Raticide soareci

Raticidele sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc pentru distrugerea si combaterea soarecilor si altor rozatoare din mediul urban si rural. Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci).
Tabel:

Momeala raticida Bromadiolon (150 gr)

(0)
15.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Soarecii si sobolanii vor fi distrusi de  aceasta momeala raticida, cu aroma de cirese. In cateva zile de la inghitirea produsului rozatoarele vor muri din cauza hemorag..

Momeala raticida Difenacoum (125 gr)

(0)
14.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Amia elimina toate speciile de rozatoare (sobolani, soareci). Imediat ce rozatoarele inghit momeala, daunatori vor muri prin hemoragie interna, in curs de catev..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
7.65 lei

 DESCRIERE PRODUS: Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanu..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Nocurat Raticid este o momeala, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compozitie sp..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul br..

Pasta raticida impotriva rozatoarelor - Muribrom - 150 gr

(0)
11.99 lei

Raticid-ul Muribrom 150 gr., este un produs impotriva rozatoarelor, cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.C..

Raticid MURIBROM 200+50g

(0)
10.70 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare.Cum se utilizeaza:Amplasati momeliile in apropierea ..

Raticid MURIBROM 400+100g

(0)
21.41 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus. Cum se utilizeaza:Am..

Raticid otrava pentru rozatoare - Muribrom - 3kg

(0)
149.44 lei

Raticidul otrava Muribrom, creat special pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Mod de util..

Raticid pentru rozatoare (soareci, sobolani) - Muribrom - 1kg

(0)
52.16 lei

MURIBROM este un raticid/otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Mod de utilizare:Amp..

Spray pentru indepartarea mirosului de soareci (500 ml) - Z101

(0)
54.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul anti-rozatoare se utilizeaza numai atunci cand compartimentul motorului este curatat. Se pulverizeaza cu spray anti-miros in interiorul compartimentului motorului, in..

Spray repellent auto concentrat anti soareci (500 ml) - Z100

(0)
66.71 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul repelent este ambalat intr-un flacon cu pompa si este extrem de eficient impotriva rozatoarelor precum soareci si sobolani. Alunga eficient rozatoarele din compartim..

Momeala rodenticida proaspata gata de folosit - MURIBROM - 15 kg

(0)
664.02 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Cum se utilizeaza:Amplas..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.26 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de soareci, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Parafina Rodexion este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
11.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, ..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
8.89 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade este pasta raticida de culoare verde, utilizata impotriva rozatoarelor, cu efect letal intarziat (pentru ca rozatorul afectat de raticid, sa nu alarmeze restul..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion

(0)
8.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rodexion, se prezinta sub forma de pasta, momeala nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. soareci, sobolani, soare..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Zagor

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala raticida Zagor este o pasta de culoare mov anti soareci/sobolani, care are la baza o compozitie speciala (Brodifacoum) ce faciliteaza eliminarea sigura a tuturor speciilor..

Bros Pasta raticida impotriva rozatoarelor 100gr. (051)

(0)
13.99 lei

Descriere Pasta raticida BROS impotriva rozatoarelor 100 gr are o forma extrem de atractiva pentru rozatoare: momeala proaspata este moale si umeda, ceea ce o face..

Bros raticid pelete impotriva soareci, sobolani 140gr. (1632)

(0)
12.70 lei

Descriere Aceasta momeala este atragatoare pentru rozatoare lucru datorat dimensiunii acesteia cat si a duritatii granulelor, precum si aromei ce atrage rozatoarel..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Repelent olfactiv granule contra soarecilor (50gr) - RAT RAUS Ambient

(0)
49.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Rat Raus Ambient este o substanta care prin calitatile sale organoleptice, indeparteaza sobolani. Repelentul este creat din granule de lut uscate si impregnate cu un amestec de ul..

Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)