Solutii anti caini/pisici

Aceasta categorie este dedicata animalelor de companie capricioase precum: caini si pisici. In general pisicile sunt foarte jucause, prin gazonul recent ingrijit, iar cainii isi fac nevoile pe unde apuca, ptr a-si marca teritoriul. Pentru educarea animalelor de companie va propunem o gama larga de produse ecologice.
Tabel:

Spray anti caini si pisici pentru uz exterior - PR 02

(0)
33.05 lei

Spray-ul impotriva animalelor este un lichid pulverizat, non toxic, care se aplica pe toate suprafetele exterioare care se pot curata.De obicei, cainii si pisicile au tendinta de a marca teritoriile..

Gel impotriva pisicilor si cainilor (750 ml) - REP05

(0)
49.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Gelul anti pisici este rezistent la ploaie si in timp, ideal pentru vaze, ghivece de flori, paturi de flori, rasaduri, gradini etc. Pentru vaze, ghiveche de flori, paturi de f..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Gel pentru indepartare pisici (225 gr)

(0)
42.95 lei

DETALII PRODUS: Gelul eficient impotriva cainilor si pisicilor contine o combinatie de diverse odorizante care sunt eliberate lent si care sunt eficiente pe o perioada mai indelungata. Acest lucru..

Granule pentru indepartare anti pisici, caini (1000 ml) - REP06

(0)
46.14 lei

DESCRIERE PRODUS: Aceste granule anti pisici si caini nu sunt daunatoare pentru plante, gazon si culturi. Granulele impotriva cainilor si pisicilor sunt suficiente pentru a trata aproximativ 50..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pulbere solubila anti animale precum caini/pisici (900 gr) - REP 64

(0)
204.08 lei

DESCRIERE PRODUS: Este o pulbere solubila, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru caini si pisici este foarte deranjanta, ..

Spray cu aerosoli anti caini, pisici pentru interior (300 ml) - REP33

(0)
39.04 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest spray contra cainilor si pisicilor este parfumat numai bun de folosit pentru interior. De obicei, cainii si pisicile au tendinta de a marca teritoriile deja marcate de ele s..

Repelent impotriva cartitelor, cainilor si pisicilor, Bros, 450ml. (027)

(0)
28.00 lei

Produsul se regaseste sub forma de pulbere, confera protectie naturala si siguranta in utilizare, respingandu-se  astfel animalele de companie si cartitele datorita mirosului puternic emana..

Praf solubil anti pisici si caini (150 gr) - REP01

(0)
51.47 lei

DESCRIERE PRODUS Praful contra pisicilor si cainilor este recomandata pentru folosirea in aer liber si zone mari. Praful diluat cu apa se poate aplica cu sisteme de pulverizare, cu atomizor pulver..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)