Ingrasaminte specializate lichide

Tabel:

Carto-Fert, 1 L: Fertilizant pentru cartofi

(0)
17.74 lei

  CARTO-FERT 25C  CARTO-FERT 25C reprezinta un fertilizant organic inovator, imbogatit cu acizi humici, acizi fulvici si microelemente, special conceput pentru stimularea cresterii si de..

Carto-Fert, 10L: Fertilizant pentru cartof

(0)
137.14 lei

CARTO-FERT 25C    CARTO-FERT 25C reprezinta un ingrasamant organic inovator, formulat pe baza de acizi humici, acizi fulvici si microelemente, special creat pentru a stimula cresterea si de..

Cerfert 25C: Ingrasamant foliar pentru orz, grau, ovaz - 10L

(0)
113.88 lei

CER-FERT 25CProdusul CER-FERT 25C reprezinta un biostimulator cu actiune deosebita asupra tuturor tipurilor de cereale, inclusiv orz, grau, ovaz, orzoaica, etc.Mod de actiune:CER-FERT 25C actioneaza ..

Cerfert 25C: Ingrasamant foliar pentru orz, grau, ovaz - 1L

(0)
17.74 lei

CER-FERT 25C   Produsul CER-FERT 25C este un biostimulator cu actiune benefica pentru toate tipurile de cereale, inclusiv orz, grau, ovaz, orzoaica, etc.Mod de actiune:CER-FERT 25C actioneaza e..

Fast Fert, 10 L: Dezinfectant ecologic pentru sere, gradini, solarii

(0)
127.06 lei

FAST- FERT      FAST-FERT este un produs pe baza de elemente de natura organica, 100% natural, avand un rol foarte important de mentinere a solului curat pentru dezvoltarea sanatoasa..

Fast Fert, 1L: Dezinfectant ecologic pentru sere, gradini, solarii

(0)
18.00 lei

FAST- FERT     FAST-FERT este un produs pe baza de elemente de natura organica, 100% natural, avand un rol foarte important de mentinere a solului curat, pentru dezvoltarea sanatoasa a ..

Florovit : Ingrasamant specializat lichid lustrant pentru frunze, 0.25L

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit lustrant frunze 0.25L DESCRIERE:    Ingrasamantul este recomandat pentru plantele de apartament, buchete si aranjamente florale; asigura o durata ..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru citrice, 0.25L

(0)
13.10 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru citrice 0.25L      Florovit lichid pentru citrice reprezinta un ingrasamant cu performante remarcabile, perfect adaptat pentru a susti..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru surfinii, 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 1L DESCRIERE:     Florovit Lichid pentru Surfinii este un ingrasamant mineral concentrat creat special pentru a satisface n..

Polenta Power, 1 L: Fertilizant pentru porumb

(0)
17.74 lei

   POLENTA POWER Polenta Power - Fertilizant Inovator pentru PorumbMod de Aplicare:Agitati bine recipientul timp de 20-30 de secunde inainte de utilizare pentru a asigura o distributie..

Polenta Power: Fertilizant pentru porumb - 10L

(0)
137.14 lei

POLENTA POWER POLENTA POWER este un fertilizant pe baza de carbon organic, NPK si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii sanatoase pentru cultura de porumb.MOD DE APLICARE:Se recomanda ag..

StimFlower, 1 L: Fertilizant foliar pentru floarea soarelui

(0)
17.74 lei

   STIM FLOWER            STIM FLOWER reprezinta un biostimulator organic de ultima generatie, formulat cu acizi humici si micro..

StimFlower, 10L: Fertilizant foliar pentru floarea soarelui

(0)
167.79 lei

STIM FLOWER             STIM FLOWER reprezinta un biostimulator organic de ultima generatie, formulat pe baza acizilor humici si micro..

Azofoska: Ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1L

(0)
18.56 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:..

Florovit : Ingrasamant specializat lichid pentru bonsai, 0.25L

(0)
9.83 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru bonsai 0.25L Descriere:   Ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de bonsai; asigura o aparenta fru..

Florovit : Ingrasamant specializat lichid pentru ferigi, 0.55L

(0)
13.10 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru ferigi 0.55L    Florovit lichid pentru ferigi reprezinta un ingrasamant mineral concentrat, ideal pentru hrana tuturor tipurilor de fer..

Florovit : Ingrasamant specializat lichid pentru muscate, 1L

(0)
18.56 lei

 Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L DESCRIERE:        Florovit lichid pentru muscate este un ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru h..

Florovit: Ingrasamant lichid ce preintampina ingalbenirea frunzelor, 1L

(0)
18.56 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit ce preintampina ingalbenirea frunzelor 1L DESCRIERE:      Fertilizant lichid recomandat pentru toate tipurile de plante de apartament, ba..

Florovit: Ingrasamant lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon, 0.25L

(0)
9.83 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L DESCRIERE:   Ingrasamantul mineral concentrat este solutia perfecta pentru hrana plantelor de g..

Florovit: Ingrasamant lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon, 0.55L

(0)
13.10 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L DESCRIERE:    Ingrasamantul mineral concentrat reprezinta alegerea ideala pentru hrana plantelo..

Florovit: Ingrasamant lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon, 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L      Florovit este un ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor plante..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente, 0.25L

(0)
9.83 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L DESCRIERE OPTIMIZATA:    Ingrasamant mineral concentrat, ideal pentru hrana diverselor specii de cactusi ..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente, 0.55L

(0)
0.00 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L     Florovit reprezinta un ingrasamant mineral concentrat, ideal pentru hrana variata a cactusilor si..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru clementine si plante cataratoare, 1L

(0)
18.56 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru clementine si plante cataratoare 1L     Florovit lichid pentru clementine si plante cataratoare reprezinta alegerea perfecta pentru im..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru conifere, 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L      Ingrasamant concentrat destinat solului coniferelor, fie ca sunt copaci sau arbusti, imbunatatind semnificativ creste..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru hortensie, 1L

(0)
18.56 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru hortensia 1L  DESCRIERE:   Florovit lichid pentru hortensia este un ingrasamant mineral concentrat cu o formula avansata, special crea..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru muscate, 0.55L

(0)
13.10 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L      Ingrasamantul mineral concentrat reprezinta alegerea perfecta pentru hranirea diverselor specii de muscate si..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru muscate, 2.5L

(0)
41.48 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hrana tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon (crizantema, marigold..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru orhidee, 0.25L

(0)
10.91 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru orhidee 0.25L        Florovit lichid pentru orhidee este un ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hrana orhideelor, of..

Florovit: Ingrasamant specializat lichid pentru orhidee, 0.55L

(0)
16.37 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru orhidee 0.55L DESCRIERE:     Florovit Lichid pentru Orhidee este un ingrasamant mineral concentrat cu formula speciala, conceput pentr..

Afişare 1 - 30 din 49 (2 pagini)