Anti acarieni

Acesti paraziti sunt raspunzatori de multe boli precum: alergia la praf, astmul, conjunctivita si dermatita. Curatenie este un factor inportant in combaterea acarienilor. Pe langa o curatenie stricta vi se recomanda si o serie de aparate cu ultrasunete pentru prevenirea sau combaterea acarienilor.
Tabel:

Aparat ideal in eliminarea acarienilor din casa pe baza de ultrasunete - ZN1002

(0)
94.44 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Aparatul este o solutie ideala in eliminarea acarienilor ce combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagneti..

Dispozitiv cu ultrasunete anti acarieni (40mp) - SC22

(0)
135.60 lei

DESCRIERE: Acarienii provoaca alergii, datorita faptului ca excrementele lor contin proteine, la care multe persoane sunt alergice. Ca rezultat, puteti avea oricare din simptome, de la alergii ..

Dispozitiv cu ultrasunete anti acarieni si purificator de aer (40mp) - R502

(0)
135.60 lei

DESCRIERE: Acest dispozitiv are un efect dublu. Multumita tehnologiei incorporate (ION.EVO 1.0), care aduce un beneficiu in plus produsului, astfel calitatea aerului din locuinta se va imbunata..

Fendona 15SC insecticid din gama profesionala pentru sanatate publica (2 fiole x 10ml)

(0)
26.60 lei

MOD DE ACTIUNE: Fendona 15 SC combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corp..

Insecticid ecologic impotriva acarienilor - Fendona 15SC (1L)

(0)
127.99 lei

MOD DE ACTIUNE: Fendona 15 SC combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corp..

Insecticid impotriva acarienilor cu remanenta 90 zile - Insektum (1L)

(0)
69.66 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul in..

Sanitox 21 CE 1L - Insecticid universal destinat profilaxiei sanitar - umane

(0)
69.58 lei

MOD DE UTILIZARE: Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc. Inse..

Scapa de acarieni cu insecticidul profesional - Cypertox (1L)

(0)
60.00 lei

MODUL DE ACTIUNE: Inseticidul profesional Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsi..

Solutie profesionala ce combate: acarieni si alte insecte - Pertox 8 (1L)

(0)
60.82 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 m..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)