Capcane insecte

Capcanele pentru insecte sunt special concepute pentru persoanele alergice la insecticide si alte substante contra insectelor. Sunt usor de utilizat, nu prezinta nici un pericol pentru om, copii mici sau animalele de companie.
Tabel:

Banda cu lipici anti muste (1 buc) - BioStop

(0)
1.80 lei

PREZENTARE PRODUS: Acest produs se prezinta sub forma de banda cu lipici, este ideala pentru prinderea in spatiile inchise a mustelor si insectelor zburatoare (tantari, molii, albine, viespi e..

Bros, 20gr. (386) capcana pentru furnici

(0)
21.26 lei

Produs eficient impotriva furnicilor din gospodarie, de gradina si faraon. Distruge intreaga colonie si regina. Capcana anti furnici este un produs realizat special pentru captarea furnicilor, se ..

Capcana adeziva cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor - Stop Mini Plastic

(0)
4.03 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Stop Mini (atractant alimentar, aroma banane) de unica utilizare, este ideala pentru mentinerea controlului asupra urmatoarelor specii de soareci: domesticus Mus (soarecel..

Capcana adeziva din carton cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor - Stop Mini

(0)
4.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra urmatoarelor specii de soareci: domesticus Mus (so..

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru capturarea soarecilor - Topi Stop

(0)
3.56 lei

 DESCRIERE PRODUS: Capcana Topi Stop (din carton) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra soarecilor din interiorul cladirilor. Utilizarea raticidelor (otra..

Capcana anti viespi si muste - Biostop

(0)
33.62 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon atrage viespile si mustele in interiorul ei. Capcana atrage si colecteaza viespile si  mustele intr-o..

Capcana cu feromoni anti molii alimentare pentru suprafete mari - Biostop

(0)
20.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor (Plodia Interpunctella, Ephestia Elutella, Ephestia Kuehniella, Ephes..

Capcana cu feromoni anti molii de haine - Biostop

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana adeziva pentru capturarea moliilor de haine, cu feromoni sexuali atractanti. Se poate agata foarte usor datorita sistemului de agatare inclus. Fara miros neplacut, far..

Capcana muste Farm - Biostop

(0)
45.95 lei

DESCRIERE: Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor si poate capta 15000 muste. In capcana de muste se regaseste o punga de plastic care contine o substanta cu propietati atractante pentru ..

Capcana pentru musculite de otet - Biostop

(0)
28.20 lei

DESCRIERE: Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor care poate capta foarte multe musculite de fructe. Se poate amplasa acolo unde numarul de musculite creaza probleme, in jurul locuint..

CSP 77030 Capcana pentru interior cu lamele electrice anti insecte, gandaci si gandaci de canal 40mp

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana CSP 77030 este prevazuta cu lamele electrice impotriva insectelor, gandacilor, gandacilor de canal, aparat mobil si extrem de eficient, se foloseste numai in interior..

Praf contra insectelor de casa - Protect (100 gr)

(0)
19.02 lei

DESCRIERE: Praful contra insectelor este ideal pentru distrugerea insectelor care traiesc in locuri ascunse: gandaci (gandaci rosii sau de bucatarie), plosnite, furnici, purici, tisanur lucifug. ..

BROS Suport de agatat, anti molii 4 sezoane (259)

(0)
18.93 lei

Suport de agatat BROS pentru molii 4 sezoane destinat eliminarii moliile din dulapuri si debarale, nu pateaza hainele, emite un miros placut. Este frecvent utilizat in toalete ca parfumant dator..

BROS Suport de agatat cu lavanda anti molii (028)

(0)
10.01 lei

Difuzor lavanda BROS cu agatatoare impotriva moliilor confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de lavanda.Mod de utilizare:Difuzor lava..

Capcana pentru gandaci, Bros, 200g. (035)

(0)
6.62 lei

Capcana cu lipici BROS cu Feromox, prinde eficient atat gandacii cat si alte insecte taratoare. Formula unica a adezivului asigura eficacitatea capcanei timp de mai multe luni, nu contine ins..

BROS Capcana pentru viespi cu rezerva lichida 200ml. (088)

(0)
33.32 lei

Capcana este destinata monitorizarii activitatii viespilor si mustelor din exterior, lichidul atractiv contine un feromon si o compozitie de arome naturale care atrag insectele de la mare distan..

Capcana pentru molii alimentare 2buc. Vaco

(0)
13.99 lei

Capcana pentru alimentare. Nu contine substante periculoase. Poate fi utilizat oriunde unde s-a observat prezenta daunatorului, fara a va preocupa sanatatea familiei. Produs organic.Pentru a pri..

Capcana pentru molii de haine (textile) 1buc. Vaco

(0)
8.00 lei

Capcana pentru molii de haine (textile/imbracaminte). Nu contine substante periculoase. Poate fi utilizat oriunde unde s-a observat prezenta daunatorului, fara a va preocupa sanatatea familiei. ..

Vaco, Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana este adecvata pentru ambele specii. Problema cu distingerea speciilor a incetat sa mai existe. Prinde efectiv molii de bucatarie si imbracaminte. Nu contine substante periculoase. Poate ..

Vaco, Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana este adecvata pentru ambele specii. Problema cu distingerea speciilor a incetat sa mai existe. Prinde efectiv molii de bucatarie si imbracaminte. Nu contine substante periculoase. Poate ..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre (100x100)

(0)
12.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Plasa contra insectelor 100 x 100 cm (alba / neagra), pentru ferestre, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, cu posibilitate de curatare chimica. Include ..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre (130x150)

(0)
14.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Plasa contra insectelor 130 x 150 cm (alba / neagra), pentru ferestre, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, cu posibilitate de curatare chimica. Include o..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre (150x150)

(0)
17.61 lei

DESCRIERE PRODUS: Plasa contra insectelor 150 x 150 cm (alba / neagra), pentru ferestre, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, cu posibilitate de curatare chimica. Include o ba..

Plasa insecte pentru ferestre alba/neagra (100x130)

(0)
13.74 lei

DESCRIERE PRODUS: Plasa contra insectelor 100 x 130 cm (alba / neagra), pentru ferestre, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, cu posibilitate de curatare chimica. Include ..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru usi (105x215)

(0)
26.02 lei

Oferta disponibila la cerere! DESCRIERE PRODUS: Plasa contra insectelor 105 x 215 cm (alba / neagra), pentru usi, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, cu posibilitate de..

Capcana pentru gandaci de bucatarie 2buc. Vaco

(0)
17.01 lei

Descriere ECO Capcana pentru gandaci si gandaci este complet sigura pentru oameni si animale de companie, nu contine substante biocide daunatoare sanatatii. Design..

Bros banda adeziva pentru insecte (muste)

(0)
2.00 lei

Descriere Mod de utilizare:Incalziti banda adeziva pentru muste in palme si scoateti-o prin miscari circulare, cel mai bine ar fi sa o agatati intr-un  loc cat ..

Bros capcana contra moliilor de haine, 3 luni (443)

(0)
16.99 lei

Descriere Capcana Bros pentru dulapuri si dressing-uri anti molii, este o capcana inodora pentru combaterea moliilor de haine in dulapuri si sertare. Are o remanan..

Bros Insecticid pulbere 25gr. (389)

(0)
26.01 lei

Descriere Pulberea de la Bros impotriva insectelor, (pentru interior) este destinat pentru combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari), a celor taratoare (ga..

Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)