Ultrasunete si unde electromagnetice

Soarecii se ascund pe unde nici nu va imaginati, in peretii falsi, rigips, panouri tip sandwich, vata de sticla, de sub podelele false, din plafoanele false, etc. Cand va confruntati cu o astfel de problema apelati la aparatele ccombinate si anume: dispozitive cu ultrasunete si unde electromagnetice.
Tabel:

EMG 3in1, PESTMASTER: Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice

(0)
58.63 lei

DESCRIERE:   EMG 3in1 este un dispozitiv electronic inovator, creat pentru a alunga soarecii din casa dvs. Functionand cu ultrasunete si unde electromagnetice, acest aparat ofera o solutie e..

Pest Repeller 5 in 1: Dispozitiv contra soarecilor cu purificator de aer (450mp)

(0)
87.09 lei

DESCRIERE PRODUS:     Produsul Pest Repeller 5in1 este un aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice, destinat alungarii soarecilor si sobolanilor. Aparatul alunga daunatorii cu aju..

Pestmaster ZN1002: Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti soareci

(0)
74.29 lei

Dispozitivul utilizeaza ultrasunetele pentru a se raspandi in camere si spatii deschise, combinandu-le cu undele electromagnetice care patrund in instalatia electrica a casei, alungand furnicile chiar..

Pestmaster: AG-5008, dispozitiv cu ultrasunete, anti rozatoare si insecte, 160mp

(0)
142.80 lei

    AG-5008, produs inovator al gamei Pestmaster, reprezinta un dispozitiv multifunctional ce utilizeaza ultrasunete si unde electromagnetice pentru combaterea eficienta a daunatorilor precu..

Pestmaster: Pest Repeller AG230, dispozitiv cu unde electromagnetice anti soareci (230mp)

(0)
58.63 lei

DESCRIERE PRODUS:   Aparatul impotriva soarecilor emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, creand un camp electrom..

PR 220.1 - Aparat anti rozatoare cu unde electromagnetice

(0)
78.34 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul antirozatoare PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, parcurgand instalatia electrica si afectand rozatoarele ascunse in pereti, tocuri d..

PR 500.3 (220mp) - Dispozitiv cu unde electromagnetice si ultrasunete anti soareci

(0)
108.67 lei

DESCRIERE PRODUS:    Dispozitivul anti-soareci PR500.3 reprezinta o solutie inovatoare, combinand ultrasunete, unde electromagnetice si o lampa stroboscopica pentru a oferi o eficienta maxim..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)