Solutii anti porumbei

Solutiile recomandate de www.einsecticide.ro impotriva porumbeilor, previne formarea de cuiburi si depunerea de materiale corozive produse de aceste pasari. Diverse metode ecologice de alungare a porumbeilor: dispozitive cu alarma acustica contra porumbeilor, tepi pentru pasari, gel siliconic contra porumbeilor, spray pentru pasari.
Tabel:

Impotriva porumbeilor cu alarma acustica si flash (70mp) - UAF03

(0)
187.26 lei

DESPRE PRODUS: Ultrasunetele sunt unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al animalelor, acestea fiind foarte sensibile la unde ultrasonice. Sunt imperceptibile d..

Kit anti-porumbei - Banda pe suport inox (60 tepi, 1m lungime)

(0)
31.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul acesta este un sistem special conceput sa impiedice stationarea pasarilor (porumbeilor), formarea cuiburilor, in zona pe care dumneavoastra doriti sa o protejati. Kit..

Kit anti-porumbei - Banda pe suport inox (80 tepi, 1m lungime)

(0)
34.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul acesta este un sistem special conceput sa impiedice stationarea pasarilor (porumbeilor), formarea cuiburilor, in zona pe care dumneavoastra doriti sa o protejati. Kit..

Kit cu tepi pentru indepartarea pasarilor

(0)
22.09 lei

Sistemul de protectie contra porumbeilor, este un produs de calitate superioara fabricat in Romania.- Raza de acoperire 1m- Tije realizate din otel inoxidabil- Baze policarbon cu protectie UV- Instala..

Sonic Bird Chaser Pestmaster 400mp

(0)
269.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul Sonic BirdChaser foloseste principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vultur, bufnita, soim) pentru a tine la distanta specii precum po..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray ecologic impotriva porumbeilor (750 ml) - REP29

(0)
37.27 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul impotriva pasarilor este un lichid sub forma de spray, non toxic, care se aplica pe toate suprafetele externe ce se pot curata. Pasarile, in special porumbeii si lili..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Super BirdXPeller Pro (4000 mp) - Aparat profesional anti-pasari (porumbei)

(0)
1919.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Super BirdXPeller Pro  e un dispozitiv profesional (cu o acoperire maxima de 4000 mp) care emite sunete detectabile care alunga si tine la distanta pasarile daunatoare (p..

Sperietoare pasari tip balon 40 cm.

(0)
32.13 lei

Descriere: Balon 3D – Momeala Pradator Pachetul include : ochii reflectorizati, cozile reflectorizate, snur pentru agatare Materialul din care sunt fabricate : vinil gonflabil rezistent la apa Des..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Dispozitiv cu alarma acustica impotriva porumbeilor - REP 22 (40 mp)

(0)
329.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Porumbeii s-au obisnuit sa convietuiasca cu omul. Aceste pasari isi instaleaza cuiburile in scorburile copacilor, pe langa case, in crapaturile zidurilor la streasina casei. Nu su..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Kit anti-porumbei CP 708 lungime 1m - tepi 60

(0)
46.41 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este creat pentru a preveni formarea de cuiburi si depunerea de materiale corozive (excremente) fara a provoca daune fizice pasarilor, impiedica asezarea porumbeilor in z..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)