2016

Categoria "Aparate noi 2016" este creata pt. a va aduce la cunostinta ultimele produse intrate in portofoliul siteului www.einsecticide.ro. Suntem mereu in cautarea unor solutii mai moderne si mai eficiente pentru alungarea daunatorilor precum rozatoare, soareci, sobolani, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, plosnite, purici, coropisnite, paianjeni, insecte zburatoare, molii, viespi, tantari, muste.
Tabel:

Gel antigandaci (5gr.) - KAFER GEL

(0)
19.93 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016  DESCRIERE PRODUS: Acest produs se aplica sub forma de "cerculete" mici de 01-02gr. la distante de 2-3 m, cu mai ma..

Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare (1L) - EVOSECT

(0)
98.00 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016 DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Evosect este un produs universal fabricat pentru uz casnic si profesionist, care se poa..

Insecticid rapid impotriva daunatorilor (750ml) - Pestmaster Aquasektum

(0)
22.17 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016 DESCRIERE PRODUS: Acest insecticid se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un miros floral si este creat ..

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata (2.5kg) - STOP ICE-

(0)
16.80 lei

  Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016 DESCRIERE PRODUS: STOP-ICE este un produs ecologic foarte eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statu..

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata (5kg) - STOP ICE-

(0)
31.52 lei

 Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016   DESCRIERE PRODUS: Produs (Stop Ice) ecologic foarte eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statu..

STOP ICE-produs biodegradabil pentru prevenire / combatere gheata (25kg)

(0)
179.97 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016 DESCRIERE PRODUS: Produsul Stop Ice este extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului de zapad..

Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare (150gr.) - Insektum Pulbere

(0)
17.09 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016 DESCRIERE PRODUS: Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice)..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)