Capcane molii

Solutii clasice, spray-uri, capcane si insecticide impotriva moliilor. Va protejeaza hainele din dulapuri, sifoniere, camara, impotriva moliilor de haine. Livram din stoc, oriunde in tara, in maxim 24 de ore.
Tabel:

Biostop: Capcana cu feromoni anti molii de haine

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Atragatoare pentru Moliile de Haine:O solutie eficienta si inofensiva pentru a captura moliile de haine, aceasta capcana este imbogatita cu feromoni sexuali atragatori. Cu un ..

Geo Pad: Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de cereale

(0)
13.45 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Geo Pad cu lipici este solutia perfecta pentru capturarea moliilor fara a crea dezordine sau murdarie. Usor de manevrat si folosit, acest produs ecologic este fabricat din pla..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Protect-B: Caseta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine

(0)
9.12 lei

DESCRIERE PRODUS:Caseta Protect-B reprezinta solutia perfecta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine. Cu o durata de protectie de sase luni, ofera o bariera sigura pentru hainele din dulap ..

Biostop: Capcana cu feromoni anti molii alimentare pentru suprafete mari

(0)
20.15 lei

DESCRIERE PRODUS:Utilizare Versatilă în Spații Închise:Potrivit pentru diverse spații închise, cum ar fi magazine alimentare, apartamente sau depozite, capcana este proiectată pentru a captura moliile..

Geo Pad: Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de lana

(0)
16.18 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Geo Pad cu lipici este solutia ideala pentru capturarea moliilor de lana fara a crea dezordine sau murdarie. Usor de manevrat si folosit, acest produs ecologic este fabricat d..

Pestmaster: Fastmetrin (750ml) : Insecticid profesional anti molii

(0)
22.20 lei

Prezentare Produs:Insecticidul Fastmetrin, un nou produs dedicat atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici, vine sub forma gata de utilizare, oferind o actiune puternica si imediata prin con..

Vaco: Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana Molii Alimentare și Textile (2 în 1): Soluția Ideală pentru Protejarea Casei TaleCapcana noastră inovatoare este proiectată pentru a prinde eficient molii de bucătărie și cei de haine, oferind..

Vaco: Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1), 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana Molii Alimentare și Textile (2 în 1): Protecție Versatilă și Durată ExtinsăDescoperiți soluția completă pentru combaterea molilor de bucătărie și a celor de textile cu Capcana Molii Alimentare..

Bros: Capcana contra moliilor de haine, 3 luni (443)

(0)
16.99 lei

CAPCANA BROS PENTRU DULAPURI ȘI DRESSING-URI ANTI MOLIICapcana Bros reprezintă soluția inodoră pentru combaterea moliilor de haine în dulapuri și sertare, oferind o protecție remanentă de până la 3 lu..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)