Produse cu unde electromagnetice

Dispozitivele cu unde electromagnetice alunga gandacii de bucatarie din ascunzatorile lor. Aceste aparate creeaza un camp magnetic, care afecteaza sistemul nervos al gandacilor de bucatarie ce se ascund in peretii de rigips, tocurile ferestrelor si usilor. Sunt inofensive pentru om si animalele de companie.
Tabel:

PR 500.3 (220mp) - Dispozitiv cu unde electromagnetice anti gandaci de bucatarie si rozatoare

(0)
108.67 lei

DESCRIERE PRODUS:Dispozitivul PR500.3 reprezintă un instrument inovator, combinând ultrasunete, unde electromagnetice și o lampă stroboscopică pentru a asigura eficiența maximă în combaterea daunători..

Pestmaster: AG230 - Pest Repeller anti gandaci si rozatoare (230mp)

(0)
58.63 lei

         Aparatul Pest Reject AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde parcurg intreaga instalatie electrica a casei, creand un camp electromagne..

Pestmaster: ZN1002 - Ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci

(0)
74.29 lei

DESCRIERE PRODUS:Acest aparat anti daunatori combina actiunea ultrasunetelor, care se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a ..

PR 220.1 , 120 mp - Aparat anti gandaci cu unde electromagnetice

(0)
78.34 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul antigandaci PR 220.1 Pest X Repel utilizeaza un camp electromagnetic odata introdus in priza, strabatand instalatia electrica si afectand gandacii ascunsi in perete, tocuri d..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)