Insecticide ecologice

Tineti sub control o gama larga de insecte taratoare si zburatoare (furnici, tantari, gandaci de bucatarie, plosnite, purici, muste, acarieni, paiajeni, carii de lemn, etc.) cu ajutorul insecticidelor ecologice. Sunt substante de soc si remanenta pe care le puteti utiliza oriunde aveti probleme cu insectele.
Tabel:

Anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse, furnici, molii, viespi, albine - Pertox 8 (50ml)

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 m..

Insecticid ecologic impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Insektum (50 ml)

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se..

Insecticid profesional impotriva insectelor taratoare (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
22.20 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si a..

Insecticid universal combate cu succes insectele taratoare - Insektum (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se..

Solutie ecologica anti insecte taratoare si zburatoare - Pertox 8 (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml..

Solutie profesionala de contact contra insectelor - Cypertox (50 ml)

(0)
9.75 lei

MODUL DE ACTIUNE: Insecticidul Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa..

Solutie profesionala de soc contra insectelor - Cypertox (1L)

(0)
98.00 lei

MODUL DE ACTIUNE: Insecticidul Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa a..

K-Othrine SC 25 Flow (Bayer) - 1l

(0)
381.50 lei

Insecticid pentru tratamentul rezidual al suprafetelorSubstante active: Deltamethrin: 2,5 g (2,5%) ~ 25 g/LFormulare: SC – suspensie concentrataDAUNATORI VIZATI: Gandaci de bucatarie, purici, plosni..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)