Ultrasunete soareci

Soarecii si ultrasunetele: utilizarea dispozitivelor cu ultrasunete pe toata durata anului are ca efect alungarea soarecilor si prevenirea unei noi infestari. Aparatele cu ultrasunete sunt de diferite dimensiuni, acopera suprafete de la 20 mp pana la 550 mp, avand o frecventa de pana la 20.000 Hz, cu unghiuri cuprinse intre 90 grade pana la 360 grade.
Tabel:

Aparat contra soarecilor cu ultrasunete (360mp) - PR 220.6

(0)
173.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul Pest Repeller PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestarilor de soareci intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul cu ultrasunete este ..

Aparat cu ultrasunete anti soareci (360mp) - PR 220.4

(0)
155.72 lei

DESCRIERE PRODUS: Odata cu sosirea anotimpului rece, apar si micile vedete nedorite de pe langa casa noastra si anume soarecii. Combaterea soarecilor este ideal sa se faca prin metode ecologice car..

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor (soareci, sobolani) MouseStop

(0)
57.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul emite ultrasunete inofensive pentru om, dar deranjante pentru rozatoare, provocand disconfort, panica si dezorientare in randul daunatorilor, astfel obtinandu-se goni..

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor (370 mp) - Pestmaster AG360

(0)
124.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat cu ultrasunete este eficient impotriva soarecilor. Aparatul emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al soarecilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la ..

Aparat de soareci cu ultrasunete - Duo Pro Pest Repeller (550mp)

(0)
138.38 lei

DESCRIERE PRODUS:  Duo Pro Pest Repeller este un aparat special conceput in combaterea soarecilor. Aparatul duo pro are o boxa speciala pt. frecvente inalte, fixata la 25 kHz ce emite pulsuri ..

Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva soarecilor si a altor rozatoare (120°, 10m)

(0)
178.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Alungati daunatori soareci din preajma dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pasaril..

Aparat pentru soareci cu ultrasunete 250 mp (Super oferta) - Pestmaster AG250

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: In ciuda progreselor tehnologice, razboiul dintre om si soareci continua. Capcanele si otravurile impotriva soarecilor sunt eficiente in combaterea daunatorilor dar totodata si ..

Aparat soareci cu ultrasunete (120mp) - Radarcan 11RC

(0)
111.28 lei

 DESCRIERE PRODUS: Fie la domiciliu, in garaj sau la birou, soarecii sunt o problema. Aceste rozatoare, de obicei isi fac cuiburile pe langa casele noastre. Otravurile si capcanele ucid so..

Aparat soareci cu ultrasunete Dual Attack - (200 mp)

(0)
64.84 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti soareci Pestmaster Dual Attack este dotat cu doua boxe speciale, ce emit ultrasunete. Aceste ultrasunete sunt auzite si simtite doar de unele animale, fiind cupr..

Aparat ultrasunete anti soareci cu frecvente variabile (40 mp) - Vario Schutz

(0)
57.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti soareci emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar a..

Attack Wave Pest Repeller aparat cu ultrasunete anti soareci (450mp)

(0)
99.99 lei

 DESCRIERE PRODUS: Attack Wave Pest Repeller este un mod eficient, usor de utilizat si ecologic de combatere a rozatoarelor. Aparatul emite ultrasunete care alunga rozatoarele (soareci, so..

Dispozitiv anti rozatoare, caini, pisici, vulpi Animal Stop

(0)
163.54 lei

DESCRIERE PRODUS: Animal Stop este o metoda umana si  ecologica in alungarea cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor si a altor rozatoare de camp din curtile si gradinile dumneavoastra ..

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)