2014

Categoria "Aparate noi 2014" este creata pt. a va aduce la cunostinta ultimele produse intrate in portofoliul siteului www.einsecticide.ro. Suntem mereu in cautarea unor solutii mai moderne si mai eficiente pentru alungarea daunatorilor precum rozatoare, soareci, sobolani, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, plosnite, purici, coropisnite, paianjeni, insecte zburatoare, molii, viespi, tantari, muste.
Tabel:

Animal Away: Aparat cu ultrasunete pentru uz exterior impotriva pasarilor, (100 mp)

(0)
156.76 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2014 DESCRIERE PRODUS:   Animal Away este un dispozitiv foarte eficient impotriva pasarilor. Tineti la distanta pasarile..

Isotronic: Dispozitiv anti insecte cu lampa UV (50 mp)

(0)
48.37 lei

Produsul reprezinta un aparat cu lumina UV conceput pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare, atragandu-le cu ajutorul unei lampi UV si eliminandu-le apoi pe un grilaj de inalta tensiune...

Pestmaster IK6 (90 mp) - Lumina ultravioleta ce elimina insectele zburatoare

(0)
87.09 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2014DESCRIERE PRODUS:Distrugatorul cu lumina ultravioleta reprezinta solutia eficienta si sigura pentru eliminarea insectelor zburatoa..

Total Schutz, 465 mp: Dispozitiv profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor

(0)
113.22 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul contra soarecilor are incorporate doua boxe speciale, ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei percepute de urechea ..

UAF03 (70 mp): Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica si lampa flash

(0)
187.26 lei

  Cand se coc ciresele, cu siguranta vor aparea si stoluri de grauri care vor ataca fiecare cireasa in parte. Graurii sunt iubitori de cirese, struguri, coacaze, capsuni, tot ce se poate manca! P..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)