Dezinfectanti pentru suprafete

Datorita problemelor ridicate de agentii patogeni multi rezistenti la antibiotice, expertii din intreaga lume recomanda ca actiune profilactica prioritara dezinfectarea suprafetelor aflate in vecinatatea pacientilor si a personalului medical.
Tabel:

BIONET S – Servetele dezinfectante pentru suprafete 150 buc

(0)
43.99 lei

BIONET S - Servetele dezinfectante pentru suprafete  in cutie dozatoareAviz Nr. 2979BIO/02/12.24Se folosesc ca atare, pentru stergerea suprafetelor.Servetelele umede BIONET S se pot fol..

Bionet Sanidor - 500ml spray

(0)
29.00 lei

Dezinfectant suprafete Bionet  Sanidor - 500ml spray  - Elimina 99.99% din bacterii, fungi si levuri.  - Pentru dezinfectia de rutina rapida a locurilor publice. - Dezinfecteaza, s..

Dezinfectant rapid Hexy Spray 500 ml

(0)
33.00 lei

Desfasurarea activitatii in conditii maxime de igiena este esentiala pentru orice tehnician. Dezinfectantul Hexy Spray este produsul de care ai nevoie pentru a putea realiza acest lucru. Dez..

Dezinfectant suprafete Bionet Sanidor 1L

(0)
40.00 lei

Dezinfectant gata de utilizat destinat pentru dezinfecția suprafețelor prin pulverizare sau ștergere. Este indicat pentru dezinfecția suprafețelor și a materialului după fiecare persoana în cabine..

Hexy Spray: Dezinfectant rapid pentru suprafete

(0)
40.00 lei

Se foloseste ca atare, nediluat prin pulverizare sau stergere.Produsul HEXY SPRAY se poate folosi pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din domeniul medical.Produs biocid TP2, gata preparat, p..

Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor - Bionet A 15 (1L)

(0)
44.05 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Bionet A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se d..

Exit - alcool izopropilic - agent de curatare, degresare si igienizare pentru diverse suprafete - 1l

(0)
54.83 lei

Agent de degresare si curatare diverse suprafete, industria biocidelor: insecticide, dezinfectanti, tipografie: tusuri, cerneala.Concentratie: 85%Alcoolul izopropilic este un solvent puternic fo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pastile de clor cu actiune imediata si totala pentru suprafete si materiale de orice fel

(0)
0.00 lei

INDICATII DE UTILIZARE: Pastilele clorigene sunt produse care va pot ajuta in protejarea dumneavoastra impotriva factorilor de risc existenti la care suntem expusi ( Gripa Tip A - H1N1, H5N1, H..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

OFERTA 2 BUCATI - Zivax Micro solutie antiseptica igienizanta pentru suprafete, cu rol dezinfectant, 5l pet

(0)
145.99 lei

Este un produs igienizant si dezinfectant bio fara alcool, gata de utilizare, ideal pentru igienizarea tuturor suprafetelor casnice si industriale, cum ar fi: suprafetele din lemn, suprafetele vopsite..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)