2014

Categoria "Aparate noi 2014" este creata pt. a va aduce la cunostinta ultimele produse intrate in portofoliul siteului www.einsecticide.ro. Suntem mereu in cautarea unor solutii mai moderne si mai eficiente pentru alungarea daunatorilor precum rozatoare, soareci, sobolani, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, plosnite, purici, coropisnite, paianjeni, insecte zburatoare, molii, viespi, tantari, muste.
Tabel:

Anti insecte cu lampa UV (50 mp) - Isotronic

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este un aparat cu lumina UV utilizat pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare. Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de ten..

Aparat cu ultrasunete pentru uz exterior impotriva pasarilor (100 mp)

(0)
156.76 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2014 DESCRIERE PRODUS: Animal Away este un dispozitiv foarte eficient impotriva pasarilor. Tineti la distanta pasarile precum: vr..

Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica si lampa flash - UAF03 (70 mp)

(0)
187.26 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2014 DESCRIERE PRODUS: Cand se coc ciresele, cu siguranta vor aparea si stoluri de grauri care vor ataca fiecare cireasa in p..

Dispozitiv profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor (465 mp) - Total Schutz

(0)
113.22 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aparatul contra soarecilor are incorporate doua boxe speciale, ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei percep..

Lumina ultravioleta ce elimina insectele zburatoare (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
87.09 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2014 DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)