Solutii anti porumbei

Solutiile recomandate de www.einsecticide.ro impotriva porumbeilor, previne formarea de cuiburi si depunerea de materiale corozive produse de aceste pasari. Diverse metode ecologice de alungare a porumbeilor: dispozitive cu alarma acustica contra porumbeilor, tepi pentru pasari, gel siliconic contra porumbeilor, spray pentru pasari.
Tabel:

Pestmaster: Sonic Bird Chaser Pestmaster - Dispozitiv pentru alungarea pasarilor, 400mp

(0)
269.99 lei

DESCRIERE PRODUS:    Dispozitivul Sonic BirdChaser utilizează ingenios trilurile de alerta ale pasarilor pradatoare, precum vulturii, bufnitele si soimii, pentru a tine la distanta speciile ..

Kit anti-porumbei - Banda pe suport inox (60 tepi, 1m lungime)

(0)
31.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul acesta este un sistem special conceput sa impiedice stationarea pasarilor (porumbeilor), formarea cuiburilor, in zona pe care dumneavoastra doriti sa o protejati. Kit..

Kit anti-porumbei - Banda pe suport inox (80 tepi, 1m lungime)

(0)
34.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul acesta este un sistem special conceput sa impiedice stationarea pasarilor (porumbeilor), formarea cuiburilor, in zona pe care dumneavoastra doriti sa o protejati. Kit..

Kit cu tepi pentru indepartarea pasarilor

(0)
22.09 lei

    Sistemul de protectie impotriva porumbeilor reprezinta un produs premium, fabricat cu mandrie in Romania, ce se distinge prin performanta si durabilitatea sa superioara.Cu o generoasa ra..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP29, 750 ml: Spray ecologic impotriva porumbeilor

(0)
37.27 lei

DESCRIERE PRODUS:Spray-ul impotriva pasarilor este un lichid sub forma de spray, non-toxic, ce se aplica pe toate suprafetele externe ce se pot curata. In mod regulat, pasarile, in special porumbeii s..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Super BirdXPeller Pro (4000 mp) - Aparat profesional anti-pasari (porumbei)

(0)
1919.99 lei

     Pe panoul din fata, in partea din stanga sus este comutatorul matricial care ajuta la programarea dispozitivului. Pozitia pornit (ON) pe acest comutator matricial se obtine prin co..

UAF03 (70mp): Impotriva porumbeilor cu alarma acustica si flash

(0)
187.26 lei

DESPRE PRODUS:      Ultrasunetele sunt unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al animalelor, acestea fiind foarte sensibile la unde ultrasonice. Sun..

Sperietoare pasari tip balon, 40 cm

(0)
32.13 lei

Balon 3D – Momeala PradatorDESCRIERE:   Experimenteaza eficienta maxima impotriva daunatorilor cu noul Balon 3D – Momeala Pradator. Pachetul inclus contine ochi reflectorizati, cozile reflec..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP 22 (40 mp) : Dispozitiv cu alarma acustica impotriva porumbeilor

(0)
329.98 lei

DESCRIERE PRODUS:   Porumbeii, pasarile urbanului contemporan, au devenit adevarati locatari ai zonelor populate de oameni. Aceste creaturi zburatoare isi amenajeaza cuiburile in scorburile ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

CP 708: Kit anti-porumbei cu 60 de tepi

(0)
46.41 lei

    Produsul propus reprezinta o solutie inovatoare pentru prevenirea cuiburilor si a depunerilor corozive, oferind o metoda umana si eficienta de a descuraja asezarea pasarilor, in special ..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)