Tratamente plante

Spray insecticid pentru protejarea plantelor de apartament sau de interior. Sprayurile confera protectie frunzelor plantelor impotriva daunatorilor precum omizi, purici de plante si alte insecte. Deasmenea, confera un luciu placut frunzelor plantei.
Tabel:

Hrana pentru flori taiate (20plicuriX5gr) - Spring

(0)
9.17 lei

DESCRIERE PRODUS: Aceste plicuri de la Spring contin elemente nutritive care vor mentine florile din vaza frumoase pentru mai mult timp. Astfel prelungiti viata florilor si va bucurati mai mul..

Insecticid anti-cochenille pentru protectia plantelor cu efect lustrant (200 ml) - Perfect Plant

(0)
20.40 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul insecticid elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de aparatament, terasa, balcon, gradina. Protejeaza plantele de cochenille daunat..

Protectie Totala pt. protectia plantelor impotriva bolilor si daunatorilor (600ml) - Perfect Plant

(0)
35.07 lei

DESCRIERE PRODUS: Protectia totala este un insecticid spray care elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge toate..

Spray insecticid pentru plante (250 ml) - Super Plant

(0)
23.45 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Plant este un spray insecticid pentru plante va inlatura foarte repede insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. ..

Spray insecticid pentru plante (400 ml) - Super Plant

(0)
27.30 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul Super Plant insecticid pentru plante va inlatura foarte repede insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. Va dist..

Spray insecticid pentru plante (500 ml) - Super Plant

(0)
33.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs este un spray insecticid pentru plante va inlatura foarte repede insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. ..

Spray insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenille (250 ml) - Super Plant

(0)
23.74 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Plant este un spray insecticid pentru plante cu efect lustrant ideal pentru a elimina cochenille fainoase si cochenille negre (petele de apa si calcar de pe plantele or..

Spray insecticid pentru plante Perfect Plant - (200ml)

(0)
24.20 lei

DESCRIERE PRODUS: Elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina etc. Distruge toate tipurile de pureci de plante, paduchele de..

Spray insecticid plante 600ml - Perfect Plant pentru ingrijirea plantelor de apartament

(0)
35.13 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul universal elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge toate tipurile de pureci de p..

Spray protectie totala PP 200ml - Perfect Plant, fungicid, acaricid, insecticid

(0)
18.64 lei

DESCRIERE PRODUS: Protectia totala este un  insecticid spray care elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge..

Spray tratament total (500 ml) - Super Plant

(0)
33.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul tratament total va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, odiums. Distruge toate tipurile de pure..

Spray tratament total pentru plante 250ml - Super Plant

(0)
24.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Tratament Total elimina insectele si acarienii. Spray-ul tratament total va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)