Raticide soareci

Raticidele sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc pentru distrugerea si combaterea soarecilor si altor rozatoare din mediul urban si rural. Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci).
Tabel:

Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)

(0)
15.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Soarecii si sobolanii vor fi distrusi de  aceasta momeala raticida, cu aroma de cirese. In cateva zile de la inghitirea produsului rozatoarele vor muri din cauza hemorag..

Momeala raticida Difenacoum (125 gr)

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Amia elimina toate speciile de rozatoare (sobolani, soareci). Imediat ce rozatoarele inghit momeala, daunatori vor muri prin hemoragie interna, in curs de catev..

Momeala raticida grau contra soarecilor (1kg) - MasterRat

(0)
24.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de soareci. Momeala are in compozitie substante atractante, care ii de..

Momeala raticida grau contra soarecilor (375gr) - MasterRat

(0)
12.58 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de soareci. Momeala are in compozitie substante atractante, care ii determina p..

Momeala raticida pasta Protect (250 gr)

(0)
14.40 lei

DESCRIERE: Momeala de la Protect se prezinta sub formula noua de pasta, are un gust foarte placut de catre soareci si sobolani, contine o substanta activa moderna cu efect anticoagulant, pe baz..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.46 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobola..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rodexion

(0)
6.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul n..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
7.65 lei

 DESCRIERE PRODUS: Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanu..

Parafina raticida contra soarecilor (1kg) - MasterRat

(0)
57.98 lei

DESCRIERE PRODUS:Raticidul MasterRat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile sobolani intalnite in gospadariile ob..

Parafina raticida contra soarecilor (200gr) - MasterRat

(0)
9.98 lei

 DESCRIERE PRODUS: MasterRat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile soareci intalnite in gospadarii..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Jade este pasta raticida de culoare verde, utilizata impotriva rozatoarelor, cu efect letal intarziat (pentru ca rozatorul afectat de raticid, sa nu alarmeze restul coloniei, astf..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rubis

(0)
5.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), momeala nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobol..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Nocurat Raticid este o momeala, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compozitie sp..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul br..

Pasta raticida de culoare rosie contra soarecilor (100gr) - MasterRat

(0)
5.97 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat este o pasta raticida de culoare rosie, ce combate cu eficienta sporita speciile de soareci. Produsul are la baza o compozitie speciala care face posibila distrugerea ..

Pasta raticida de culoare rosie contra soarecilor (1kg) - MasterRat

(0)
45.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este o pasta raticida de culoare rosie, ce combate cu eficienta sporita speciile de soareci. Momeala are la baza o compozitie speciala care face posibila distru..

Pasta raticida de culoare rosie contra soarecilor (200gr) - MasterRat

(0)
7.73 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala MasterRat este o pasta raticida de culoare rosie, ce combate cu eficienta sporita speciile de soareci. Produsul are la baza o compozitie speciala care face posibila distr..

Pasta raticida de culoare verde contra soarecilor (1kg) - MasterRat

(0)
45.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala MasterRat este o pasta raticida anti sobolani ce are la baza o compozitie speciala care face posibila distrugerea sigura a acestora. Otrava pentru soareci contine o subs..

Pasta raticida de culoare verde contra soarecilor (200gr) - MasterRat

(0)
7.73 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat este o pasta raticida anti soareci ce are la baza o compozitie speciala care face posibila distrugerea sigura a acestora. Otrava pentru soareci contine o substanta ext..

Pasta raticida impotriva rozatoarelor - Muribrom - 150 gr

(0)
11.99 lei

Raticid-ul Muribrom 150 gr., este un produs impotriva rozatoarelor, cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.C..

Protect Baton cerat (4x50gr)

(0)
11.69 lei

DESCRIERE: Produsul raticid de la Protect este sub forma de baton cerat, se utilizeaza pentru eliminarea rozatoarelor.Batonul are in continut Bitrex. APLICABILITATE: sistemul de canalizare, d..

Raticid MURIBROM 200+50g

(0)
10.70 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare.Cum se utilizeaza:Amplasati momeliile in apropierea ..

Raticid MURIBROM 400+100g

(0)
21.41 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus. Cum se utilizeaza:Am..

Raticid otrava pentru rozatoare - Muribrom - 3kg

(0)
149.44 lei

Raticidul otrava Muribrom, creat special pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Mod de util..

Raticid pentru rozatoare (soareci, sobolani) - Muribrom - 1kg

(0)
52.16 lei

MURIBROM este un raticid/otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Mod de utilizare:Amp..

Spray pentru indepartarea mirosului de soareci (500 ml) - Z101

(0)
54.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul anti-rozatoare se utilizeaza numai atunci cand compartimentul motorului este curatat. Se pulverizeaza cu spray anti-miros in interiorul compartimentului motorului, in..

Spray repellent auto concentrat anti soareci (500 ml) - Z100

(0)
66.71 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul repelent este ambalat intr-un flacon cu pompa si este extrem de eficient impotriva rozatoarelor precum soareci si sobolani. Alunga eficient rozatoarele din compartim..

Momeala rodenticida proaspata gata de folosit - MURIBROM - 15 kg

(0)
664.02 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Cum se utilizeaza:Amplas..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.26 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala ..

Afişare 1 - 30 din 45 (2 pagini)