Ingrasaminte specializate lichide

Tabel:

Fertilizant special pentru orhidee (800 ml)

(0)
21.57 lei

DESCRIERE PRODUS: NKP 4-4-7 BSI este ideal pentru orhidee, ingrasamantul lichid are un continut de oligo-elemente si chelati. Inflorirea va fi stimulata in combinatie cu un continut ridicat de..

Fertilizant universal (1 l)

(0)
21.57 lei

DESCRIERE PRODUS: Ferilizantul universal NKP 6-5-6 BSI este un ingrasamant lichid profesional, are un continut de oligo-elemente, ideal pentru plantele verzi si plantele cu flroi. Reteta echil..

Ingrasamant specializat lichid pentru bonsai (0.25 L)

(0)
7.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamant mineral concentrat este creat pentru hranirea tuturor tipurilor de bonsai. Acest ingrasamant Florovit ofera o aparenta frumoasa si sanatoasa a plantei, asigura o ..

Ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente (0.25 L)

(0)
6.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Pentru o aplicare mai usoara si precisa, produsul este dotat cu un capac dozator, care permite aplicarea precisa si igienica a ingrasamantului. Ingrasamant mineral concentrat..

Ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente (0.55 L)

(0)
9.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul mineral concentrat este destinat hranirii tuturor tipurilor de cactusi si plante suculente. Acesta stimuleaza dezvoltarea si aparitia florilor, asigura aparenta s..

Ingrasamant specializat lichid pentru calcifuge (0.55 L)

(0)
9.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit ingrasamant specializat lichid este potrivit pentru acoperirea nevoilor nutritionale ale plantelor calcifuge (coacaze, rhododendronii, gardenia, azalee, camellia, an..

Ingrasamant specializat lichid pentru citrice (0.25 L)

(0)
10.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Pentru o aplicare mai usoara si precisa, produsul este dotat cu un capac dozator, care permite aplicarea precisa si igienica a ingrasamantului. Ingrasamant mineral concentrat..

Ingrasamant specializat lichid pentru clementine si plante cataratoare (1 L)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Pentru o aplicare mai usoara si precisa, produsul este dotat cu un capac dozator, care permite aplicarea precisa si igienica a ingrasamantului. Florovit ingrasamant minera..

Ingrasamant specializat lichid pentru conifere (1 L)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamant mineral concentrat este creat pentru hranirea solului coniferelor (copaci si arbusti). Acest produs ofera o crestere si un colorit intens al plantelor, reduce decolora..

Ingrasamant specializat lichid pentru ferigi (0.55 L)

(0)
9.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit ingrasamant mineral concentrat destinat hranirii tuturor tipurilor de ferigi. Acesta asigura o aparenta frumoasa si sanatoasa a plantei, asigura o crestere normala, ..

Ingrasamant specializat lichid pentru hortensia (1 L)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Pentru o utilizare usoara si precisa, produsul este dotat cu un capac dozator, care permite aplicarea precisa si igienica a ingrasamantului. Ingrasamant mineral concentrat es..

Ingrasamant specializat lichid pentru muscate (0.55 L)

(0)
8.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Pentru o distribuire practica si usoara, produsul este dotat cu un capac dozator, care permite aplicarea precisa si igienica a ingrasamantului. Ingrasamant mineral concentrat..

Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)