Ingrasaminte specializate lichide

Tabel:

Carto-Fert Fertilizant pentru cartof - 10L

(0)
137.14 lei

CARTO-FERT 25C   CARTO-FERT 25C-este un fertilizant organic pe baza de acizi humici,acizi fulvici si microelemente,special conceput pentru cresterea si dezvoltarea  rodului(tubercul..

Carto-Fert Fertilizant pentru cartof - 1L

(0)
17.74 lei

  CARTO-FERT 25C   CARTO-FERT 25C-este un fertilizant organic pe baza de acizi humici,acizi fulvici si microelemente,special conceput pentru cresterea si dezvoltarea  rodului(t..

Cerfert 25C Ingrasamant foliar orz, grau, ovaz - 10L

(0)
113.88 lei

CER-FERT 25C Este un produs cu rol biostimulator,pentru toate tipurile  de cereale:orz.grau.ovaz,orzoaica,etc. CER-FERT 25C actioneaza la nivel;ul solului imediat ce a fost aplicat p..

Cerfert 25C Ingrasamant foliar orz, grau, ovaz - 1L

(0)
17.74 lei

CER-FERT 25C Este un produs cu rol biostimulator,pentru toate tipurile  de cereale:orz.grau.ovaz,orzoaica,etc. CER-FERT 25C actioneaza la nivel;ul solului imediat ce a fost aplicat p..

Fast Fert Dezinfectant ecologic sere, gradini, solarii - 10L

(0)
127.06 lei

FAST- FERT FAST-FERT-este un  produs pe baza de elemente de natura organica,100% natural,avand un rol foarte important de mentinere a solului curat/dezinfectare,pentru dezvoltarea sanatoasa ..

Fast Fert Dezinfectant ecologic sere, gradini, solarii - 1L

(0)
18.00 lei

FAST- FERT FAST-FERT-este un  produs pe baza de elemente de natura organica,100% natural,avand un rol foarte important de mentinere a solului curat/dezinfectare,pentru dezvoltarea sanatoasa ..

Polenta Power Fertilizant pentru porumb - 10L

(0)
137.14 lei

POLENTA POWER   POLENTA POWER  este un fertilizant pe baza de carbon organic,NPK si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii sanatoase pentru cultura de porumb. MOD DE APL..

Polenta Power Fertilizant pentru porumb - 1L

(0)
17.74 lei

   POLENTA POWER   POLENTA POWER  este un fertilizant pe baza de carbon organic,NPK si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii sanatoase pentru cultura de porumb...

StimFlower Fertilizant foliar pentru floarea soarelui - 10L

(0)
167.79 lei

STIM FLOWER              STIM FLOWER-este un produs organic biostimulator de generatie noua,pe baza de acizi humici si microorgani..

StimFlower Fertilizant foliar pentru floarea soarelui - 1L

(0)
17.74 lei

   STIM FLOWER              STIM FLOWER-este un produs organic biostimulator de generatie noua,pe baza de acizi humici ..

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1L

(0)
18.56 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:..

Fertilizant Calciu - Pestmaster - 5L

(0)
65.00 lei

Calciu este un nutrient important pentru culturile cu fruct si se depune in peretii si membranele celulare. O cantitate suficienta de calciu creste aspectul comercial al fructului precum si dura..

Fertilizant special pentru orhidee NKP 4-4-7 BSI 800ml

(0)
33.13 lei

Fertilizant special pentru orhidee NKP 4-4-7 BSI 800ml Descriere Fertilizant special pentru Orhidee NPK 4-4-7 BSI 800ml este un ingrasamant lichid ce contine o formu..

Fertilizant universal NKP 6-5-6 BSI 1000ml

(0)
33.12 lei

Fertilizant universal NKP 6-5-6 BSI 1000ml Descriere Fertilizant Universal NPK 6-5-6 1000 ml este un ingrasamant universal profesional pentru toate plantele verzi..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L

(0)
9.83 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de cactusi si plante suculent..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L

(0)
0.00 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L DESCRIERE: Florovit Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de cactusi si pl..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L  DESCRIERE: Ingrasamant concentrat pentru conifere indicat in hranirea solului coniferelor (copaci si arbusti); ofera o crestere s..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
13.10 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L

(0)
41.48 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru palmieri, yucca si dracaena 0.25L

(0)
9.83 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru palmieri, yucca si dracaena 0.25L  DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu frunze ornamentale; asigura o a..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L

(0)
9.83 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de i..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L

(0)
13.10 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L DESCRIERE: Este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L

(0)
18.56 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L  DESCRIERE: Ingrasamant recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L

(0)
41.48 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflor..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L

(0)
9.83 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L

(0)
13.10 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci s..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L DESCRIERE:Florovit este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghive..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L

(0)
9.83 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de cauci..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L

(0)
13.10 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L   DESCRIERE: Acest ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbo..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L DESCRIERE: Florovit ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de ..

Afişare 1 - 30 din 47 (2 pagini)