Anti capuse

Capusele populeaza suprafata corpului si majoritatea se regasesc pe tegumentele mamiferelor, in blana lor sau pe pielea oamenilor. Capusele apar primavara si vara si reprezinta principalul vector al bolii Lyme. Combaterea capuselor se realizeaza cu ajutorul insecticidelor sau a ultrasunetelor.
Tabel:

Dezinsectie impotriva capuselor cu insecticidul ecologic - Insektum (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul in..

Penseta anti capuse

(0)
36.76 lei

 DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti capuse indeparteaza radical capusele de pe tegumente, de pe animale de casa, ofera o eficacitate deosebita, chiar daca  capusele sunt pline de sa..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Sanitox 21 CE 1L - Insecticid universal destinat profilaxiei sanitar - umane

(0)
86.00 lei

MOD DE UTILIZARE:IDEAL PENTRU -  gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc. Insecticidul Sanitox 21CE se utilizeaza dilu..

Scapa de capuse cu insecticiul de contact - Cypertox (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Solutia Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa aceast..

Solutie insecticid de contact si ingestie anti capuse - Pertox 8 (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 m..

Spray protectie impotriva capuselor cu substante pe baza naturala - Helpic (100 ml)

(0)
29.97 lei

APLICARE: Helpic Spray impotriva capuselor asigura protectie impotriva insectelor pana la 6 ore. In cazul activitatii indelungate pe un teren unde exista pericolul de a gasi capuse se recomanda o ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)