Control soareci

O infestare cu soareci este o problema jenanta dar si foarte periculoasa. Soarecii mananca si contamina produsele alimentare, legumele si fructele, pot transmite boli omului si animalelor salbatice. Pentru a putea controla rozatoarele, nu le facilitati adapostul si sederea. Pentru ca apar de unde ne asteptam mai putin, in categoria "Anti soareci" veti gasi o gama larga de produse si solutii contra soarecilor.
Tabel:

Anti Maus: Aparat cu ultrasunete contra soarecilor pentru spatii inchise

(0)
52.43 lei

DESCRIERE APARAT:  Stim cu totii ca soarecii isi fac aparitia cand ne asteptam mai putin. Pentru combaterea acestora, aparatul anti maus este o metoda ideala pentru spatiile inchise. Aparatul Ant..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Duo Pro Pest Repeller (550mp): Aparat de soareci cu ultrasunete

(0)
138.38 lei

DESCRIERE PRODUS:   Duo Pro Pest Repeller este un aparat special conceput pentru combaterea soarecilor. Aparatul Duo Pro are o boxa speciala pentru frecvente inalte, fixata la 25 kHz ce emit..

Isotronic 3flash 78580: Marten&Mouse Repeller - Dispozitiv pentru alungarea rozatoarelor

(0)
149.94 lei

PRODUS:Cu dispozitivul Isotronic 78580 Anti-rozatoare, beneficiati de o solutie eficienta si ecologica pentru a scapa de rozatoarele nedorite precum soarecii, sobolanii, jderii si dihorii, fara a recu..

Isotronic 78550: Dispozitiv mobil (cu baterii) anti rozatoare, 360 grade

(0)
145.00 lei

          Dispozitivul Mouse & Rat Free Mobil de la Isotronic 78550, ofera o protectie mobila si eficienta impotriva rozatoarelor precum dihorii, soarecii, sobolanii si jd..

Isotronic, Vibi 78610 - Dispozitiv mobil cu ultrasunete, anti rozatoare

(0)
109.81 lei

    Aparatul Isotronic 78610, echipat cu ultrasunete si flash-uri luminoase, ofera o solutie eficienta si sigura pentru alungarea jderilor, soarecilor si sobolanilor din spatii interioare sa..

Jade, 200 gr - Parafina raticida contra rozatoarelor

(0)
7.65 lei

DESCRIERE PRODUS:Jade, prezentat sub forma de baton cerat (parafina), este solutia eficienta si practica pentru combaterea rozatoarelor, cum ar fi sobolanul negru, sobolanul brun si soarecele de casa...

L1 Beetle 70500 (30mp): Aparat cu ultrasunete portabil impotriva soarecilor

(0)
74.95 lei

Produsul L1 Beetle 70500 reprezinta o solutie extrem de eficienta impotriva infestarii cu soareci si sobolani. Portabil, compact si usor de transportat, acest dispozitiv este ideal pentru vacante, exc..

Muribrom - 3kg: Raticid pentru rozatoare

(0)
149.44 lei

Raticidul Muribrom este otrava special creata pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor mentionate.Mod de Utili..

Muribrom Pasta Raticida-500 gr

(0)
13.44 lei

Muribrom Pasta Raticida-500 grIngrediente Active:Bromadiolona: Anticoagulant de a doua generatie, ce interfereaza cu coagularea sangelui la rozatoare. Prin consumul regulat al pastei Muribrom, b..

Nocurat (200 gr): Parafina impotriva rozatoarelor

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS:Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Nocurat, 200 gr: Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS:Nocurat Raticid reprezinta o momela sub forma unei paste albastre, eficienta impotriva rozatoarelor precum sobolanii, soarecii si cei de camp, din diverse specii. Formulata cu Difenac..

Pestmaster AG360 : Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor

(0)
111.93 lei

Descriere Produs:Aparatul cu ultrasunete AG360 este o solutie eficienta impotriva soarecilor, emitand ultrasunete care afecteaza sistemul nervos al acestor daunatori, fiind extrem de sensibili la sune..

Pestmaster: I60 - Dispozitiv multifunctional cu ultrasunete anti rozatoare

(0)
471.53 lei

    Pestmaster I60 este un aparat electronic profesional pentru indepartarea daunatorilor de pe suprafete mari (pana la 660mp), cu noua tehnologie "Multiplex Modulated Sweep Ultrasonic Sound..

PR 220.4 (360mp) - Aparat cu ultrasunete anti soareci

(0)
140.15 lei

DESCRiERE    Odata cu sosirea anotimpului rece, devin prezente si micile "vedete" nedorite de langa casa noastra - soarecii. Pentru combaterea lor, este ideal sa apelam la metode ecologice c..

PR 220.6 - Aparat contra soarecilor cu ultrasunete

(0)
155.89 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul Pest Repeller PR-220.6 reprezinta solutia ecologica si fara substante chimice pentru combaterea infestarilor de soareci. Echipat cu tehnologie avansata de ultrasunete, acest ..

PR 500.2: Scapa de soareci cu ajutorul aparatului cu ultrasunete

(0)
85.07 lei

DESCRIERE PRODUS:   In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa afecteaza animalele de dimensiuni mai reduse. Ultrasunetele sunt i..

Total Schutz: Dispozitiv profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor

(0)
113.22 lei

 DESCRIERE PRODUS:   Aparatul contra soarecilor dispune de doua boxe speciale ce emit ultrasunete, sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei percepute de urechea umana..

Z100 - Spray repellent auto concentrat anti soareci (500 ml)

(0)
66.71 lei

DESCRIERE PRODUS:Spray-ul repelent este ambalat intr-un flacon cu pompa și este extrem de eficient împotriva rozatoarelor precum șoareci și șobolani. Alungă eficient rozatoarele din compartimentul mot..

A319 DUAL Pest Repeller - (200 mp): Aparat anti soareci cu ultrasunete

(0)
58.36 lei

Acest aparat anti soareci Pestmaster Dual Attack este dotat cu doua boxe speciale, ce emit ultrasunete. Aceste ultrasunete sunt auzite si simtite doar de unele animale, fiind cuprinse intre frecvente ..

AMIA: Difenacoum (125 gr): Momeala raticida impotriva rozatoarelor

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS:Amia Momeala Raticida Difenacoum este solutia eficienta si rapida pentru eliminarea tuturor speciilor de rozatoare, inclusiv sobolani si soareci. Formula sa inovatoare actioneaza in m..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat electronic 60035 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva soarecilor si a altor rozatoare

(0)
170.03 lei

DESCRIERE PRODUS:Alungati daunatorii din preajma dvs.   Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pasarilor,..

Aparat ultrasunete anti soareci cu frecvente variabile (40 mp) - Vario Schutz

(0)
52.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti soareci emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar a..

Bromadiolon (150 gr): Momeala raticida anti rozatoare

(0)
15.47 lei

   Aceasta momela raticida cu aroma delicata de cirese se dovedeste a fi solutia eficienta pentru eradicarea soarecilor si sobolanilor. Odata ce rozatoarele au consumat produsul, vor experim..

EMG 3in1, PESTMASTER: Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice

(0)
58.63 lei

DESCRIERE:   EMG 3in1 este un dispozitiv electronic inovator, creat pentru a alunga soarecii din casa dvs. Functionand cu ultrasunete si unde electromagnetice, acest aparat ofera o solutie e..

Gel atractant pentru toate tipurile de rozatoare - Pestmaster - 300 gr

(0)
48.89 lei

GEL ATRACTANT este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de intoxicare. Prdusul ..

Isotronic 78590: Dispozitiv mobil DualPower 1flash, impotriva rozatoarelor

(0)
134.93 lei

PRODUS:Dispozitivul anti rozatoare Dual Power de la Isotronic, ofera protectie avansata impotriva soarecilor, sobolanilor, jderilor, si altor daunatori. Descoperiti cele doua moduri de functionare si ..

Isotronic M&M 77010: Dispozitiv portabil ultrasunete anti soareci, 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul M&M 77010 este un dispozitiv portabil extrem de util in combaterea insectelor si rozatoarelor, oferind o aplicare universala. Potrivit pentru eliminarea daunatorilor di..

M&M 77010: Dispozitiv portabil cu ultrasunete anti soareci si anti insecte UV Led

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul M&M 77010 este un dispozitiv portabil extrem de util in combaterea insectelor si rozatoarelor, oferind o aplicare universala. Potrivit pentru eliminarea daunatorilor din ..

Momeala gel atractant pentru rozatoare (soareci, sobolani) - RATTRACT GEL - 300 gr

(0)
48.99 lei

RATTRACT GEL este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare (soareci si sobolani) ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de into..

Muribrom - 150 gr: Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
11.99 lei

   Raticid-ul Muribrom 150 gr. este o solutie rapida si eficienta impotriva rozatoarelor, actionand cu eficacitate asupra soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare de dimensiuni similare.Mo..

Afişare 1 - 30 din 53 (2 pagini)