Anti capuse

Capusele populeaza suprafata corpului si majoritatea se regasesc pe tegumentele mamiferelor, in blana lor sau pe pielea oamenilor. Capusele apar primavara si vara si reprezinta principalul vector al bolii Lyme. Combaterea capuselor se realizeaza cu ajutorul insecticidelor sau a ultrasunetelor.
Tabel:

Helpic (100 ml): Spray protectie impotriva capuselor cu substante pe baza naturala

(0)
29.97 lei

HELPIC SPRAY - PROTECȚIE EFICIENTĂ CONTRA CAPUSELORAPLICARE ȘI PROTECȚIE:Helpic Spray contra capuselor asigură protecție eficientă împotriva insectelor timp de până la 6 ore. În cazul activităților pr..

Insektum FORTE (1L): insecticid ecologic impotriva capuselor

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE:Insektum FORTE ofera o combatere eficienta a insectelor prin dubla sa actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa remarcabila derivă din faptul ca substanta activa formeaza particul..

Pertox 8 FORTE (1L): Solutie insecticid de contact anti capuse

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa.-pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa;-pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie i..

Cypertox FORTE (1L) - insecticid de contact anti capuse

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALPRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu suc..

Exit Forte Gel - Insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Penseta impotriva capuselor

(0)
36.76 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul anti capuse este soluția radicală pentru eliminarea acestor paraziți de pe tegumente și de pe animalele de companie. Cu o eficacitate remarcabilă, chiar și în cazul capuselor..

Vaco: Set pentru indepartarea capuselor, 2 in 1 pulverizator si penseta

(0)
21.00 lei

DESCRIEREProdusul special conceput pentru îndepărtarea capuselor din corpul uman prin înghețarea completă a acestora reprezintă o soluție eficientă pentru prevenirea bolilor transmise de capuse, cum a..

Bros: Spray lotiune impotriva tantarilor si a capuselor, 100ml. (001)

(0)
21.71 lei

LOTIUNE BROS - PROTECȚIE AVANSATĂ ÎMPOTRIVA ÎNTEPĂTURILORDESCRIERE:Lotiunea Bros este alegerea ideală în lupta împotriva țânțarilor, căpușelor și altor insecte care provoacă înțepături neplăcute. Cu c..

INSEKTUM FORTE 5L ,Pestmaster - Insecticid profesional

(0)
449.00 lei

PESTMASTER INSEKTUM FORTE - Insecticid Universal Profesional pentru Combaterea Rapida a Insectelor Daunatoare, cu Remanenta Indelungata de 90 de Zile! Descopera eficacitatea si puterea lui INSE..

Aptanex 1L -Insecticid concentrat cu spectru larg de actiune

(0)
98.00 lei

Aptanex FORTE - Insecticid Concentrat Profesional -Eficient in combaterea insectelor zburatoare si taratoare pentru utilizatorii profesionisti. Aptanex FORTE este un insecticid concentrat cu o g..

Bros Max Spray impotriva tantarilor si capuselor, protectie piele 90ml. (208)

(0)
19.00 lei

MAX SPRAY - PROTECȚIE AVANSATĂ ÎMPOTRIVA ÎNTEPĂTURILORDESCRIERE: Max Spray este partenerul perfect în lupta împotriva țânțarilor și capuselor, oferind o soluție eficientă de prevenție. În cazul unui ..

Aptanex 5L- Insecticid concentrat impotriva mustelor, tantarilor, viespilor

(0)
449.00 lei

Descriere: Aptanex reprezinta un insecticid concentrat preferat de profesionisti in combaterea insectelor zburatoare si taratoare, inclusiv muste, viespi, tantari, molii, furnici, paianjeni, gan..

Trakil FORTE 1L - Insecticid universal concentrat

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS     Trakil FORTE este un insecticid concentrat destinat utilizatorilor diversificati din sectorul de igiena si sanatate publica, oferind o eficacitate remarcabila impot..

Trakil FORTE, 5l - Insecticid universal, concentrat

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUS     Trakil FORTE reprezinta un insecticid concentrat destinat unei largi game de utilizatori din sectorul igienei si sanatatii publice. Potrivit pentru diverse locatii ..

REVOTOX 1L - insecticid profesional anti gandaci

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Revotox, insecticid concentrat, reprezinta alegerea preferata a utilizatorilor profesionisti in lupta impotriva insectelor taratoare, precum purici, plosnite, acarieni si..

REVOTOX 5L - insecticid profesional impotriva gandacilor

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUSE          Revotox, un insecticid concentrat, se afla in topul preferintelor utilizatorilor profesionisti datorita eficacitatii sale in lupta impotriva insecte..

BioTotal 10EC FORTE 1L - Insecticid profesional emulsionabil

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS    BIOTOTAL 10EC FORTE este insecticidul profesional concentrat emulsionabil pe care il cautati, disponibil in formatul practic de 1 litru. Fiecare 100 de grame de produs co..

BioTotal 10EC FORTE - Insecticid profesional universal - 50 ml

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS        Descoperiti eficacitatea maxima in combaterea insectelor cu BIOTOTAL 10EC FORTE, insecticidul profesional concentrat emulsionabil disponibil intr-un format ..

BioTotal 10EC FORTE, 100 ml - Insecticid universal

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUSMod de actiune avansat:    Biototal 10EC FORTE este un insecticid profesional cu efect de soc, conceput pentru profilaxia sanitar-umana. Cu un spectru larg de actiune insecti..

TOX 300 FORTE, 1L - insecticid concentrat universal

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Tox 300 FORTE este un insecticid sub forma de emulsie concentrata de culoare alba, recunoscut pentru raza sa extinsa de actiune si eficacitatea in combaterea diversilor d..

TOX 300 FORTE, 5 L - insecticid concentrat universal pentru insectele taratoare si zburatoare

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Tox 300 FORTE reprezinta un insecticid puternic, sub forma de emulsie concentrata de culoare alba, cu o actiune extinsa impotriva diversilor daunatori precum puricii, gan..

Pestmaster: Perfect Killer FORTE 1 L- Insecticid pentru uz caznic

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUSDaunatorii tinta pentru acest produs sunt gandacul rosu de bucatarie, gandacul american (gandac de canalizare), purici, plosnite, capuse, muste, tantari, molii, si furnici.Forma de Con..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pestmaster: Perfect Killer FORTE, 5L- Insecticid profesional pentru uz caznic

(0)
449.00 lei

 DESCRIERE PRODUSDaunatori Vizati:Gandacul rosu de bucatarie, gandacul american (gandac de canalizare), purici, plosnite, capuse, muste, tantari, molii, furnici.Forma de Conditionare:Emulsie conc..

Exit 25 FORTE 1 L - Insecticid profesional, cu combatere rapida

(0)
98.00 lei

Exit 25 FORTE 1l - Insecticid Concentrat EmulsionabilDescriere Produs:Exit 25 FORTE 1l este un insecticid concentrat sub forma de emulsie alb-galbuie, cu o formula puternica si un spectru larg de acti..

Exit 25 FORTE, 5 L - Insecticid profesional cu efect de soc

(0)
449.00 lei

 DESCRIERE PRODUS   Exit 25 FORTE 5l este un insecticid de inalta performanta, prezentat sub forma unei emulsii alb-galbui, special formulat pentru combaterea rapida si persistenta a un..

TYVAL FORTE, 1 L - insecticid universal concentrat

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Tyval FORTE este un insecticid universal concentrat emulsionabil cu remanenta de 90 de zile, dezvoltat pentru a combate eficient insectele, acarienii si alte artropode. Cu o eficacita..

TYVAL FORTE 5 L- solutie pentru dezinsectie profesionala

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Insecticidul universal Tyval FORTE reprezinta o solutie concentrata emulsionabila cu o remanenta remarcabila de 90 de zile, fiind dezvoltat pentru combaterea eficienta a ..

Dacprid 1L - Insecticid profesional concentrat

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUSDacprid reprezinta o emulsie concentrata de tip insecticid, cu eficacitate sporita in eliminarea insectelor cauzatoare de discomfort. Acest produs ofera un spectru larg de actiune impo..

DACPRID 5L - insecticid universal anti INSECTE

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUS  Dacprid reprezinta o emulsie concentrata de tip insecticid, extrem de eficienta in eliminarea insectelor ce pot cauza disconfort. Cu un spectru larg de actiune si remanenta de p..

RTox Forte 1 L- Insecticid universal, CONCENTRAT

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS   RTox Forte este un insecticid universal concentrat, special conceput pentru profilaxia sanitar-umana, oferind un spectru larg de actiune insecticida si un efect rapid pent..

Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)