Ingrasaminte si fertilizanti

Ingrasamintele sunt substante organice sau minerale, obtinute natural sau artificial, folosite in agricultura pentru fertilizarea solului. Aceste ingrasaminte hranesc plante si ii furnizeaza acesteia elemente pentru dezvoltare precum: azot, calciu, fosfor, potasiu.
Tabel:

BIOPON - Elixir DUO Regenerare Orhidee 35 ml

(0)
6.00 lei

BIOPON - Elixir DUO Regenerare Orhidee asigura cresterea armonioasa a orhideelor si inflorirea bogata a acestora, fiind recomandat in special pentru orhideele care sufera de diverse probleme, precum: ..

BIOPON - Elixir DUO Universal 35 ml

(0)
6.00 lei

Biopon Elixir Duo Universal este un preparat bicomponent utilizat pentru revitalizarea tuturor tipurilor de plante ornamentale. Este perfect pentru florile din interior sau de pe balcon, care sufera d..

BIOPON albastru ingrasamant colorare pentru hortensie, 200 g

(0)
15.00 lei

Este un fertilizant specializat pentru hortensii care garanteaza colorarea florilor in albastru. Continutul crescut de sulf faciliteaza mentinerea pH-ului acid al solului, necesar plantelor pentru a a..

Biopon BioHumus natural orhidee 0.5l

(0)
11.00 lei

Biohumus natural orhidee de la Biopon este un fertilizant organic, natural 100%, care aduce imbunatatiri solului si il imbogateste cu substante nutritive. Ingrasamantul este produs din vermicompost si..

BIOPON compost 1 kg

(0)
25.00 lei

Biopon Compost este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii. Se prezinta sub forma unei substante inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta pamantului. Este un fe..

BIOPON ingras palmieri, yucca and dracaena 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru palmieri, yucca si dracaena este un fertilizant ce confera plantelor un verde luxuriant si stimuleaza cresterea acestora. Yuka, palmierul si dracena necesita un ingrasamant si o ingrijir..

BIOPON ingrasamant conifere anti-ingalbenire ace 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru conifere anti-ingalbenire ace este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot ce il contine Biopon, asigura culoarea sanatoasa ..

BIOPON ingrasamant de toamna pentru conifere 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant de toamna pentru conifere, este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot, pe care produsul il contine, asigura culoarea ..

BIOPON ingrasamant de toamna pentru gazon 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant de toamna pentru gazon, este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia speciala a fertilizantului stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Instructiuni de utilizare:Este foart..

BIOPON ingrasamant de toamna universal 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon de toamna universal, este un fertilizant recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia speciala, Biopon, stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Instructiuni de ..

BIOPON ingrasamant gazon anti-ingalbenire 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru gazon anti-ingalbenire este un ingrasamant complex pentru intretinerea gazonului ce are dublu efect: fertilizare si impiedicare ingalbenire. Are o longevitate de 2-3 luni. Instructiuni d..

BIOPON ingrasamant gazon cu buruieni control 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru gazon cu buruieni control este un fertilizant special pentru a controla buruienile aparute in mod daunator pe gazon.Ingrasamant complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertili..

BIOPON ingrasamant gazon cu buruieni control 3 kg

(0)
49.70 lei

Biopon pentru gazon cu buruieni control este un ingrasamant complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertilizare si combatere buruieni dicotiledonate (buruieni cu frunza lata). Acest produs ..

BIOPON ingrasamant gazon cu muschi control 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru gazon cu muschi control este un preparat cu efect de fertilizare cu un continut de azot si fier, componente importante pentru coloritul saturat al gazonului. Prin actiunea sa usuca musch..

BIOPON ingrasamant gazon cu muschi control 10 kg

(0)
119.00 lei

Biopon pentru gazon cu muschi control este un preparat cu efect de fertilizare cu un continut de azot si fier, componente importante pentru coloritul saturat al gazonului. Prin actiunea sa usuca musch..

BIOPON ingrasamant gazon cu muschi control 3 kg

(0)
49.70 lei

Biopon pentru gazon cu muschi control este un preparat cu efect de fertilizare cu un continut de azot si fier, componente importante pentru coloritul saturat al gazonului. Prin actiunea sa usuca musch..

BIOPON ingrasamant gel pentru muscate 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru muscate este un fertilizant mineral inovator si de o eficitienta exeptionala pentru toate tipurile de muscate. Ingrasamantul satisface integral necesarul de elemente nutritive al ace..

BIOPON ingrasamant gel pentru trandafiri 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru trandafiri este un fertilizant mineral inovator si de o eficienta exceptionala, pentru toate tipurile de trandafiri. Ingrasamantul satisface in intregime necesarul de elemnte nutriti..

BIOPON ingrasamant hydrangea 1 kg (hortensia)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru hydrangea (hortensia) este un fertilizant multi-mineral pentru hortensii. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta si stimuleaza cresterea echilibrata. Ingras..

Biopon ingrasamant lichid pentru gazon, 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant lichid pentru gazon este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.Instructiuni de utilizare:Fertilizantul se foloseste foa..

BIOPON ingrasamant muscate sticks 30 pcs

(0)
9.00 lei

Biopon pentru muscate sticks este un ingrasamant ce stimuleaza muscatele timp de 3 luni. Fertilizantul se dizolva complet si poate fi utilizat pentru toate tipurile de muscate. Cantitatea optima de fo..

BIOPON ingrasamant orhidee sticks 10 pcs

(0)
9.00 lei

Biopon Ingrasamant orhidee sticks este un produs usor de utilizat, ce ofera plantei protectie impotriva insectelor si asigura o nutritie optima. Pe fiecare pachet este precizat numarul de betisoare ne..

BIOPON ingrasamant pelargonii 0,5 l (422 specii muscata)

(0)
15.00 lei

Biopon pentru pelargonii (muscata, 422 specii) este un fertilizant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot prelungeste perioada de actionare si astfel nu trebuie sa pune..

BIOPON ingrasamant pelargonii 1 l (422 specii muscata)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru pelargonii (inlcude muscata, 422)  este un fertilizant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot sub forma amidica prelungeste perioada de actionare si ..

BIOPON ingrasamant pentru afine 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru afine este un fertilizant organo-mineral compus din mai multe componente ce ajta nutritiv plantele. Compozitia unica a ingrasamantului da afinilor elemente nutritive necesare intr-un rap..

BIOPON ingrasamant pentru begonii 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru begonii este un fertilizant multi-mineral pentru begonii. Compozitia sa atent echilibrata asigura o crestere intensiva. Fosforul continut extinde perioada de inflorescenta si stimuleaza ..

BIOPON ingrasamant pentru bonsai 0,5 l

(0)
19.00 lei

BIOPON pentru bonsai este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de bonsai. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a plantei. Acest produs, dedicat bonsailor imbunatateste a..

BIOPON ingrasamant pentru cactusi 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru cactusi este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de cactusi. Cantitatea optima de azot asigura verdele luxuriant al frunzelor, iar ingredientele special selectate stimulea..

BIOPON ingrasamant pentru capsuni si fragi 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru capsuni si fragi este un fertilizant granulat compus din mai multe elemente minerale. Ingrasamantul este indicat pentru capsuni si fragi in cultura de pamant. Continutul de azot bine ale..

BIOPON ingrasamant pentru conifere 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru conifere este un fertilizant multi-mineral fabricat in special pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a acelor. Biopon ingras..

Afişare 1 - 30 din 87 (3 pagini)