Aparate ultraviolete

Echipamentele cu ultraviolete sunt special concepute pentru a elimina tantarii, mustele si alte insecte. Functioneaza cu ajutorul unor neoane ce emit lumina ultravioleta plus un grilaj electric care electrocuteaza insectele si pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru locuinte, terase, restaurante, spatii publice, industria alimentara, etc.
Tabel:

Alunga tantarii si mustele cu ultraviolete - Pestmaster IK 4 (40 mp)

(0)
63.44 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati eficient de insectele sacaitoare. Neoanele atrag insectele ca un magnet, acestea sunt inconjurate de un grilaj m..

Anti insecte pentru priza (20 mp) - Isokat Mini

(0)
43.45 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest dispozitv anti insecte este un mini distrugator de insecte cu lampa mica UV fluorescenta. Este special conceput pentru eliminarea insectelor zburatoare precum muste si t..

Aparat anti tantari pentru camera copiilor cu lampa UV - 20mp

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Este dovedit faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte GH1F foloseste o lampa UV special conceput..

Aparat cu lampa UV impotriva tantarilor - Electric Mosquito Trap 55650

(0)
24.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana electrica este fabricata din ABS rezistent la foc pentru a asigura siguranta maxima. Acesta utilizeaza razele uv pentru atragerea insectelor zburatoare (tantari) spre..

Aparat tantari cu ultraviolete pentru suprafete mari (pana la 250 mp) - IK 40

(0)
237.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Spatiile verzi dar si locuintele oamenilor tot timpul sunt invadate de insecte daunatoare. Aparatele cu lumina ultravioleta sunt special concepute pentru eliminarea eficienta ..

Dispozitiv anti tantari si muste cu lampa UV (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
96.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor zburatoare. Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati ..

Distrugator insecte zburatoare cu lampa UV - 50 mp

(0)
63.44 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metal..

Distrugator tantari si muste pentru suprafete medii (100 mp) - Fly Away Metal 16

(0)
143.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Insectele sunt atat de enervante, roiesc prin jurul nostru, pe langa mancare, in cazul mustelor se aseaza direct pe mancare. Cand nu se doreste utilizarea insecticidelor, indi..

Insectkiller Portabil contra tantarilor ideal pt. pescari, drumetii, camping (40 mp)

(0)
96.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Scapa de insectele nedorite intr-un mod ecologic si eficient. Distrugatorul cu lampa UV atrage insectele zburatoare cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neo..

Isotronic M&M 77010 aparat portabil UV Led anti tantari si muste cu ultrasunete anti soareci/sobolani 30mp

(0)
128.93 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M este un aparat cu aplicare universala, portabil foarte util in combaterea tantarilor si mustelor, dar si a rozatoarelor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din loc..

Mini aparat anti tantari cu lampa UV - 20 mp

(0)
72.54 lei

DESCRIERE PRODUS: Mini aparatul anti anti insecte foloseste o lampa UV special conceputa pentru a atrage insectele zburatoare. Ventilatorul va atrage insectele in partea de jos a capcanei, apoi..

Mini distrugator anti tantari si muste cu lampa UV (acopera 120 mp) - IK12

(0)
115.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu lampa uv atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grila..

Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)