Aparate ultraviolete

Echipamentele cu ultraviolete sunt special concepute pentru a elimina tantarii, mustele si alte insecte. Functioneaza cu ajutorul unor neoane ce emit lumina ultravioleta plus un grilaj electric care electrocuteaza insectele si pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru locuinte, terase, restaurante, spatii publice, industria alimentara, etc.
Tabel:

Aparat cu lampa UV impotriva tantarilor - Electric Mosquito Trap 55650

(0)
22.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana electrica este fabricata din ABS rezistent la foc pentru a asigura siguranta maxima. Acesta utilizeaza razele uv pentru atragerea insectelor zburatoare (tantari) spre..

Dispozitiv anti tantari si muste cu lampa UV (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
87.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor zburatoare. Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati ..

Isotronic M&M 77010 aparat portabil UV Led anti tantari si muste cu ultrasunete anti soareci/sobolani 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M este un aparat cu aplicare universala, portabil foarte util in combaterea tantarilor si mustelor, dar si a rozatoarelor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din loc..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Mini distrugator anti tantari si muste cu lampa UV (acopera 120 mp) - IK12

(0)
115.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu lampa uv atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grila..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ultraviolete anti tantari si muste (20 mp) - Isotronic

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este un aparat cu lumina UV utilizat pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare. Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de ten..

Distrugator cu ultraviolete anti insecte GC 40( acopera aprox. 250 mp)

(0)
271.14 lei

Distrugator cu ultraviolete anti insecte zburatoare: muste, tantari, molii GC 40( acopera aprox. 250 mp) Aparatul antiinsecte GC 40 atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, m..

Distrugator anti-insecte semiprofesional, GC 60W (200 mp)

(0)
377.07 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul GC60W cu lampi UV si retea de inalta tensiune electrocutoare impotriva insectelor fabricat din aluminiu, emite ultraviolete pentru a atrage insectele (cu o putere d..

Aparat anti insecte, cu lumina UV (baterie si USB)

(0)
57.00 lei

Acest aparat anti insecte, este un dispozitiv electronic ce foloseste lumina ultravioleta pentru atragerea insectelor zburatoare precum tantari, muste, molii, etc; Lumina ultravioleta atr..

Capcana insecte (UV) cu alimentare solara

(0)
59.00 lei

Descriere Capcana anti insecte, este un dispozitiv electronic ce foloseste lumina ultravioleta pentru atragerea insectelor zburatoare precum tantari, muste, molii,..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)