Capcane mecanice

Capcanele mecanice antirozatoare sunt ideale in lupta contra soarecilor si sobolanilor. Aceste capcane pot fi folosite la interior, cat si la exterior, capturand rozatoarele nepoftite din casa dvs. Capcanele se armeaza usor si pot fi folosite si in cele mai greu accesibile locuri. Avantajul acestor capcane mecanice este ca pot fi refolosite.
Tabel:

Strong Rat Catcher: Capcana mecanica reutilizabila, pentru sobolani

(0)
21.72 lei

    Capcana mecanica Strong Rat Catcher reprezinta o solutie de capturare eficienta si sigura pentru sobolani si rozatoare mari. Fabricata din plastic de inalta calitate, aceasta capcana reu..

Capcana anti soareci, cu atractant (set de 2 buc)

(0)
33.25 lei

DESCRIERE PRODUS:Setul contine 2 bucati capcana de soareci, din plastic, cu arc. Capcana include atractant (unt de arahide) efectiv timp de 1 an. Poate fi folosita singura sau poate fi pusa in statii ..

Luna (set 2 buc): Cursa mecanica contra soarecilor

(0)
11.69 lei

DESCRIERE PRODUS:  Inovatia si eficienta se intalnesc in cursa mecanica din lemn Luna, un instrument anti soareci refolosibil, ce utilizeaza un sistem actionat cu arc pentru capturarea precisa si..

Luna: Cursa mecanica contra soarecilor si sobolanilor

(0)
16.15 lei

Descriere Produs:Cursa mecanica din lemn Luna, anti-rozatoare (soareci, sobolani), refolosibila, este actionata de un arc ce elimina prompt rozatoarele in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura ..

Mini T-rex: Capcana mecanica pentru soareci

(0)
27.78 lei

DESCRIERE PRODUS:   Capcana mecanica Mini T-REX este echipata cu un sistem de siguranta pentru a preveni inchiderea accidentala. Dispozitivul pentru momeala poate fi scos chiar si cu cursa i..

Strong Mouse Catcher: Capcana mecanica reutilizabila, pentru soareci

(0)
11.91 lei

   Capcana mecanica Strong Mouse Catcher este alegerea perfecta pentru a eradica problema rozatoarelor eficient si in conditii de siguranta. Aceasta capcana reutilizabila se distinge prin di..

T-Rex: Cursa sobolani cu suport pentru substanta atractanta

(0)
61.62 lei

DESCRIERE: Capcana mecanica refolosibila este actionata cu arc si dintii foarte puternici care ucide sobolani. Dintii sai asigura o prindere ferma in momentul capturarii. Se fixeaza cu o singura ma..

TTP31 (set 2 buc): Cursa mecanica contra soarecilor

(0)
19.34 lei

DESCRIERE:Capcana pentru soareci TTP 31, un instrument reutilizabil, este actionata de un arc puternic care captureaza si ucide rozatoarele pe loc. Datorita zimtilor sai puternici, asigura o prindere ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

TTP33 (set 2 buc) : Cursa mecanica contra soarecilor

(0)
14.95 lei

Descriere Produs:Capcana TTP 33 anti-soareci reutilizabila, actionata mecanic cu arc pentru eliminarea prompta a daunatorilor. Dotata cu dinti speciali pentru o prindere ferma, se fixeaza cu usurinta ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

TTP35: Capcana pentru soareci si alte rozatoare

(0)
13.31 lei

MOD UTILIZARE:   Capcana mecanica pentru soareci Velox Trap este refolosibila si actionata cu arc, care ucide soareci in momentul capturarii. Capcana este prevazuta cu dinti ce asigura o pri..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

TTP36: Capcana mecanica contra rozatoarelor

(0)
22.13 lei

DESCRIERE PRODUS:Sicur Trap Maxy este o capcana mecanica impotriva soarecilor si sobolanilor. Capcana este refolosibila, actionata cu arc care ucide rozatoarele in momentul capturarii. Se fixeaza cu o..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

TTP37: Capcana mecanica contra soarecilor

(0)
17.39 lei

DESCRIERE PRODUS:   Capcana pentru prinderea soarecilor TTP 37 este fabricata din lemn si metal. Este foarte simplu de utilizat, doar introduceti in mijlocul/interiorul capcanei momeala (spr..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

TTP38 (set 2 buc) : Cursa mecanica impotriva soarecilor

(0)
10.52 lei

     Produsul Metal Trap Miny reprezinta solutia ideala in combaterea soarecilor, fiind o capcana eficienta si reutilizabila, actionata cu arc pentru o capturare rapida si sigura. Dator..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)