Dispozitive anti porci

Cu siguranta porcii mistreti sunt foarte daunatori pentru gradinari, agricultori si fermieri. Devasteaza gradinile de legume, culturile si munca trudita de dvs. iar pe deasupra sunt si foarte perciculosi. Pentru combaterea acestor daunatori cele mai indicate sunt generatoarele cu ultrasunete sau aparatele cu alarma acustica. In functie de problema dvs., consultati oferta din categoria "Aparate anti porci".
Tabel:

Isotronic: Blue flash 78640 - Dispozitiv portabil impotriva animalelor salbatice

(0)
124.94 lei

    Produsul nostru, dispozitivul Anti Animale Salbatice de la Isotronic, reprezinta alegerea perfecta pentru o protectie eficienta impotriva animalelor salbatice precum porci mistreti, vulp..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat 60035 (120°, 10m): cu ultrasunete si senzor PIR impotriva porcilor mistreti si a altor animale salbatice

(0)
170.03 lei

DESCRIEREA PRODUSULUI: Alungati porcii mistreti daunatori gradinilor si curtilor dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva ca..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat solar de exterior 60040 impotriva porcilor mistreti si a altor animale- (8m, 120°)

(0)
140.60 lei

PRODUS: Aparatul Solar Repeller Outdoor 60040 de la Isotronic este solutia ideala pentru a tine porcii mistreti la distanta, oferind o solutie moderna, ecologica si eficienta impotriva animalelor..

M161: Generator cu ultrasunete profesional anti porci mistreti (300 mp)

(0)
127.79 lei

DESCRIERE PRODUS:        Generatorul cu ultrasunete alunga animalele salbatice din gradinile si terenurile arabile. Difuzorul reda ultrasunetele sub forma de impulsuri. Ultrasun..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)