SI CURĂTAREA PLANTELOR DE LA VACODescriere Produs:Spray-ul de la Vaco reprezinta un preparat ecologic destinat igienei si curatarii plantelor din casa sau din ghivece. Formularea s..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg

(0)
148.48 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg INGRASAMANT SPECIALIZAT GRANULAT FLOROVIT PENTRU TRANDAFIRI SI ALTI ARBUSTI ORNAMENTALI - CU EFECT PRELUNGIT, 100 ZILE, 4 KGDESCRIERE:Ace..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 25 kg

(0)
381.00 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 25 kg     Acest ingrasamant universal reprezinta solutia ideala atat pentru pre-semanat, ..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kg

(0)
46.95 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kgDESCRIERE:   Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in veg..

Azofoska: Ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg

(0)
76.42 lei

 Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg   Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegetat..

Azofoska: Ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1L

(0)
18.56 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Erbicid + Fertilizant pentru un gazon fara buruieni NPK 9-3-6 DCM, (20 Kg)

(0)
358.93 lei

Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 20kg) DESCRIERE:   Este un ingrasamant organic cu actiune impotriva buruienilor, fiind ideal pentru mentinerea unui gazon curat si sanatos. Ac..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Fertilizant + Erbicid cu actiune impotriva buruienilor NPK 9-3-6 DCM, (3 Kg)

(0)
74.75 lei

                     Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM (3kg)DESCRIERE PRODUS:Ideal pentru un gaz..

Afişare 1 - 30 din 124 (5 pagini)