2016

Categoria "Aparate noi 2016" este creata pt. a va aduce la cunostinta ultimele produse intrate in portofoliul siteului www.einsecticide.ro. Suntem mereu in cautarea unor solutii mai moderne si mai eficiente pentru alungarea daunatorilor precum rozatoare, soareci, sobolani, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, plosnite, purici, coropisnite, paianjeni, insecte zburatoare, molii, viespi, tantari, muste.
Tabel:

Insecticid EVOSECT, 1 L - pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare

(0)
98.00 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016 DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Evosect este un produs universal fabricat pentru uz casnic si profesionist, care se poa..

KAFER GEL: Noul Kafer gel antigandaci, 5gr

(0)
19.93 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016  DESCRIERE PRODUS: DESCRIERE PRODUS: Gel Insecticid KaferAcest produs revolutionar se aplica sub forma de mici "cercul..

Pestmaster: Aquasektum, 750 ml - Insecticid concentrat anti daunatori

(0)
22.17 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2016Aquasektum de la Pestmaster este un insecticid pregatit pentru folosire, cu un miros floral, creat special pentru uzul gospodaresc..

STOP ICE, 2,5 kg: Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata

(0)
16.80 lei

  Produsul ecologic STOP-ICE, introdus in portofoliul www.einsecticide.ro in 2016, reprezinta o solutie eficienta pentru prevenirea si combaterea inghetului si zapezii de pe drumuri. Cu o formula..

STOP ICE, 25 kg: Produs biodegradabil pentru prevenire si combatere gheata

(0)
179.97 lei

Descriere produs:   Stop Ice, noul produs adaugat in portofoliul www.einsecticide.ro in 2016, reprezinta solutia eficienta pentru prevenirea si combaterea inghetului si a zapezii de pe drumu..

STOP ICE, 5 kg: Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata

(0)
31.52 lei

   Produsul nou introdus in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro in 2016 este "Stop Ice," un produs ecologic extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si a stratului de ..

Insektum Pulbere (150gr) - Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare

(0)
17.09 lei

DESCRIERE PRODUS:Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice), sub forma de praf de culoare alba.Insecticidul Insektum pulbere actionea..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)