Aparate ultraviolete

Echipamentele cu ultraviolete sunt special concepute pentru a elimina tantarii, mustele si alte insecte. Functioneaza cu ajutorul unor neoane ce emit lumina ultravioleta plus un grilaj electric care electrocuteaza insectele si pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru locuinte, terase, restaurante, spatii publice, industria alimentara, etc.
Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

IK12: Mini distrugator anti tantari si muste cu lampa UV (acopera 120 mp)

(0)
115.81 lei

DESCRIERE PRODUS:   Aparatul IK12 cu lampa UV este solutia eficienta pentru atragerea si eliminarea insectelor zburatoare precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lu..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Isotronic: Ultraviolete anti tantari si muste (20 mp)

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS:     Aparatul nostru cu lumina UV reprezinta solutia ideala pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare intr-un mod eficient si igienic. Functionand pe princi..

Pestmaster IK6: Dispozitiv anti tantari si muste cu lampa UV (90 mp)

(0)
87.09 lei

DESCRIERE PRODUS:Distrugatorul cu lumina ultravioleta este solutia eficienta si sigura pentru eliminarea insectelor zburatoare. Neoanele care emit lumina ultravioleta atrag insectele nedorite, iar gri..

Electric Mosquito Trap 55650: Aparat cu lampa UV impotriva tantarilor

(0)
22.34 lei

    Capcana electrica este fabricata din material rezistent la foc, ABS, pentru a asigura siguranta maxima. Cu utilizarea razelor UV, atrage insectele zburatoare, precum tantarii, spre lumin..

Isotronic M&M 77010: Aparat portabil UV Led anti tantari si muste cu ultrasunete anti soareci/sobolani

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS:   M&M reprezinta un aparat cu aplicare universala, portabil si extrem de util in lupta impotriva tantarilor, mustelor si rozatoarelor. Ideal pentru combaterea daunatori..

GC 40: Distrugator cu ultraviolete anti insecte

(0)
271.14 lei

Distrugator cu ultraviolete anti insecte zburatoare: muste, tantari, molii GC 40 (acopera aprox. 250 mp) Aparatul antiinsecte GC 40 este solutia eficienta pentru a tine la distanta insectele zbur..

GC 60W (200 mp): Distrugator anti-insecte semiprofesional

(0)
377.07 lei

DESCRIERE PRODUS:   Distrugatorul GC60W cu lampi UV si retea de inalta tensiune electrocutoare impotriva insectelor fabricat din aluminiu, emite ultraviolete pentru a atrage insectele (cu o ..

Aparat anti insecte, cu lumina UV (baterie si USB)

(0)
57.00 lei

Descriere Aparat Anti-Insecte cu Lumina Ultravioleta si Alimentare Dubla   Acest dispozitiv electronic inovator, dotat cu lumina ultravioleta, este special conceput pentru atragerea si neutr..

Capcana insecte (UV) cu alimentare solara

(0)
59.00 lei

Descriere Capcana Anti-Insecte cu Alimentare Solara si Lumina Ultravioleta    Capcana anti-insecte reprezinta un dispozitiv electronic inovator, alimentat cu energie solara, ce utilizeaza lu..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)