Capcane mecanice

Capcanele mecanice antirozatoare sunt ideale in lupta contra soarecilor si sobolanilor. Aceste capcane pot fi folosite la interior, cat si la exterior, capturand rozatoarele nepoftite din casa dvs. Capcanele se armeaza usor si pot fi folosite si in cele mai greu accesibile locuri. Avantajul acestor capcane mecanice este ca pot fi refolosite.
Tabel:

Capcana mecanica reutilizabila, pentru soareci, Strong Mouse Catcher

(0)
11.91 lei

Descriere Capcana mecanica Strong Mouse Catcher, este una dintre cele mai eficiente si sigure modalitati de capturare a soarecilor. Este o capcana mecanica, reutil..

Capcana mecanica reutilizabila, pentru sobolani, Strong Rat Catcher

(0)
21.72 lei

Descriere Capcana mecanica Strong Rat Catcher, este una dintre cele mai eficiente si sigure modalitati de capturare a sobolanilor, rozatoarelor mari. Este o capcan..

Capcana anti soareci, cu atractant (set 2 buc)

(0)
33.25 lei

DESCRIERE PRODUS: Setul contine 2 bucati capcana de soareci, din plastic, cu arc. Capcana include atractant (unt de arahide) efectiv timp de 1 an. Se poate folosi singura sau poate fii pusa in ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica contra rozatoarelor - TTP36

(0)
22.13 lei

DESCRIERE PRODUS: Sicur Trap Maxy este o capcana mecanica impotriva soarecilor si sobolanilor. Capcana este refolosibila, actionata cu arc care ucide rozatoarele in momentul capturarii. Capcana..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica contra soarecilor - TTP37

(0)
17.39 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana pentru prinderea soarecilor TTP 37 este fabricata din lemn si metal. Este foarte simplu de utilizat, doar introduceti in mijlocul/interiorul capcanei momeala (spre ex..

Capcana mecanica pentru soareci - Mini T-rex

(0)
27.78 lei

  DESCRIERE PRODUS: Capcana mecanica are un sistem de siguranta pentru a evita inchiderea accidentala. Dispozitivul pentru momeala poate fi scos si cu cursa inchisa pentru a usura al..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana pentru soareci si alte rozatoare - TTP35

(0)
13.31 lei

MOD UTILIZARE: Capcana mecanica pentru soareci Velox Trap este refolosibila si actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Capcana este prevazuta cu dinti care asigura o prinder..

Cursa mecanica contra soarecilor - Luna (set 2 buc)

(0)
11.69 lei

DESCRIERE PRODUS: Cursa mecanica din lemn Luna anti soareci refolosibila, actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura o prindere ferma. Se  fixeaza ..

Cursa mecanica contra soarecilor - TTP31 (set 2 buc)

(0)
19.34 lei

  DESCRIERE: Capcana de soareci TTP 31 poate fi refolosita, este actionata de un arc care captureaza rozatoarele si le ucide pe loc. Are zimti foarte puternici, care asigura prinderea..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Cursa mecanica contra soarecilor - TTP33 (set 2 buc)

(0)
14.95 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana mecanica anti soareci refolosibila, actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura o prindere ferma. Se  fixeaza cu o singura..

Cursa mecanica contra soarecilor si sobolanilor - Luna

(0)
16.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Cursa mecanica din lemn Luna anti rozatoare (soareci, sobolani) refolosibila, este actionata de un arc care ucide soareci si sobolani in momentul capturarii. Dintii capcanei asig..

Cursa sobolani cu suport pentru substanta atractanta - T-Rex

(0)
61.62 lei

DESCRIERE: Capcana mecanica refolosibila este actionata cu arc si dintii foarte puternici care ucide sobolani. Dintii sai asigura o prindere ferma in momentul capturarii. Se fixeaza cu o singura ma..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Curse soareci mecanica - TTP38 (set 2 buc)

(0)
10.52 lei

DESCRIERE PRODUS: Metal Trap Miny este o capcana de prindere contra soarecilor. Capcana este refolosibila actionata cu arc care ucide soarecii in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura o ..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)