Dezinfectanti pentru suprafete

Datorita problemelor ridicate de agentii patogeni multi rezistenti la antibiotice, expertii din intreaga lume recomanda ca actiune profilactica prioritara dezinfectarea suprafetelor aflate in vecinatatea pacientilor si a personalului medical.
Tabel:

Dezinfectant antiseptic, gata preparat - SKIN-DES (1l)

(0)
55.20 lei

  DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul Skin-Des nu necesita preparare, deoarece este un lichid gata pentru utilizare, se foloseste in dezinfectarea pielii inainte de injectii, interventi..

Dezinfectant concentrat Desogerm SP (1l)

(0)
28.73 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Desogerm SP este un microbicid puternic, bactericid (bacterii gram pozitive si gram negativ), fungicid, algicid, virucid, necorosiv si stabil chimic. Dezinfectantul este ..

Dezinfectant concentrat pentru suprafete - Bionet AG (1L)

(0)
40.02 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Produs Bionet AG asigura o curatare si dezinfectare simultana a instrumentarului chirurgical, stomatologic si de diagnosticare la temperatura ambianta, se recomanda pent..

Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor - Bionet A 15 (1L)

(0)
39.95 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Bionet A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se d..

Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv

(0)
19.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Dezinfectantul pentru suprafete Klintensiv este o solutie de culoare galben deschis, ambalata intr-un flacon de 750 ml, special creat pentru utilizarea pe suprafete delicate s..

Dezinfectant rapid de maini, gata preparat - Manorapid (1l)

(0)
55.20 lei

   INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul Manorapid nu necesita preparare, deoarece este un lichid gata pentru utilizare, se foloseste in domeniul chirurgical pre si post operator, ..

Dezinfectant rapid pentru suprafete Big Spray (1l)

(0)
66.50 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul Big Spray este lichid gata pregait pentru dezinfectarea rapida si durabila. Produsul este special conceput pentru dezinfectarea rapida a microaeroflorei. ..

Dezinfectant Servetele umede (80buc) - Klintensiv

(0)
14.60 lei

PREZENTARE PRODUS: Klintensiv servetele umede ambalate intr-un pachet de 80 bucati, sunt o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de folosire, destinate pentru suprafete delicate si opacizant..

Pastile de clor cu actiune imediata si totala pentru suprafete si materiale de orice fel

(0)
18.72 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Pastilele clorigene sunt produse care va pot ajuta in protejarea dumneavoastra impotriva factorilor de risc existenti la care suntem expusi ( Gripa Tip A - H1N1, H5N1, H..

Sapun lichid dezinfectant Presti-Main (1l)

(0)
28.80 lei

 INDICATII DE UTILIZARE: Dezinfectantul Presti-Main are un aspect incolor, spumant si este un lichid limpede. Produsul este un sapun lichid dezinfectant, cu miros placut, cu spectru larg ..

Spray dezinfectant de contact fara aldehide, gata preparat - Bionet SP Sanidor (1L)

(0)
29.01 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Bactericid activ contra Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli, Streptococcus Faecalis, Mycobacterium Smegmatis, Pseudomonas Fluorescens; Fungicid activ contra Candida..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)