Autoaparare caini

Dispozitivele pentru alungarea cainilor agresivi sunt portabile, pe care le puteti lua cu dvs oriunde, fie cand va plimbati cu bicicleta prin oras, fie la drumetii, fie in excursii. Aceste aparate de caini cu ultrasunete sunt ideale si pentru postasi, politisti, curieri si alte persoane care interactioneaza zilnic cu persoane din diverse parti ale marilor orase, sau care tranziteaza zone in care sunt haite mari de caini maidanezi.
Tabel:

Aparat anti caini portabil DogSTOP

(0)
66.77 lei

Denumire produs: DogSTOPAplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu handicap fizic etc.Alimentare: 1 x baterie alcalina 9VDime..

HK1 70565 dispozitiv portabil cu ultrasunete pentru alungarea cainilor (raza 10m/120°)

(0)
128.98 lei

Denumire produs: HK1 70565Producator: IsotronicAplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini, etc.Alimentare: bat..

Radarcan R-131 - Aparat portabil cu ultrasunete impotriva cainilor

(0)
96.77 lei

Denumire produs:  Radarcan R-131Producator:  Radarcan SpaniaMod de actiune: UltrasunetePrezentare Produs:Dispozitivul portabil R-131 a fost creat pentru a tine la distanta cainii agresivi sa..

SpaceDog 70550 dispozitiv portabil cu lanterna, ultrasunete si alimentare solara pentru alungarea cainilor (30 mp interior-8 m exterior)

(0)
119.94 lei

Denumire produs: SpaceDog 70550Producator: IsotronicAplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini, etc.Acumulat..

SpaceDog II 70590 dispozitiv portabil cu lanterna pentru alungarea cainilor (6 m)

(0)
78.97 lei

Denumire produs: SpaceDog II 70590Producator: IsotronicAplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini, persoane in..

Super Dog Chaser aparat pentru alungarea cainilor agresivi - 12 m

(0)
87.08 lei

Super Dog Chaser + Baterie CADOUDenumire produs: Super Dog Chaser PLUSProducator: Pestmaster (Marea Britanie)Aplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, fem..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)