Raticide soareci

Raticidele sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc pentru distrugerea si combaterea soarecilor si altor rozatoare din mediul urban si rural. Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci).
Tabel:

Bayer: Racumin Foam - spuma anti rozatoare

(0)
130.00 lei

 Raticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilor in zonele sensibile, precum depozite, fabrici si spitale.Substante active: Coumatetralil 4g/kgFormulare: spumaDAUNATORI VIZATI:Soarecele de ca..

Jade, 200 gr - Parafina raticida contra rozatoarelor

(0)
7.65 lei

DESCRIERE PRODUS:Jade, prezentat sub forma de baton cerat (parafina), este solutia eficienta si practica pentru combaterea rozatoarelor, cum ar fi sobolanul negru, sobolanul brun si soarecele de casa...

Muribrom - 3kg: Raticid pentru rozatoare

(0)
149.44 lei

Raticidul Muribrom este otrava special creata pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor mentionate.Mod de Utili..

MURIBROM 200+50g : Raticid pentru rozatoare

(0)
18.21 lei

Cum se utilizeaza:   Amplasati momeliile in apropierea vizuinelor si a zonelor de tranzit ale rozatoarelor, ferite de umezeala, caldura si departe de accesul animalelor domestice si al c..

Muribrom Pasta Raticida-500 gr

(0)
13.44 lei

Muribrom Pasta Raticida-500 grIngrediente Active:Bromadiolona: Anticoagulant de a doua generatie, ce interfereaza cu coagularea sangelui la rozatoare. Prin consumul regulat al pastei Muribrom, b..

Nocurat (200 gr): Parafina impotriva rozatoarelor

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS:Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Nocurat, 200 gr: Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS:Nocurat Raticid reprezinta o momela sub forma unei paste albastre, eficienta impotriva rozatoarelor precum sobolanii, soarecii si cei de camp, din diverse specii. Formulata cu Difenac..

Z100 - Spray repellent auto concentrat anti soareci (500 ml)

(0)
66.71 lei

DESCRIERE PRODUS:Spray-ul repelent este ambalat intr-un flacon cu pompa și este extrem de eficient împotriva rozatoarelor precum șoareci și șobolani. Alungă eficient rozatoarele din compartimentul mot..

AMIA: Difenacoum (125 gr): Momeala raticida impotriva rozatoarelor

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS:Amia Momeala Raticida Difenacoum este solutia eficienta si rapida pentru eliminarea tuturor speciilor de rozatoare, inclusiv sobolani si soareci. Formula sa inovatoare actioneaza in m..

Bromadiolon (150 gr): Momeala raticida anti rozatoare

(0)
15.47 lei

   Aceasta momela raticida cu aroma delicata de cirese se dovedeste a fi solutia eficienta pentru eradicarea soarecilor si sobolanilor. Odata ce rozatoarele au consumat produsul, vor experim..

Jade, 100 gr- Pasta anti rozatoare

(0)
4.46 lei

Descriere:Momeala Jade sub forma de pasta verde reprezinta solutia ideala pentru controlul rozatoarelor, fiind eficienta impotriva soarecilor si sobolanilor atat in interiorul, cat si in exteriorul cl..

Jade, 150gr - Parafina (Baton Cerat) anti rozatoare

(0)
6.05 lei

Momeala Jade sub forma de baton/bloc cerat, gata de utilizareDescriere:Momeala Jade se prezintă sub forma unui baton/bloc cerat, pregătit pentru utilizare imediată.Mod de utilizare:Se aplică direct, a..

Muribrom - 150 gr: Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
11.99 lei

   Raticid-ul Muribrom 150 gr. este o solutie rapida si eficienta impotriva rozatoarelor, actionand cu eficacitate asupra soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare de dimensiuni similare.Mo..

Muribrom - 1kg: Raticid pentru rozatoare (soareci, sobolani)

(0)
52.16 lei

MURIBROM: Raticid eficient impotriva rozatoarelorMURIBROM este un raticid/otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de ..

MURIBROM 400+100g: Raticid impotriva rozatoarelor

(0)
29.27 lei

Raticidul MURIBROM este o otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor mentionate.Mod de Utilizare:Plasati ..

Rodexion, 100 gr: Parafina/ Baton Cerat anti rozatoare

(0)
6.46 lei

Momeala Rodexion sub forma de baton cerat 100grDESCRIERE:   Rodexion parafina/baton cerat este o momeala pe baza de bromadiolona, ideala pentru combaterea soarecilor si sobolanilor. Versatil..

Rubis, 100 gr: Pasta Rosie impotriva rozatoarelor

(0)
5.99 lei

Rubis Momeala Raticida Sub Forma de Pasta Rosie, Gata de UtilizareDESCRIERE:Rubis momeala raticida este solutia ideala pentru controlul rozatoarelor, inclusiv soareci si sobolani. Este potrivita pentr..

Rubis, 150 gr - Parafina (Baton Cerat) impotriva rozatoarelor

(0)
6.28 lei

Rubis - Momeala Raticida Gata de Utilizare, Sub Forma de Baton/Bloc CeratDESCRIERE:Rubis este o momeala raticida sub forma de baton cerat, conceputa pentru combaterea eficienta a rozatoarelor, inclusi..

Rubis: Pasta raticida impotriva rozatoarelor (200gr)

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS:   Rubis, sub forma de pasta rosie, este un produs gata de utilizare imediata, conceput eficient impotriva speciilor de rozatoare precum sobolanul negru, sobolanul brun si s..

Z101 (500ml) - Spray pentru indepartarea mirosului de soareci

(0)
54.97 lei

DESCRIERE PRODUS:   Spray-ul anti-rozatoare este recomandat a fi utilizat numai dupa curatarea compartimentului motorului. Se pulverizeaza cu spray anti-miros in interiorul compartimentului ..

Zagor - Pasta Mov, 100gr anti rozatoare

(0)
5.99 lei

Zagor Momeala Raticidă - Pasta Mov Gata de UtilizareDESCRIERE:Zagor reprezintă o momeală raticidă sub forma de pasta mov, pregatita pentru a controla eficient rozatoarele, inclusiv soareci si sobolani..

MURIBROM - 15 kg: Momeala rodenticida, proaspata, gata de folosit

(0)
664.02 lei

    Raticid-ul MURIBROM, cu formula sa eficientă bazata pe substanta anticoagulanta Brodifacoum, se dovedeste a fi o solutie rapida si eficienta impotriva rozatoarelor, inclusiv soarecilor s..

Rubis, 200 gr: Parafina raticida impotriva rozatoarelor

(0)
11.96 lei

DESCRIERE PRODUS:Momeala Rubis se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul..

Zagor (200 gr): Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS:  Momeala raticida Zagor, sub forma de pasta mov, reprezinta o solutie eficienta impotriva soarecilor si sobolanilor. Formula sa speciala, bazata pe Brodifacoum, asigura eliminar..

Jade, 200 gr: Pasta raticida contra rozatoarelor

(0)
8.89 lei

 Produsul Jade reprezinta o solutie eficienta in combaterea rozatoarelor, sub forma unei paste raticide de culoare verde, cu un efect letal intarziat. Acest aspect crucial asigura faptul ca rozat..

Rodexion (200 gr): Parafina raticida anti rozatoare

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Parafina Rodexion este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Rodexion Micropelete, 200 gr - Momeala raticida contra rozatoarelor

(0)
6.26 lei

DESCRIERE PRODUS:Momeala Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, fiind destinata utilizarii in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Ac..

Rodexion, 200 gr: Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
8.96 lei

DESCRIERE PRODUS:    Rodexion, sub forma de pasta, este un produs eficient impotriva speciilor de rozatoare precum soarecii, sobolanii si soarecii de camp. Momeala nu necesita preparare, fii..

Bros: Pasta raticida impotriva rozatoarelor, 100gr (051)

(0)
13.99 lei

    Pasta raticida BROS impotriva rozatoarelor 100 gr are o forma extrem de atractiva pentru rozatoare: momeala proaspata este moale si umeda, ceea ce o face sa arate ca alimentele proaspete..

Bros: Pelete raticid impotriva soarecilor, sobolanilor 140gr. (1632)

(0)
12.70 lei

DescriereAceasta momeala este atragatoare pentru rozatoare lucru datorat dimensiunii acesteia cat si a duritatii granulelor, precum si aromei ce atrage rozatoarele ca un magnet.Mod de utilizare:Pentru..

Afişare 1 - 30 din 31 (2 pagini)