Erbicide contra buruienilor

Erbicidele sunt substante chimice folosite in agricultura pentru combaterea buruienilor din diferite culturi. Foarte bine pot fi utilizate pentru a inlatura buruienile din gazon sau pentru iarba dintre potecile de ciment din curte.
Tabel:

Combate buruienile dintre dalele de ciment cu erbicidul Roundup (100 ml)

(0)
11.75 lei

  DESCRIERE PRODUS: Roundup este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Erbicidul are o actiune sistemica, absorbit prin frunze este..

Elimina buruienile din culturile agricole si gradina cu erbicidul total Clinic 360 SL (1L)

(0)
37.74 lei

CARACTERISTICI: Este un erbicid total cu actiune sistemica, se absoarbe prin frunze si este translocat in intreaga planta, inclusiv in radacini. Este un erbicid fara remanenta in sol, acesta pi..

Erbicid pentru eliminarea buruienilor din culturile agricole - Glyphogan 480 SL (1L)

(0)
38.70 lei

DESCRIERE: Produsul este un erbicid total, neselectiv, nerezidual, cu actiune asupra unui spectru larg de buruieni mono si dicotiledonate, anuale si perene, inclusiv specii rezistente la rizomi..

Erbicid total contra buruienilor din culturile si gradina dvs. (1L) Roundup

(0)
43.20 lei

DESCRIERE PRODUS: Roundup este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Erbicidul are o actiune sistemica, absorbit prin frunze este transloca..

Produs fitosanitar contra buruienilor din culturile agricole - Clinic 360 SL (100 ml)

(0)
21.81 lei

CARACTERISTICI: Este un erbicid total cu actiune sistemica, se absoarbe prin frunze si este translocat in intreaga planta, inclusiv in radacini. Este un erbicid fara remanenta in sol, acesta pierza..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)