Produse fitosanitare

Produsele fitosanitare sunt pesticide pentru protectia plantelor, sunt tratamente utilizate in agricultura conventionala si organica, menite pentru a pastra culturile sanatoase, protejandu-le de daunatori, buruieni si alte boli.
Tabel:

Carto-Fert Fertilizant pentru cartof - 10L

(0)
137.14 lei

CARTO-FERT 25C   CARTO-FERT 25C-este un fertilizant organic pe baza de acizi humici,acizi fulvici si microelemente,special conceput pentru cresterea si dezvoltarea  rodului(tubercul..

Carto-Fert Fertilizant pentru cartof - 1L

(0)
17.74 lei

  CARTO-FERT 25C   CARTO-FERT 25C-este un fertilizant organic pe baza de acizi humici,acizi fulvici si microelemente,special conceput pentru cresterea si dezvoltarea  rodului(t..

Cerfert 25C Ingrasamant foliar orz, grau, ovaz - 10L

(0)
113.88 lei

CER-FERT 25C Este un produs cu rol biostimulator,pentru toate tipurile  de cereale:orz.grau.ovaz,orzoaica,etc. CER-FERT 25C actioneaza la nivel;ul solului imediat ce a fost aplicat p..

Cerfert 25C Ingrasamant foliar orz, grau, ovaz - 1L

(0)
17.74 lei

CER-FERT 25C Este un produs cu rol biostimulator,pentru toate tipurile  de cereale:orz.grau.ovaz,orzoaica,etc. CER-FERT 25C actioneaza la nivel;ul solului imediat ce a fost aplicat p..

Fast Fert Dezinfectant ecologic sere, gradini, solarii - 10L

(0)
127.06 lei

FAST- FERT FAST-FERT-este un  produs pe baza de elemente de natura organica,100% natural,avand un rol foarte important de mentinere a solului curat/dezinfectare,pentru dezvoltarea sanatoasa ..

Fast Fert Dezinfectant ecologic sere, gradini, solarii - 1L

(0)
18.00 lei

FAST- FERT FAST-FERT-este un  produs pe baza de elemente de natura organica,100% natural,avand un rol foarte important de mentinere a solului curat/dezinfectare,pentru dezvoltarea sanatoasa ..

Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr

(0)
14.20 lei

  Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr   DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, ofera o ..

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 4kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 4kg DESCRIERE: Este un ingrasamant de inalta calitate recomandat pentru t..

Placi adezive pentru pomi (de gradina), pentru controlul daunatorilor (dimensiuni 14x7 cm.), 10buc./set, Vaco

(0)
22.62 lei

Descriere Capcana adeziva de la Vaco pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele cultivate in spatii protejate (sere si solarii), pomi ..

Placi adezive pentru pomi (de gradina), pentru controlul daunatorilor (dimensiuni 17x24 cm.), 10buc./set, Vaco

(0)
28.98 lei

Capcana adeziva de la Vaco pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele cultivate in spatii protejate (sere si solarii), pomi fructiferi, arbori ornamentali. Culo..

Polenta Power Fertilizant pentru porumb - 10L

(0)
137.14 lei

POLENTA POWER   POLENTA POWER  este un fertilizant pe baza de carbon organic,NPK si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii sanatoase pentru cultura de porumb. MOD DE APL..

Polenta Power Fertilizant pentru porumb - 1L

(0)
17.74 lei

   POLENTA POWER   POLENTA POWER  este un fertilizant pe baza de carbon organic,NPK si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii sanatoase pentru cultura de porumb...

Spray impotriva afidelor si a plosnitei verzi 300ml. Vaco

(0)
19.91 lei

Spray-ul de la Vaco, este un preparat ecologic pentru igiena si curatarea plantelor din casa sau a celor din ghivece. Indeparteaza de pe frunze afidele vii si moarte, plosnita verde (urat mirosi..

StimFlower Fertilizant foliar pentru floarea soarelui - 10L

(0)
167.79 lei

STIM FLOWER              STIM FLOWER-este un produs organic biostimulator de generatie noua,pe baza de acizi humici si microorgani..

StimFlower Fertilizant foliar pentru floarea soarelui - 1L

(0)
17.74 lei

   STIM FLOWER              STIM FLOWER-este un produs organic biostimulator de generatie noua,pe baza de acizi humici ..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg

(0)
148.48 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg DESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vege..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 25 kg

(0)
381.00 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 25 kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de sema..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kg

(0)
46.95 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegeta..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg

(0)
76.42 lei

 Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in ..

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1L

(0)
18.56 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:..

Pre-Comanda
Viz. Rapida

Combate buruienile dintre dalele de ciment cu erbicidul Roundup (100 ml)

(0)
29.75 lei

  DESCRIERE PRODUS: Roundup este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Erbicidul are o actiune sistemica, absorbit prin frunze este..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Erbicid + Fertilizant pentru un gazon fara buruieni NPK 9-3-6 DCM (20 Kg)

(0)
358.93 lei

Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 20kg) DESCRIERE: Fertilizantul organic este un ingrasamant organic cu actiune impotriva buruienilor.; este ideal pentru un gazon curat. Reprezint..

Erbicid total contra buruienilor din culturile si gradina dvs. (1L) Roundup

(0)
84.49 lei

DESCRIERE PRODUS: Roundup este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Erbicidul are o actiune sistemica, absorbit prin frunze este transloca..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Fertilizant + Erbicid cu actiune impotriva buruienilor NPK 9-3-6 DCM (3 Kg)

(0)
74.75 lei

                     Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM (3kg)DESCRIERE PRODUS:Ideal pentru un ga..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Fertilizant + Erbicid pentru un gazon curat fara buruieni NPK 9-3-6 DCM (1.5kg)

(0)
36.08 lei

                 Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 1.5kg) Ideal pentru un gazon curat, fertilizantul peluza+e..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Fertilizant cu materii organice pentru intretinerea peluzei NPK 8-6-7+3 MgO DCM (25 Kg)

(0)
287.63 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest fertilizant organic ofera gazonului pe tot parcursul anului, toate elementele nutritive necesare unei cresteri continue, cu radacini solide si o culoare verde profund. Da..

Pre-Comanda
Viz. Rapida

Fertilizant cu materii organice pentru intretinerea peluzei NPK 8-6-7+3 MgO DCM (5 Kg)

(0)
74.67 lei

 Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg) DESCRIERE: Recomandat pentru amenajarea si intretinerea tuturor tipurilor de gazon, ingrasamantul organic granulat (sistemul MINI..

Fertilizant lichid pentru gazon Microincapsulat, 1L

(0)
17.95 lei

Fertilizant (concentrat) gazon microincapsulat, 1L.Ingrasamantul lichid sub forma concentrata, recomandat pentru toate tipurile de gazon (dar si pentru plante), substantele active microincapsulate in ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Fertilizant Peluza+Erbicid cu actiune contra buruienilor NPK 9-3-6 DCM (3.5 Kg)

(0)
79.99 lei

  DESCRIERE PRODUS: Amestecul de materii active asigura indepartarea buruienilor nedorite din gazon, precum: papadia, scaieti, trifoiul, pirul etc. NPK 9-3-6 DCM fertilizantul peluza+erb..

Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 10 Kg)

(0)
122.19 lei

Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 10 Kg)  DESCRIERE: Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM este recomandat pentru amenajarea si intretinerea tuturor tipurilor de gazon, i..

Afişare 1 - 30 din 124 (5 pagini)