Autoaparare caini

Dispozitivele pentru alungarea cainilor agresivi sunt portabile, pe care le puteti lua cu dvs oriunde, fie cand va plimbati cu bicicleta prin oras, fie la drumetii, fie in excursii. Aceste aparate de caini cu ultrasunete sunt ideale si pentru postasi, politisti, curieri si alte persoane care interactioneaza zilnic cu persoane din diverse parti ale marilor orase, sau care tranziteaza zone in care sunt haite mari de caini maidanezi.
Tabel:

HK1 70565: Dispozitiv portabil cu ultrasunete pentru alungarea cainilor

(0)
84.79 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul HK1 70565 utilizeaza tehnologia ultrasunetelor pentru a ține la distanță cainii, furnizând o soluție portabila si eficienta pentru cei care doresc să se protejeze impotriva a..

SpaceDog 70550: Dispozitiv portabil cu lanterna, ultrasunete si alimentare solara pentru alungarea cainilor

(0)
113.94 lei

   Dispozitivul portabil SpaceDog 70550 reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru alungarea cainilor, pisicilor, tantarilor și puricilor în diverse medii, de la locuințe si gradini..

SpaceDog II 70590: Dispozitiv portabil cu lanterna impotriva cainilor

(0)
75.02 lei

    SpaceDog II 70590 reprezinta un dispozitiv portabil prevazut cu lanterna, avand o alimentare eficienta pe baterii. Produsul se distinge prin eficacitatea sa remarcabila in a gestiona pre..

Super Dog Chaser: aparat pentru alungarea cainilor agresivi

(0)
78.37 lei

    Produsul Super Dog Chaser este un dispozitiv portabil destinat respingerii cainilor agresivi prin emisia de ultrasunete, avand o boxa speciala ce poate reda sunete cu frecvente de peste ..

Dazer II: Aparat portabil cu ultrasunete pentru alungarea cainilor

(0)
201.67 lei

   Aparatul emite ultrasunete la o frecventa de 25.000 Hz, neperceptibile de urechea umana, dar extrem de eficiente pentru caini. Simplu de utilizat, acest dispozitiv va permite sa tineti an..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)