Insecticide

Tratamentele pentru eliminarea viespilor se realizeaza cu ajutorul insecticidelor profesionale. Pentru combaterea unui cuib de viespi, aplicarea insecticidelor trebuie efectuata direct pe cuib, in concentratie maxima, in functie de insecticidul folosit.
Tabel:

Insektum FORTE (1L) - Solutie profesionala impotriva cuiburilor de viespi

(0)
98.00 lei

Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita deriva din faptul ca substanta activa formeaza particule care..

Protect: Spray Aerosol contra viespilor (400 ml)

(0)
18.72 lei

DESCRIERE PRODUS:   Spray-ul anti-viespi este solutia ideala pentru eliminarea cuiburilor de viespi din jurul casei, in mansarda, pe streasina, pe terasa sau in gradina. Cu o utilizare simpl..

Cypertox FORTE 50 ml : Solutie de contact contra viespilor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:    Solutia Cypertox FORTE isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa ..

EVOSECT (1L) - Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS:EVOSECT - Insecticid Universal pentru Protectie AvansataInsecticidul EVOSECT este solutia ideala pentru uz casnic si profesional, oferind protectie extinsa impotriva insectelor. Versa..

Insektum FORTE (50 ml): Insecticid impotriva viespilor

(0)
9.75 lei

 MOD DE ACTIUNE:   Insecticidul Insektum FORTE combat insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita provine din faptul ca substanta a..

Pestmaster: Insektokiller - Insecticid impotriva viespilor (750ml)

(0)
22.34 lei

DESCRIERE PRODUS:    Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect putern..

Eliminarea viespilor si albinelor cu insecticidul Pertox 8 FORTE - (50 ml)

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

Pertox 8 FORTE (1L): Insecticid contra viespilor

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa.insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa;insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de apa..

Cypertox FORTE (1L): Insecticid de contact anti-viespi

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu succes o gama larga de insecte, cum ar fi gandaci, plosni..

BROS: Spray impotriva viespilor, 300ml. (337)

(0)
32.45 lei

PRODUS: Spray Extinctor Anti-ViespiAcest spray extinctor reprezinta solutia eficienta impotriva viespilor si cuiburilor acestora. Datorita formei ergonomice, utilizatorul poate directiona spray-ul cu ..

Super Kill - (500 ml): Spray insecticid anti viespi

(0)
45.99 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Kill prezinta un spray antiviespi extrem de eficient, oferind o actiune imediata si durabila. Acest produs special formulat asigura eliminarea rapida a viespilor din cuiburile s..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Sanitox 21 CE, 1 L - Insecticid universal, concentrat potrivit profilaxiei sanitar umane

(0)
86.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid se luptă eficient cu un spectru larg de insecte, cum ar fi viespile, albinele, gandacii, plosnitele, puricii, mustele, tantarii, molii, capusele, termitele, acarienii..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)