Control soareci

O infestare cu soareci este o problema jenanta dar si foarte periculoasa. Soarecii mananca si contamina produsele alimentare, legumele si fructele, pot transmite boli omului si animalelor salbatice. Pentru a putea controla rozatoarele, nu le facilitati adapostul si sederea. Pentru ca apar de unde ne asteptam mai putin, in categoria "Anti soareci" veti gasi o gama larga de produse si solutii contra soarecilor.
Tabel:

Antirozatoare cu unde electromagnetice (120 mp) - PR 220.1

(0)
78.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul antirozatoare PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand rozatoarele ascunse in p..

Aparat contra soarecilor cu ultrasunete (360mp) - PR 220.6

(0)
155.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul Pest Repeller PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestarilor de soareci intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul cu ultrasunete este ..

Aparat cu ultrasunete anti soareci (360mp) - PR 220.4

(0)
140.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Odata cu sosirea anotimpului rece, apar si micile vedete nedorite de pe langa casa noastra si anume soarecii. Combaterea soarecilor este ideal sa se faca prin metode ecologice car..

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor (370 mp) - Pestmaster AG360

(0)
111.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat cu ultrasunete este eficient impotriva soarecilor. Aparatul emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al soarecilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la ..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva soarecilor - L1 Beetle 70500 (30mp)

(0)
74.95 lei

DESCRIERE  PRODUS: L1 Beetle 70500 e un dispozitic foarte de util impotriva sobolanilor si a soarecilor. Este portabil, mic si compact poate fi luat in bagajul de vacanta, in drumetii, la vana..

Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva soarecilor (150mp) - Pestmaster ZN1002

(0)
74.29 lei

DESCRIERE PRODUS: ZN1002 este un aparat ce combina actiunea ultrasunetelor cu puterea undelor electromagnetice. Ultrasunetele se raspandesc prin camere si spatii deschise, in timp ce undele ele..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat de soareci cu ultrasunete - Duo Pro Pest Repeller (550mp)

(0)
138.38 lei

DESCRIERE PRODUS:  Duo Pro Pest Repeller este un aparat special conceput in combaterea soarecilor. Aparatul duo pro are o boxa speciala pt. frecvente inalte, fixata la 25 kHz ce emite pulsuri ..

Aparat electronic 60035 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva soarecilor si a altor rozatoare (120°, 10m)

(0)
170.03 lei

DESCRIERE PRODUS: Alungati daunatori soareci din preajma dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pasaril..

Aparat pentru soareci cu ultrasunete 250 mp (Super oferta) - Pestmaster AG250

(0)
44.88 lei

DESCRIERE PRODUS: In ciuda progreselor tehnologice, razboiul dintre om si soareci continua. Capcanele si otravurile impotriva soarecilor sunt eficiente in combaterea daunatorilor dar totodata si ..

Aparat soareci cu ultrasunete Dual Attack - (200 mp)

(0)
58.36 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti soareci Pestmaster Dual Attack este dotat cu doua boxe speciale, ce emit ultrasunete. Aceste ultrasunete sunt auzite si simtite doar de unele animale, fiind cupr..

Aparat ultrasunete anti soareci cu frecvente variabile (40 mp) - Vario Schutz

(0)
52.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti soareci emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar a..

Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete (50mp) - PR 220.5

(0)
70.47 lei

 DESCRIERE APARAT: Soarecii nu sunt niciodata bineveniti in casele oamenilor. Prin urmare, multi oameni in timpul unei infestari cauta diverse capcane pentru a putea elimina soarecii din c..

Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice (200mp) - EMG 3in1

(0)
58.63 lei

DESCRIERE: EMG 3in1 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii soarecilor din casa dvs. Aparatul cu ultrasunete si unde electromagnetice alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor sau ..

Dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea daunatorilor - Transonic Pro

(0)
243.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul electronic este destinat alungarii daunatorilor precum soareci, sobolani, veverite, dihori, lilieci, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, plosnite, purici. Ut..

Dispozitiv cu unde electromagnetice si ultrasunete anti soareci (220mp) - PR 500.3

(0)
108.67 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul combina actiunea ultrasunetelor, cu cea a undelor electromagnetice si a unei lampi stroboscopice. Ultrasunetele emise de aparatul anti soareci prin intermediul un..

Dispozitiv multifunctional (profesional) cu ultrasunete anti soareci, Pestmaster I40

(0)
399.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul I40 produs de catre Pestmaster este conceput pentru a combate daunatori, precum: pasarile, insectele, soareci, sobolani si alte rozatoare.   Pe..

Dispozitiv multifunctional cu ultrasunete anti rozatoare, Pestmaster I60

(0)
471.53 lei

DESCRIERE PRODUS: Pestmaster I60 este un aparat electronic profesional pentru inlaturarea daunatorilor de pe suprafete mari (pana la 660mp), cu noua tehnologie "Multiplex Modulated Sweep Ultras..

Dispozitiv profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor (465 mp) - Total Schutz

(0)
113.22 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aparatul contra soarecilor are incorporate doua boxe speciale, ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei percep..

Fara soareci cu ajutorul ultrasunetelor (160mp) - PR 500.2

(0)
85.07 lei

DESCRIERE PRODUS: In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa animalele de dimensiuni mai reduse. Ultrasunetele sunt imperceptibile pt. u..

Gel atractant pentru toate tipurile de rozatoare - Pestmaster - 300 gr

(0)
48.89 lei

GEL ATRACTANT este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de intoxicare. Prdusul ..

Isotronic M&M 77010 dispozitiv portabil ultrasunete anti soareci 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul M&M 77010 este portabil si foarte util in combaterea soarecilor si a sobolanilor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile unde nu sunt doriti, prec..

M&M 77010 dispozitiv portabil ultrasunete anti soareci si anti insecte UV Led 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitiv cu aplicare universala M&M 77010 este portabil si foarte util in combaterea soarecilor si a sobolanilor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile unde..

Momeala gel atractant pentru rozatoare (soareci, sobolani) - RATTRACT GEL - 300 gr

(0)
48.99 lei

RATTRACT GEL este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare (soareci si sobolani) ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de into..

Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)

(0)
15.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Soarecii si sobolanii vor fi distrusi de  aceasta momeala raticida, cu aroma de cirese. In cateva zile de la inghitirea produsului rozatoarele vor muri din cauza hemorag..

Momeala raticida Difenacoum (125 gr)

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Amia elimina toate speciile de rozatoare (sobolani, soareci). Imediat ce rozatoarele inghit momeala, daunatori vor muri prin hemoragie interna, in curs de catev..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
7.65 lei

 DESCRIERE PRODUS: Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanu..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Nocurat Raticid este o momeala, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compozitie sp..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul br..

Pasta raticida impotriva rozatoarelor - Muribrom - 150 gr

(0)
11.99 lei

Raticid-ul Muribrom 150 gr., este un produs impotriva rozatoarelor, cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.C..

Afişare 1 - 30 din 48 (2 pagini)