Dezinfectanti pentru suprafete

Datorita problemelor ridicate de agentii patogeni multi rezistenti la antibiotice, expertii din intreaga lume recomanda ca actiune profilactica prioritara dezinfectarea suprafetelor aflate in vecinatatea pacientilor si a personalului medical.
Tabel:

BIONET S – Servetele dezinfectante pentru suprafete, 150 buc.

(0)
43.99 lei

BIONET S reprezinta solutia ideala pentru dezinfectarea eficienta a diverselor suprafete, fiind disponibile sub forma unor servetele umede intr-o cutie practica cu dozator. Cu Avizul Nr. 2979BIO/02/12..

Bionet Sanidor - spray, 500ml

(0)
29.00 lei

    Dezinfectantul Bionet Sanidor în format spray de 500ml este solutia perfecta pentru eliminarea eficienta a 99.99% din bacterii, fungi si levuri de pe diverse suprafete. Cu un spectru lar..

Hexy , 500 ml: Dezinfectant rapid

(0)
33.00 lei

Desfasurarea activitatii in conditii optime de igiena reprezinta un aspect esential pentru orice tehnician profesionist.Hexy Spray, un dezinfectant de calibru, este solutia ideala pentru asigurarea un..

Hexy Spray: Dezinfectant rapid pentru suprafete

(0)
40.00 lei

Se foloseste ca atare, nediluat prin pulverizare sau stergere.Produsul HEXY SPRAY se poate folosi pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din domeniul medical.Produs biocid TP2, gata preparat, p..

Bionet A 15 (1L): Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor

(0)
44.05 lei

INDICATII DE UTILIZARE:Bionet A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se dezinfect..

Bionet Sanidor 1L: Dezinfectant pentru suprafete

(0)
40.00 lei

Dezinfectant Suprafete Gata de Utilizat - 1LFormula perfecta pentru dezinfectia rapida si eficienta a spatiilor publice si private, acest dezinfectant gata preparat este ideal pentru cabinetele de con..

Exit 1L- alcool izopropilic - agent de curatare, degresare si igienizare pentru diverse suprafete

(0)
54.83 lei

Agent de degresare si curatare pentru diverse suprafete, industria biocidelor: insecticide, dezinfectanti, tipografie: tusuri, cerneala.Concentratie: 85%Alcoolul izopropilic, un solvent puternic, este..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pastile de clor cu actiune imediata si totala pentru suprafete si materiale de orice fel

(0)
0.00 lei

INDICATII DE UTILIZARE:Pastilele Clorigene reprezinta un mijloc eficient de protectie impotriva diverselor riscuri la care suntem expusi, cum ar fi gripa tip A (H1N1, H5N1), hepatita B (HBV), virusul ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

OFERTA 2 BUCATI - Zivax Micro solutie antiseptica igienizanta pentru suprafete, cu rol dezinfectant, 5L pet

(0)
145.99 lei

Produsul Zivax Micro reprezinta o solutie igienizanta si dezinfectanta bio, fara alcool, gata de utilizare, perfecta pentru curatarea diverselor suprafete casnice si industriale. Aceasta include, dar ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)