Capcane insecte

Capcanele pentru insecte sunt special concepute pentru persoanele alergice la insecticide si alte substante contra insectelor. Sunt usor de utilizat, nu prezinta nici un pericol pentru om, copii mici sau animalele de companie.
Tabel:

Banda cu lipici anti muste (1 buc) - BioStop

(0)
1.80 lei

PREZENTARE PRODUS: Acest produs se prezinta sub forma de banda cu lipici, este ideala pentru prinderea in spatiile inchise a mustelor si insectelor zburatoare (tantari, molii, albine, viespi e..

Capcana muste Farm - Biostop

(0)
45.95 lei

DESCRIERE: Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor si poate capta 15000 muste. In capcana de muste se regaseste o punga de plastic care contine o substanta cu propietati atractante pentru ..

Capcana pentru musculite de otet - Biostop

(0)
26.79 lei

DESCRIERE: Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor care poate capta foarte multe musculite de fructe. Se poate amplasa acolo unde numarul de musculite creaza probleme, in jurul locuint..

CSP 77030 Capcana pentru interior cu lamele electrice anti insecte, gandaci si gandaci de canal 40mp

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana CSP 77030 este prevazuta cu lamele electrice impotriva insectelor, gandacilor, gandacilor de canal, aparat mobil si extrem de eficient, se foloseste numai in interior..

Praf contra insectelor de casa - Protect (100 gr)

(0)
19.02 lei

DESCRIERE: Praful contra insectelor este ideal pentru distrugerea insectelor care traiesc in locuri ascunse: gandaci (gandaci rosii sau de bucatarie), plosnite, furnici, purici, tisanur lucifug. ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)