Anti insecte daunatoare

Categoria "Anti insecte daunatoare" este compusa din aparate cu ultrasunete, aparate cu ultraviolete, aparate portabile cu ultrasunete, becuri anti insecte, plase insecte si insecticide profesionale. Aparatele cu ultrasunete sau cu lumina UV va garanteaza un confort sporit pe perioada verii, in casa, in gradina, in camping, la pescuit, etc. Insecticidele va garanteaza eliminarea definitiva a insectelor din interiorul si exteriorul casei dvs.
Tabel:

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre (150x180)

(0)
20.51 lei

DESCRIERE PRODUS: Plasa contra insectelor 150 x 180 cm (alba / neagra), pentru ferestre, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, cu posibilitate de curatare chimica. Include o ba..

Anti gandaci de bucatarie si alte insecte (100 ml) - Insektum

(0)
12.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Anti insecte cu lampa UV (50 mp) - Isotronic

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este un aparat cu lumina UV utilizat pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare. Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de ten..

Anti tantari pentru uz interior si exterior pe o suprafata de 20 mp - SC 27

(0)
86.38 lei

DESCRIERE PRODUS: Studiile clinice au aratat ca numai femelele musca sau sug sangele cald in perioada lor de gestatie cu scopul de a se hrani. Atunci cand sunt in aceasta stare, femelele tantar..

Aparat anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4 (50 mp)

(0)
135.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Este dovedit faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4, cu ..

Aparat anti insecte pentru camera copiilor cu lampa UV - 20 mp

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Este stiut faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte GH1F foloseste o lampa UV special conceputa ..

Aparat anti insecte zburatoare cu lumina UV (4W) pe 30-50 mp

(0)
145.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul impotriva insectelor foloseste razele ultraviolete, dovedite a fi cele mai eficiente pentru atragerea mustelor, tantarilor, moliilor si altor insecte zburatoare sensi..

Aparat anti-insecte cu lampa UV (120 mp) - IK12

(0)
115.82 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu lampa uv atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grila..

Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire 700mp

(0)
597.35 lei

DESCRIERE PRODUS: Pestmaster I70-aparat profesional impotriva rozatoarelor, a insectelor si a pasarilor. Aria de acoperire 700mp    Solutie Ecologica & Eficienta  Aria de acop..

Aparat contra tantarilor cu ultrasunete (20 mp) - Radarcan SC2

(0)
48.23 lei

DESCRIERE PRODUS: Tantarii ataca tot timpul, in mod special femela tantar. Muscatura tantarului este destul de dureroasa si suntem predispusi la diverse alergii sau chiar boli infectioase. Apar..

Aparat cu ultraviolete anti insecte zburatoare - 11W (25 mp)

(0)
116.11 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul anti insecte zburatoare este special conceput pentru utilizarea domestica. Acest aparat are un design fiabil si robust, emite lumina ultravioleta cu ajutorul neoanel..

Aparat cu ultraviolete portabil impotriva insectelor (30mp) - Isotronic Black White 25160

(0)
64.93 lei

 DESCRIERE PRODUS Acest aparat portabil impotriva insectelor (insectelor) utilizeaza lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare. Are incorporat un grilaj metalic aflat sub tensiu..

Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)