Dezinfectanti pentru instrumentar

Instrumentele chirurgicale cu periculozitate infectioasa foarte ridicata, trebuiesc depozitate si transportate de catre personalul medical pana la aparatura de curatare si in anumite cazuri, datorita materialelor constructive, unele echipamente trebuiesc curatate manual. In cele mai multe cazuri, personalul medical se afla sub amenintarea microbilor mai mult de cat pacientii insasi.
Tabel:

Dezinfectant instrumentar concentrat Ventisept (1l)

(0)
38.70 lei

  INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul se utilizeaza in dezinfectia si curatarea manuala a instrumentelor. Produsul are aspect transparent (verde), nu are in compozitie fenoli, clor, i..

Dezinfectant pentru instrumentele medicale (1000ml) - Klintensiv

(0)
54.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru instrumente Klintensiv este o solutie concentrata de culoare albasta, ambalata intr-un flacon de 1l, destinat uzului profesional, special creat pentru dezinf..

Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv

(0)
0.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru instrumente Klintensiv este o solutie concentrata, ambalata intr-un flacon de 1l, destinat uzului profesional, special creat pentru dezinfectarea instru..

Dezinfectant puternic pentru instrumentele chirurgicale - Desogen (1L)

(0)
41.00 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul se utilizeaza pentru dezinfectarea sau sterilizarea la temperatura ambianta, prin imersie, a instrumentului chirurgical, stomatologic si de diagnostic con..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)