Raticide soareci

Raticidele sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc pentru distrugerea si combaterea soarecilor si altor rozatoare din mediul urban si rural. Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci).
Tabel:

Gel antisoareci (200gr) - Kilrat

(0)
13.13 lei

DESCRIERE PRODUS: Raticid sub forma de gel cu o compozitie speciala, care mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre soareci. Dozarea este extrem de usoara si se poate folo..

Momeala anti soareci sub forma de boabe cerealiere (500 gr) - Rodentox

(0)
12.82 lei

DESCRIERE PRODUS: Sfatul specialistilor este urmatorul: mai bine preveniti decat sa tratati zonele infestate cu soareci si sobolani! Momeala sub forma de boabe cerealiere se foloseste pentru co..

Momeala raticida bricheta contra soarecilor (10kg) - MasterRat Pellets

(0)
264.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala MasterRat Pellets lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in compozitie substante atr..

Momeala raticida bricheta contra soarecilor (1kg) - MasterRat Pellets

(0)
29.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de soareci ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in compozit..

Momeala raticida bricheta contra soarecilor (350gr) - MasterRat Pellets

(0)
12.58 lei

 DESCRIERE PRODUS: MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de soareci ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in compozitie substa..

Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)

(0)
15.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Soarecii si sobolanii vor fi distrusi de  aceasta momeala raticida, cu aroma de cirese. In cateva zile de la inghitirea produsului rozatoarele vor muri din cauza hemorag..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala ..

Momeala raticida contra rozatoarelor (25kg) - Rodexion Micropelete

(0)
499.95 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Ratic..

Momeala raticida contra rozatoarelor (400gr) - Rodexion Micropelete

(0)
13.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Raticidul Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeal..

Momeala raticida Difenacoum (125 gr)

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Amia elimina toate speciile de rozatoare (sobolani, soareci). Imediat ce rozatoarele inghit momeala, daunatori vor muri prin hemoragie interna, in curs de catev..

Momeala raticida grau contra soarecilor (10kg) - MasterRat

(0)
199.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Raticidul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atractante, care ii dete..

Momeala raticida grau contra soarecilor (1kg) - MasterRat

(0)
24.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de soareci. Momeala are in compozitie substante atractante, care ii de..

Afişare 1 - 12 din 68 (6 pagini)