Insecticide ecologice

Tineti sub control o gama larga de insecte taratoare si zburatoare (furnici, tantari, gandaci de bucatarie, plosnite, purici, muste, acarieni, paiajeni, carii de lemn, etc.) cu ajutorul insecticidelor ecologice. Sunt substante de soc si remanenta pe care le puteti utiliza oriunde aveti probleme cu insectele.
Tabel:

Cypertox FORTE (1L): Solutie profesionala de soc contra insectelor

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu succes o gama larga de insecte, cum ar fi gandaci, plosni..

Anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse, furnici, molii, viespi, albine - Pertox 8 FORTE (50ml)

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

Cypertox FORTE (50 ml): Solutie profesionala de contact contra insectelor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:     Solutia Cypertox FORTE isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii...

Insecticid universal combate cu succes insectele taratoare - Insektum FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Insektum FORTE (50 ml): Insecticid ecologic impotriva insectelor taratoare si zburatoare

(0)
9.75 lei

Insektum FORTE - Insecticid Concentrat EmulsionabilInsektum FORTE este un insecticid concentrat emulsionabil in apa, eficient in combaterea unui spectru foarte larg de insecte, precum gandaci, plosnit..

Pestmaster Fastmetrin 750 ml -Insecticid profesional impotriva insectelor taratoare

(0)
22.20 lei

Prezentare Produs:Insecticidul Fastmetrin, dezvoltat de Pestmaster, este proiectat pentru utilizarea atat de catre profesionisti, cat si de catre publicul larg. Se prezinta fiind deja gata de utilizar..

Solutie ecologica anti insecte taratoare si zburatoare - Pertox 8 FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml ..

K-Othrine SC 25 Flow (Bayer) - 1l

(0)
381.50 lei

Descriere:Insecticid pentru tratamentul rezidual al suprafetelorSubstante active: Deltamethrin: 2,5 g (2,5%) ~ 25 g/LFormulare: SC – suspensie concentrataDAUNATORI VIZATI: Gandaci de bucatarie, purici..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)