Anti pasari nedorite

Solutii si aparate pentru alungarea pasarilor precum ciori, vrabii, grauri, randunele, de pe campii, aeroporturi, stresini, burlane, zone industriale, biserici, hale, mall-uri, etc.
Tabel:

Vaco: Spray impotriva pasarilor, 300 ml

(0)
31.93 lei

   Spray-ul Vaco, cu uleiuri esentiale naturale, creeaza o protectie eficienta impotriva pasarilor, descurajandu-le sa ocupe diverse spatii, precum terase, ferestre, glafuri, balustrade, aco..

Bird Away, 85-100 mp.: Dispozitiv cu ultrasunete impotriva pasarilor

(0)
175.99 lei

    Bird Away reprezinta o solutie inovatoare bazata pe tehnologia ultrasunetelor si flashurilor luminoase pentru a indeparta cu succes pasarile nedorite. Functionarea acestui dispozitiv int..

BR 33: Alarma acustica profesionala impotriva pasarilor pe suprafete mari

(0)
1138.41 lei

DESCRIERE PRODUS:    Atacul intens al pasarilor, in special al stolurilor de grauri, asupra recoltelor de cirese coapte sau strugurilor poate deveni extrem de suparator, provocand daune semn..

Isotronic US1 70600 : Dispozitiv mobil cu alimentare solara pentru alungarea pasarilor

(0)
160.54 lei

    Produsul Isotronic US1 70600 reprezinta un dispozitiv solar mobil si universal, extrem de eficient in alungarea pasarilor nedorite, cu accent pe porumbei si pescarusi. Fara substante chi..

Pestmaster I40: Aparat industrial cu ultrasunete anti pasari

(0)
359.09 lei

   Dispozitivul I40, creat de Pestmaster, reprezinta solutia ideala impotriva daunatorilor precum pasarile, insectele, soarecii, sobolanii si alte rozatoare. Acest aparat utilizeaza o tehnol..

Pestmaster: Sonic Bird Chaser - Aparat anti pasari

(0)
269.99 lei

DESCRIERE PRODUS:   Dispozitivul Sonic Bird Chaser utilizeaza cu ingeniozitate trilurile de vanatoare ale pasarilor pradatoare, precum vulturii, bufnitele si soimii, pentru a tine la distant..

Repelent Concentrat pentru Pasari – BIRD REPEL - 100ml

(0)
22.72 lei

Repelent Concentrat pentru Pasari – BIRD REPELDescoperiti secretul unui mediu linistit si curat cu Repelentul nostru Concentrat pentru Pasari BIRD REPEL. Formulat special pentru a descuraja prezent..

Super Bird Chaser Plus, dispozitiv pentru indepartarea pasarilor

(0)
429.99 lei

    Super Birdchaser Plus este un dispozitiv avansat pentru alungarea pasarilor si animalelor daunatoare, cu alimentare pe baterii pentru o mobilitate optima. Datorita caracteristicii sale d..

UAF03: Impotriva pasarilor cu alarma acustica si lampa flash (70 mp)

(0)
187.26 lei

DESPRE PRODUS:    Ultrasunetele reprezinta unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al pasarilor, acestea fiind extrem de sensibile la aceste unde ultrasonice. ..

Animal Away, 100 mp: Aparat cu ultrasunete pentru uz exterior impotriva pasarilor

(0)
156.76 lei

    Animal Away, produs de inalta eficienta al prestigioasei marci Pestmaster din Marea Britanie, se dovedeste a fi solutia perfecta impotriva invaziei nedorite de pasari. Mentineti la dista..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat electronic 60035 (120°, 10m): cu ultrasunete si senzor PIR impotriva pasarilor si a altor animale

(0)
170.03 lei

DESCRIERE PRODUS:   Alungati pasarile nedorite din gradinile dvs. cu noul aparat electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035. Acesta va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pas..

Aparat electronic pentru alungarea pasarilor de pe suprafete mari (pana la 5000 mp) - BR14

(0)
650.53 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul profesional BR-14 este o metoda eficienta si ecologica de a alunga pasarile de pe suprafete mari. Are o unitate centrala si doua boxe foarte puternice, ce vor emi..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat solar (8m, 120°) de exterior 60040 anti pasari nedorite si alte animale

(0)
140.60 lei

PRODUS:   Aparatul Solar Repeller Outdoor 60040 de la Isotronic este solutia ideala pentru a tine pasarile la distanta, asigurand o protectie eficienta impotriva animalelor nedorite. Cu un d..

Isotronic 60068: Water-Blaster - Dispozitiv solar impotriva animalelor, cu jet de apa si senzor de miscare

(0)
269.99 lei

       Alungati animalele nedorite din gradina dvs. cu Solar Water-Blaster! Water-Blaster este un repelator de animale inteligent care va ajuta sa va protejati gradina si proprieta..

Kit anti-pasari - Banda pe suport de inox (60 tepi, 1m lungime)

(0)
31.70 lei

   Produsul nostru reprezinta o solutie inovatoare special conceputa pentru a preveni stagnarea pasarilor si formarea cuiburilor in zonele pe care doriti sa le protejati. Acest kit se instal..

Kit anti-pasari - Banda pe suport de inox (80 tepi, 1m lungime)

(0)
34.81 lei

DESCRIERE PRODUS:    Acest sistem inovator este creat special pentru a preveni stationarea pasarilor si formarea cuiburilor in zona pe care doriti sa o protejati. Kit-ul se monteaza cu ajuto..

Kit cu tepi pentru indepartarea pasarilor

(0)
22.09 lei

    Sistemul de protectie impotriva porumbeilor reprezinta un produs premium, fabricat cu mandrie in Romania, ce se distinge prin performanta si durabilitatea sa superioara.Cu o generoasa ra..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pestmaster: I70 (700mp) -Inlatura pasarile nedorite

(0)
537.61 lei

DESCRIERE PRODUS: Pestmaster I70 - Aparat Profesional Impotriva Rozatoarelor, Insectelor si Pasarilor (Aria de Acoperire: 700 mp)Solutie Ecologica & Eficienta pentru Protectia Mediului:Cu o acoper..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP29, 750 ml: Spray pentru pasari

(0)
37.27 lei

DESCRIERE PRODUS:Spray-ul impotriva pasarilor este un lichid sub forma de spray, non-toxic, ce se aplica pe toate suprafetele externe ce se pot curata. Pasarile, cu precadere porumbeii si liliecii, au..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Super BirdXPeller Pro (4000 mp) - Aparat profesional anti-pasari

(0)
1919.99 lei

    Bird Recording: Sectiunea BIRD RECORDING cu 8 switch-uri corespunzatoare semnalelor preinregistrate ale unor rapitoare. Cele mai bune rezultate se obtin prin activarea unei combinatii de..

PR 29 , 750 ml: Spray impotriva pasarilor

(0)
32.82 lei

Spray impotriva pasarilor – 750 mlDESCRIERE:    Pestmaster aduce solutia ideala impotriva invaziei pasarilor cu noul sau Spray non-toxic de 750 ml. Formulat cu arome naturale extrem de deran..

Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)