Insecticide ecologice

Tineti sub control o gama larga de insecte taratoare si zburatoare (furnici, tantari, gandaci de bucatarie, plosnite, purici, muste, acarieni, paiajeni, carii de lemn, etc.) cu ajutorul insecticidelor ecologice. Sunt substante de soc si remanenta pe care le puteti utiliza oriunde aveti probleme cu insectele.
Tabel:

Anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse, furnici, molii, viespi, albine - Pertox 8 FORTE (50ml)

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in ..

Insecticid ecologic impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Insektum FORTE (50 ml)

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Insecticid profesional impotriva insectelor taratoare (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
22.20 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si a..

Insecticid universal combate cu succes insectele taratoare - Insektum FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Solutie ecologica anti insecte taratoare si zburatoare - Pertox 8 FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1..

Solutie profesionala de contact contra insectelor - Cypertox FORTE (50 ml)

(0)
9.75 lei

MODUL DE ACTIUNE: Insecticidul Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii..

Solutie profesionala de soc contra insectelor - Cypertox FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

MODUL DE ACTIUNE: Insecticidul Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. ..

K-Othrine SC 25 Flow (Bayer) - 1l

(0)
381.50 lei

Insecticid pentru tratamentul rezidual al suprafetelorSubstante active: Deltamethrin: 2,5 g (2,5%) ~ 25 g/LFormulare: SC – suspensie concentrataDAUNATORI VIZATI: Gandaci de bucatarie, purici, plosni..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)