Raticide soareci

Raticidele sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc pentru distrugerea si combaterea soarecilor si altor rozatoare din mediul urban si rural. Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci).
Tabel:

Momeala raticida bricheta contra soarecilor (1kg) - MasterRat Pellets

(0)
29.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de soareci ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in compozit..

Momeala raticida bricheta contra soarecilor (350gr) - MasterRat Pellets

(0)
12.58 lei

 DESCRIERE PRODUS: MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de soareci ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in compozitie substa..

Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)

(0)
15.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Soarecii si sobolanii vor fi distrusi de  aceasta momeala raticida, cu aroma de cirese. In cateva zile de la inghitirea produsului rozatoarele vor muri din cauza hemorag..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala ..

Momeala raticida Difenacoum (125 gr)

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Amia elimina toate speciile de rozatoare (sobolani, soareci). Imediat ce rozatoarele inghit momeala, daunatori vor muri prin hemoragie interna, in curs de catev..

Momeala raticida grau contra soarecilor (1kg) - MasterRat

(0)
24.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de soareci. Momeala are in compozitie substante atractante, care ii de..

Momeala raticida grau contra soarecilor (375gr) - MasterRat

(0)
12.58 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de soareci. Momeala are in compozitie substante atractante, care ii determina p..

Momeala raticida pasta Protect (250 gr)

(0)
14.40 lei

DESCRIERE: Momeala de la Protect se prezinta sub formula noua de pasta, are un gust foarte placut de catre soareci si sobolani, contine o substanta activa moderna cu efect anticoagulant, pe baz..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.46 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobola..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Nocurat

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Nocurat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rodexion

(0)
6.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul n..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rubis

(0)
6.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)