2012

Categoria "Aparate noi 2012" este creata pt. a va aduce la cunostinta ultimele produse intrate in portofoliul siteului www.einsecticide.ro. Suntem mereu in cautarea unor solutii mai moderne si mai eficiente pentru alungarea daunatorilor precum rozatoare, soareci, sobolani, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, plosnite, purici, coropisnite, paianjeni, insecte zburatoare, molii, viespi, tantari, muste.
Tabel:

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid concentrat anti insecte

(0)
9.75 lei

Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune de soc, dezvoltat pentru a combate un spectru larg de insecte precum gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarien..

Insektum FORTE (100 ml) - Anti Gandaci De Bucatarie Si Alte Insecte

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insektum FORTE se impune ca soluția ideală în combaterea insectelor taratoare și zburatoare prin acțiunea sa de contact și ingestie. Eficacitatea sa remarcabilă provine din faptul că ..

Insektum FORTE , 1L: Solutie contra insectelor

(0)
98.00 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2012 MOD DE ACTIUNE:Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingest..

Pestmaster:Pest Repeller AG230 - dispozitiv cu unde electromagnetice anti soareci

(0)
58.63 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul Pest Reject AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, creand un camp electromagnetic care va ..

Cypertox FORTE 100 Ml - Insecticid Igiena Publica Anti Insecte

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Combate un spectru foarte larg de insecte:Gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, furnici, etc.MOD DE ACTIUNE:Cypertox FORTE – insectic..

Cypertox FORTE 1L: Insecticid igiena publica anti insecte

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu succes o gama larga de insecte, cum ar fi gandaci, plosni..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Duo Pro Pest Repeller anti daunatori cu ultrasunete (550mp)

(0)
130.62 lei

DESCRIERE PRODUS:   Aparatul duo pro pest repeller combina doua moduri diferite pentru o eficienta maxima. Modul Ultrasonic emite valuri de unde ultrasonice, cu frecvente continuu variabile i..

Insecticid ecologic anti insecte 1400 mp - Pertox 8 FORTE 1L

(0)
98.00 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2012 DESCRIERE PRODUS: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de inse..

Insektum FORTE, 50 ml: Solutie concentrata impotriva insectelor

(0)
9.75 lei

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2012    Insektum FORTE este un insecticid concentrat emulsionabil in apa, eficient in combaterea unui spectru larg ..

Pertox 8 FORTE 100ml- Insecticid ecologic anti insecte

(0)
18.00 lei

  Solutia Pertox 8 FORTE se utilizeaza diluata in apa:Pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa.Pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000..

Pertox 8 FORTE 50ml- Insecticid ecologic: combate INSECTELE

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

Pestmaster AG250 (250 mp): Impotriva daunatorilor cu ultrasunete

(0)
44.88 lei

DESCRIERE PRODUS:Cu acest aparat anti daunatori combatem soarecii, sobolanii si cateva tipuri de insecte prin emisia de ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca discom..

Pestmaster: AG625 (625 mp) - Aparat solar cu vibratii impotriva cartitelor, soarecilor de camp si dihorilor

(0)
49.86 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul anti-cartita Pestmaster AG625 reprezinta solutia ideala pentru combaterea daunatorilor subterani, aducand un nivel avansat de tehnologie si eficienta in protectia spatiilor v..

Pestmaster: EMG 3in1 (200 mp) - Contra daunatorilor casei cu ultrasunete si unde electromagnetice

(0)
58.63 lei

DESCRIERE PRODUS:     EMG 3in1 este un dispozitiv electronic conceput pentru alungarea soarecilor din casa dvs. Aparatul utilizeaza ultrasunete si unde electromagnetice pentru a alunga ..

ZN1002 - (150 mp): Ultrasunete si unde electromagnetice contra daunatorilor

(0)
74.29 lei

Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva rozatoarelor si a insectelor taratoare. Acoperire 150 mp Solutie Ecologica & Eficienta Protejeaza o suprafata de ..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)