Tratamente plante

Spray insecticid pentru protejarea plantelor de apartament sau de interior. Sprayurile confera protectie frunzelor plantelor impotriva daunatorilor precum omizi, purici de plante si alte insecte. Deasmenea, confera un luciu placut frunzelor plantei.
Tabel:

Super Plant, 400 ml: Spray insecticid pentru plante

(0)
28.95 lei

DESCRIERE PRODUS:   Cu Spray-ul Insecticid Super Plant, planta ta va respira usurata, fiind protejata impotriva invaziei insectelor si parazitilor daunatori. Special creat pentru plantele or..

BIOPON: Spray, 250 ml, pentru ingrijirea orhideelor

(0)
15.00 lei

    Biopon Ingrijire Orhidee Spray este special conceput pentru a imbunatati estetica orhideelor, oferindu-le un aspect stralucitor si sanatos. Acest produs de inalta calitate nu se adreseaz..

BIOPON: Solutie pentru stralucirea frunzelor, 250 ml

(0)
19.00 lei

   BIOPON solutie stralucire frunze, este destinat imbunatatirii aspectului fizic al plantelor. Produsul este perfect pentru plante de ghiveci. Este de asemenea recomandat pentru buchete si ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

BIOPON: Spray pentru ingrijirea plantelor, 500 ml

(0)
25.00 lei

     Biopon Ingrijire Plante Spray este un fertilizant multi-mineral, simplu de utilizat, potrivit pentru plantele de ghiveci, plantele de balcon și plantele cu origini mediteraneene, p..

Hrana pentru flori taiate (20plicuriX5gr) - Spring

(0)
9.16 lei

DESCRIERE PRODUS:Plicurile Spring reprezinta o sursa esentiala de nutrienti, menita sa prelungeasca frumusetea florilor din vaza dumneavoastra. Acestea contin elemente nutritive cu rolul de a mentine ..

Perfect Plant - (200ml): Spray insecticid pentru plante

(0)
24.19 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Insecticid Puternic pentru PlantePerfect Plant este solutia rapida si eficienta pentru a elimina insectele si parazitii daunatori de pe plantele tale ornamentale, indi..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Perfect Plant, 600 ml: Protectie Totala pentru plante impotriva bolilor si daunatorilor

(0)
43.88 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Protectie Totala    Descopera secretul unei gradini sau a unei colectii de plante protejate integral cu insecticidul spray Perfect Plant - Protectie Totala. ..

Perfect Plant, 600ml: Spray insecticid pentru ingrijirea plantelor de apartament

(0)
42.99 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Insecticid Universal pentru PlantePerfect Plant, insecticidul universal, reprezinta solutia rapida si eficienta pentru a elimina insectele si parazitii daunatori de pe..

Perfect Plant: Insecticid anti-cochenille pentru protectia plantelor cu efect lustrant (200 ml)

(0)
20.40 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Spray Insecticid Anti-cochenille cu Efect LustrantDescopera solutia perfecta pentru a proteja plantele tale ornamentale de agresiunea insectelor si parazitilor! Spray-..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray protectie totala PP 200ml - Perfect Plant, fungicid, acaricid, insecticid

(0)
21.43 lei

DESCRIERE PRODUS: Protectia totala este un  insecticid spray care elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray tratament total (500 ml) - Super Plant

(0)
37.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul tratament total va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, odiums. Distruge toate tipurile de pure..

Super Plant, 250 ml: Spray insecticid pentru plante

(0)
23.44 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Plant, spray-ul insecticid de ultima generatie pentru plante, este solutia rapida si eficienta pentru eliminarea insectelor si parazitilor daunatori de pe plantele ornamentale d..

Super Plant, 250 ml: Spray insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenille

(0)
23.74 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Plant - Insecticid Lustrant pentru Plante cu Efect Anti-CochenilleSuper Plant reprezinta alegerea perfecta pentru a reda stralucirea naturala plantelor tale si pentru a combate ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Super Plant, 250 ml: Spray tratament total pentru plante

(0)
24.86 lei

DESCRIERE PRODUS:    Super Plant - Tratament Total reprezinta solutia ideala pentru combaterea eficienta a insectelor si acarienilor care pot afecta plantele dvs. ornamentale, florile, legum..

Super Plant: Spray insecticid pentru plante (500 ml)

(0)
35.35 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Plant - Insecticid pentru Plante Eficient si RapidSuper Plant este solutia perfecta pentru a proteja plantele tale ornamentale de apartament, de pe balcon sau terasa impotriva i..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)