Ingrasaminte specializate lichide

Tabel:

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1L

(0)
15.28 lei

  Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:..

Fertilizant Calciu - Pestmaster - 5L

(0)
65.00 lei

Calciu este un nutrient important pentru culturile cu fruct si se depune in peretii si membranele celulare. O cantitate suficienta de calciu creste aspectul comercial al fructului precum si dura..

Fertilizant special pentru orhidee NKP 4-4-7 BSI 800ml

(0)
33.13 lei

Fertilizant special pentru orhidee NKP 4-4-7 BSI 800ml Descriere Fertilizant special pentru Orhidee NPK 4-4-7 BSI 800ml este un ingrasamant lichid ce contine o formu..

Fertilizant universal NKP 6-5-6 BSI 1000ml

(0)
33.12 lei

Fertilizant universal NKP 6-5-6 BSI 1000ml Descriere Fertilizant Universal NPK 6-5-6 1000 ml este un ingrasamant universal profesional pentru toate plantele verzi..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L

(0)
8.73 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de cactusi si plante suculent..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L

(0)
0.00 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L DESCRIERE: Florovit Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de cactusi si pl..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L

(0)
16.35 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L  DESCRIERE: Ingrasamant concentrat pentru conifere indicat in hranirea solului coniferelor (copaci si arbusti); ofera o crestere s..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
12.01 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L

(0)
36.03 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru palmieri, yucca si dracaena 0.25L

(0)
8.73 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru palmieri, yucca si dracaena 0.25L  DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu frunze ornamentale; asigura o a..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L

(0)
8.73 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de i..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L

(0)
12.01 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L DESCRIERE: Este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L

(0)
16.37 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L  DESCRIERE: Ingrasamant recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L

(0)
36.03 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflor..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L

(0)
8.73 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci s..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L

(0)
16.37 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L DESCRIERE:Florovit este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghive..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L

(0)
8.73 lei

 Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de cauci..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L   DESCRIERE: Acest ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbo..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L

(0)
16.37 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L DESCRIERE: Florovit ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 0.55L DESCRIERE: Un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea speciilor de surfinii, cascadia si petunia; asigura o inflori..

Florovit regenerator pentru orhidee 250 ml

(0)
13.01 lei

  Florovit regenerator pentru orhidee 250 mlDESCRIERE:Florovit regenerator este recomandat in special in situatii, cum ar fi: - de replantare - crestere lenta - inflorire saracacioasa-  colo..

Florovit regenerator pentru plante 250 ml

(0)
13.01 lei

                                  &..

Ingrasamant Nutrifoliar Two Tip 2:3:1 - Pestmaster - 1L

(0)
32.67 lei

Recomandari de utilizare:Ingrasamant complex de tip foliar care contine macroelementele azot, fosfor, potasiu, mezoelementele sulf, magneziu si microelementele fier, cupru, zinc, mangan, cobalt,..

Ingrasamant specializat lichid Florovit ce preintampina ingalbenirea frunzelor 1L

(0)
16.37 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit ce preintampina ingalbenirea frunzelor 1L DESCRIERE: Este un fertilizant lichid indicat pentru toate tipurile de plante de apartament, balcon si grad..

Ingrasamant specializat lichid Florovit lustrant frunze 0.25L

(0)
0.00 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit lustrant frunze 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru plantele de apartament, buchete si aranjamente florale; asigura durata lunga, st..

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru bonsai 0.25L

(0)
9.83 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru bonsai 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de bonsai; asigura o aparenta frumoasa si s..

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru citrice 0.25L

(0)
10.71 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru citrice 0.25L  DESCRIERE: Este un ingrasamant indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de citrice; asigura o crestere si fructificare normala..

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru clementine si plante cataratoare 1L

(0)
16.37 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru clementine si plante cataratoare 1L  DESCRIERE: Ingrasamantul este indicat pentru hranirea solului la clematis, lonicera, wisteria si alte pla..

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru ferigi 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru ferigi 0.55L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de ferigi; asigura o aparenta frumoasa si sana..

Afişare 1 - 30 din 37 (2 pagini)