Solutii anti caini/pisici

Aceasta categorie este dedicata animalelor de companie capricioase precum: caini si pisici. In general pisicile sunt foarte jucause, prin gazonul recent ingrijit, iar cainii isi fac nevoile pe unde apuca, ptr a-si marca teritoriul. Pentru educarea animalelor de companie va propunem o gama larga de produse ecologice.
Tabel:

PR 02: Spray anti caini si pisici pentru uz exterior

(0)
33.05 lei

   Spray-ul anti-animale Pestmaster, un lichid pulverizant non-toxic, care se aplica pe toate suprafetele exterioare ce pot fi curatate eficient. Este special formulat pentru a descuraja cai..

REP05, 750 ml: Gel impotriva pisicilor si cainilor

(0)
49.99 lei

DESCRIERE PRODUS:   Gelul anti-pisici este o solutie rezistenta la ploaie si durabila in timp, perfecta pentru vaze, ghivece de flori, paturi de flori, rasaduri, gradini, etc. Acest produs e..

REP06, 1000 ml: Granule anti pisici si caini

(0)
46.14 lei

DESCRIERE PRODUS:Granulele REP06 de la Mondo Verde, produse in Italia, sunt solutia ideala pentru a mentine curtea, gradina sau orice alt spatiu exterior protejat de marcajele nedorite ale pisicilor s..

Repelent Concentrat pentru Pisici – CAT REPEL - 100ml

(0)
22.74 lei

Repelent Concentrat pentru Pisici – CAT REPELDescoperiti secretul unei gradini sau a unei locuinte fara probleme legate de pisici cu Repelentul nostru Concentrat pentru Pisici CAT REPEL. Formula no..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Gel pentru indepartarea pisicilor (225 gr)

(0)
42.95 lei

PRODUS SI UTILIZARE:    Gelul eficient impotriva cainilor si pisicilor, fabricat de Compo in Germania, reprezinta o solutie inovatoare pentru mentinerea curateniei in spatiile exterioare. Fo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP 64: Pulbere solubila anti caini/pisici

(0)
204.08 lei

  Pulberea solubila REP64 actioneaza pe cale olfactiva, fiind discreta pentru om, dar extrem de deranjanta pentru caini si pisici, oferindu-le un miros si gust neobisnuit. Aceasta poate fi utiliz..

REP33: Spray cu aerosoli anti caini si pisici pentru interior (300 ml)

(0)
39.04 lei

DESCRIERE PRODUS:Acest spray, eficient impotriva cainilor si pisicilor, este parfumat si potrivit pentru utilizare in interior. Cainii si pisicile au adesea tendinta de a marca teritoriile deja stabil..

Bros,: Repelent impotriva cartitelor, cainilor si pisicilor, (027)

(0)
28.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Repelentul sub forma de pulbere reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru a tine animalele de companie si cartitele la distanta, datorita mirosului puternic emis. Produsul actio..

REP01: Praf solubil anti pisici si caini (150 gr)

(0)
51.47 lei

DESCRICERE PRODUSPraful Repelent pentru Pisici și Caini - REP 01Praful Rep 01, fabricat de Mondo Verde (Italia), este solutia ideala pentru protejarea zonelor exterioare extinse impotriva animalelor n..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)