Anti viespi-albine

Capcane, insecticide, spray-uri si solutii contra viespilor. Vindem din stoc spray anti viespi, ce nu pateaza si foloseste numai substante active naturale, pentru respingerea viespilor si protejarea oamenilor, copiilor, batranilor.
Tabel:

Capcana anti viespi si muste - Biostop

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon atrage viespile si mustele in interiorul ei. Capcana atrage si colecteaza viespile si  mustele intr-o..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CE

(0)
86.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: viespi, albine, gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnic..

Eliminarea viespilor si albinelor cu insecticidul Pertox 8 - (50 ml)

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Insecticid contra viespilor - Pertox 8 (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Insecticid de contact anti-viespi Cypertox (1L)

(0)
98.00 lei

MODUL DE ACTIUNE: Daca sunteti alergic la intepaturile viespilor sau albinelor, acestea va pot pune viata in pericol. Nu lasati cuiburile viespilor sa va invadeze linistea. Identificati daca av..

Insecticid impotriva viespilor (750ml) - Pestmaster Insektokiller

(0)
22.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si..

Insecticid impotriva viespilor - Insektum (50 ml)

(0)
9.75 lei

 Denumire produs: InsektumRemanenta: 90 zileCompozitie: Cypermethrin 10%      Piperonil butoxid 5%Mod de ambalare: PETDozaj: 50 mlAplicabilitate: spatii alimentare, spati..

Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare (1L) - EVOSECT

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Evosect este un produs universal fabricat pentru uz casnic si profesionist, care se poate folosi in diverse locuri cuum ar fi: depozite, birouri, mijloace de transpor..

Solutie de contact contra viespilor - Cypertox 50 ml

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Solutia Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa aceast..

Solutie profesionala impotriva cuiburilor de viespi - Insektum (1L)

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum prin actiunea de contact si ingestie combate eficient viespile si cuiburile acestora. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule..

Spray Aerosol contra viespilor (400 ml) - Protect

(0)
18.72 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul contra viespilor se utilizeaza pentru distrugerea cuiburilor aflate in jurul casei, in mansarda, streasina, pe terasa sau in gradina. Spray-ul este foarte usor de uti..

Spray insecticid anti viespi Super Kill - (500 ml)

(0)
36.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill este un spray contra viespilor cu o actiune imediata si permanenta. Acest spray ajuta la eliminarea viespilor din cuiburile de sub stresini, ziduri, colturile casei..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)