Resigilate

Aparatele din categoria resigilate beneficiaza de preturi cu mult reduse. Aparatele sunt noi sau foarte putin folosite. Prezinta ambalaj original deteriorat sau complet lipsa. Vin insotite de toate accesoriile originale plus certificate de garantie. 
Tabel:

-25% reducere Aparat ce elimina insectele zburatoare cu lampa UV (200 mp) - Pestmaster IK30

(0)
142.41 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu UV atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj ..

-20% reducere Aparat ce elimina insectele cu lampa UV (120 mp) - Pestmaster IK12

(0)
95.74 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu lampa uv atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grila..

-20% reducere Dispozitiv cu ultrasunete anti gandaci de bucatarie (acopera 120 mp) - Radarcan 11RC

(0)
89.02 lei

DESCRIERE PRODUS: 11RC este un aparat ce functioneaza pe sistemul ultrasunetelor. Un dispozitiv ce alunga gandacii nedoriti din casa dvs. cu ajutorul ultrasunetelor. Utrasunetele sunt unde sonore d..

-20% reducere Dispozitiv electronic portabil generator de ultrasunete anti gandaci (20mp) - Radarcan 10RC

(0)
47.27 lei

DESCRIERE PRODUS: Calitatea produselor Radarcan, fabricate in UE, este foarte mare. Radarcan a proiectat generatorul cu ultrasunete portabil contra gandacilor de bucatarie. Aparatul este dotat c..

-20% reducere Lampa UV ce elimina insectele zburatoare (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
79.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor zburatoare. Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati efic..

-35% reducere Anti gandaci de bucatarie cu ultrasunete (20mp) - Radarcan 6RC

(0)
38.40 lei

DESCRIERE PRODUS: Pentru a scapa de gandacii de bucatarie se recomanda ultrasunete. Este o metoda ecologica care nu va afecteaza pe dvs., in schimb afecteaza sistemul nervos al gandacilor, astfel i..

-35% reducere Dispozitiv electronic destinat alungarii furnicilor (200mp) - SC8H

(0)
81.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul electronic are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic..

-46% reducere Aparat solar cu vibratii anti cartita, soareci de camp si dihori (625 mp) - Pestmaster AG625

(0)
29.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti cartita vibreaza asemeni unui telefon mobil ce va atentioneaza in momentul in care primiti un apel. Aceste vibratii se propaga prin pamant, fiind resimtite d..

Aparat anti furnici pentru uz exterior cu alimentare solara (700mp)

(0)
0.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat reprezinta o solutie moderna pentru inlaturarea daunatorilor. Dispozitivul produce ultrasunete cu cuart (quartz), la intervale de aproximativ 30 de secunde, intr-..

Aparat cu ultrasunete pentru alungarea soarecilor (45mp)

(0)
0.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul se introduce in priza, si va incepe sa emita ultrasunete. Nu prezinta niciun buton, nu necesita setari complicate. Este ideal pt. apartamente, garsoniere, camere de c..

Dispozitiv electronic cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru alungarea daunatorilor casei (75mp)

(0)
0.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul are o boxa capabila sa redea ultrasunete (sunete la frecvente mai inalte de 25.000 Hz), ce nu pot fi percepute de om, dar sunt foarte deranjante pt. rozatoare, insecte ta..

Solar Diamond aparat solar cu vibratii anti cartite si soareci de camp (700mp)

(0)
0.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparat anti-cartita Solar Diamond, alunga cartitele si alte rozatoare din sol prin emiterea de vibratii cu frecventa de 400+/-50 Hz timp de 2 secunde, la intervale de 25 de se..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)